Jump to content

refurbished samsung s3 και samsung s4 ?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω βρει απο το aliexpress refurbished τα samsung s3 και samsung s4 . Το πρωτο στα 150 και το δευτερο στα 250. Να το τολμησω για καποιο απο τα δυο? εχει παρει refurbished κανεις απο κει? ειναι καλα? ή θα μου βγουν σκαρτα και θα υπαρχει κατι που δε θα δουλευει ? γτ λεει οτι προκειται για original refurbished.

Ρε φιλε σε αυτες τις τιμες τα βρισκεις μεταχειρισμενα απο Ελλαδα με αποδειξη κι εγγυηση. Δεν υπαρχει κανενα απολυτως νοημα να κανεις κατι τετοιο.

μπα ακομα και μεταχειρισμενο εδω ηρακλειο δεν βρισκω το s4 κατω απο 300 ή τεσπα στα 250 που θα μπορουσα να δωσω δηλαδη...ευχαριστω! μαλλον θα καταληξω στο s3 και καινουριο

δίνεις 250 και θα τα πετάξεις για s3;;;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μπα ακομα και μεταχειρισμενο εδω ηρακλειο δεν βρισκω το s4 κατω απο 300 ή τεσπα στα 250 που θα μπορουσα να δωσω δηλαδη...ευχαριστω! μαλλον θα καταληξω στο s3 και καινουριο

θα σου πρότεινα να αποφύγεις το s3 μετά από τελευταίο update λογισμικού sammy κυριολεκτικά το μετέτρεψε σε ενα τούβλο που σέρνετε σαν φίδι και καταναλώνει μπαταρια σαν παλαβό............

............ εκτός και αν εχεις σκοπό να του βάλεις cyanogenmod :)

μπα ειμαι απλος χρηστης, δεν εχω σκοπο να κανω τιποτα περιεργο..δεν τα καταλαβαινω αυτα τα cyano πώς τα λες :P...το update δηλαδη δεν μπορω να το αποφυγω?

στην αρχη σκεφτομουν για κινεζικο αλλα επειδη δεν μπορω να παρω τηλ χωρις να το δω και χρειαζομαι και μια εγγυηση και ασφαλεια αποφασισα να δωσω τα λεφτακια μου εδω...πιστευω οτι το s3 τα αξιζει τα λεφτα του . Αν εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε στα ιδια λεφτα που να αξιζει καλοδεχουμενο..αλλα επειδη πηγα και public και ειδα διαφορα απο κοντα..η οθονη ..τα χρωματα..γενικα το κινητο ακομα και εμφανισιακα το βρηκα καλυτερο απο τα αλλα (εκτος του s4 )

αν μπορουσα να δωσω 300..θα ελεγα αντε δωσε και 50 παραπανω να παρεις το s4 ....προσπαθω να μεινω εκει στα 250 ή και παρακατω....αλλα μπορεις να μου πεις παρολα αυτα τι εχεις στο μυαλο σου

μπα ειμαι απλος χρηστης, δεν εχω σκοπο να κανω τιποτα περιεργο..δεν τα καταλαβαινω αυτα τα cyano πώς τα λες :P...το update δηλαδη δεν μπορω να το αποφυγω?

στην αρχη σκεφτομουν για κινεζικο αλλα επειδη δεν μπορω να παρω τηλ χωρις να το δω και χρειαζομαι και μια εγγυηση και ασφαλεια αποφασισα να δωσω τα λεφτακια μου εδω...πιστευω οτι το s3 τα αξιζει τα λεφτα του . Αν εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε στα ιδια λεφτα που να αξιζει καλοδεχουμενο..αλλα επειδη πηγα και public και ειδα διαφορα απο κοντα..η οθονη ..τα χρωματα..γενικα το κινητο ακομα και εμφανισιακα το βρηκα καλυτερο απο τα αλλα (εκτος του s4 )

αν είσαι απλός χρήστης ειδικά αστο το s3 :) δεν λέει να δώσεις λεφτά και να μην είσαι ευχαριστημένος λόγο κωλυμάτων και να μην κρατάει και η μπαταρια

παρε το

Motorola Moto G (16GB) στα 230 η Huawei Ascend P6 στα 240 μάζεψε λίγο παραπάνω χρήματα και πάρε κάτι αλλο συνιστώ να μη πας με τπτ στο s3 αφου δεν μπορείς κιόλας να του περάσεις αλλο λογισμικό όπως είπες :)

Συγγνωμη που επεμβαινω ρε πατριδα αλλα...

Δε θες να παρεις κινεζικο και σκεφτεσαι να ρισκαρεις με το refurbished απο το aliexpress ???:wacko::wacko::wacko:

Δηλαδη προτιμας κατι "χαλασμενο" και επισκευασμενο απο κατι καινουριο ???:blink::blink::blink:

Καταρχην το aliexpress ειναι ασιατικο οποτε οτι και να αγορασεις απο εκει refurbished η οχι θα εχει προελευση απο την Ασια

Κατι που σημαινει οτι αγοραζοντας samsung πχ απο εκει κατα πασα πιθανοτητα η Ευρωπαικη/Ελληνικη αντιπροσωπεια ΔΕΝ το καλυπτει.

Εδω καποιοι αγοραζουν branded κινητα απο σκρουτζομαγαζα και πολλες φορες οι αντιπροσωπειες πουλανε τρελα οσον αφορα την εγγυηση αμα συμβει κατι...

Δωσε 230 ευρω και παρε την κινηταρα του κουτιου και ασε τις μπαλωμενες συσκευες

http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

Ακομα και αν σου φαινονται πολλα για Κινεζικο εχει ενα σκασμο φτηνοτερες και αξιοπιστες λυσεις με 120-150 ευρω

Πιο απλα κινητα που ομως αφου λες οτι εισαι απλος χρηστης θα σε καλυψουν 1000%

Edited by kritikos4
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Συγγνωμη που επεμβαινω ρε πατριδα αλλα...

Δε θες να παρεις κινεζικο και σκεφτεσαι να ρισκαρεις με το refurbished απο το aliexpress ???:wacko::wacko::wacko:

Δηλαδη προτιμας κατι "χαλασμενο" και επισκευασμενο απο κατι καινουριο ???:blink::blink::blink:

Καταρχην το aliexpress ειναι ασιατικο οποτε οτι και να αγορασεις απο εκει refurbished η οχι θα εχει προελευση απο την Ασια

Κατι που σημαινει οτι αγοραζοντας samsung πχ απο εκει κατα πασα πιθανοτητα η Ευρωπαικη/Ελληνικη αντιπροσωπεια ΔΕΝ το καλυπτει.

Εδω καποιοι αγοραζουν branded κινητα απο σκρουτζομαγαζα και πολλες φορες οι αντιπροσωπειες πουλανε τρελα οσον αφορα την εγγυηση αμα συμβει κατι...

Δωσε 230 ευρω και παρε την κινηταρα του κουτιου και ασε τις μπαλωμενες συσκευες

http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

Ακομα και αν σου φαινονται πολλα για Κινεζικο εχει ενα σκασμο φτηνοτερες και αξιοπιστες λυσεις με 120-150 ευρω

Πιο απλα κινητα που ομως αφου λες οτι εισαι απλος χρηστης θα σε καλυψουν 1000%

καλά τα λες αδελφέ αλλα στην καφετέρια μετράει samsung και apple ;)

οσον αφορα στο τελευταιο σχολιο περι καφετεριας κλπ..ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα με απασχολουσε κατι τετοιο..

επισης νομιζα οτι ο ορος refurbished ειναι αυτο που λεμε ειχε μια γραντζουνια και το γυρισα πισω και αφου το εφτιαξαν δεν μπορουν να το πουλησουν σαν καινουριο..δεν ηξερα οτι εννοουν με τον ορο και τα μεταχειρισμενα οπως τα λεμε εδω..

τελος, θα ηθελα ειλικρινα να μου απαντησει καποιος που εχει παρει κινεζικο...ποσο καιρο του κρατησε..τι σοι προβληματα του εβγαλε απο την αρχη κιολας..διοτι εδω μεσα ολους υπερμαχους των κινεζικων τους βλεπω..αλλα οποιον γωριζω που εχει παρει κινεζικο το χει δωσει αρκετα νωρις ..προτιμω να τα δωσω λοιπον τα λεφτα μου στο samsung που εχω ξαναπαρει και μου κρατησε 4 ολοκληρα χρονια..παρα σε ενα κινητο φτηνο μεν αλλα που θα παρουσιασει προβληματα πριν κλεισει ετος στα χερια μου

οσον αφορα στο τελευταιο σχολιο περι καφετεριας κλπ..ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα με απασχολουσε κατι τετοιο..

επισης νομιζα οτι ο ορος refurbished ειναι αυτο που λεμε ειχε μια γραντζουνια και το γυρισα πισω και αφου το εφτιαξαν δεν μπορουν να το πουλησουν σαν καινουριο..δεν ηξερα οτι εννοουν με τον ορο και τα μεταχειρισμενα οπως τα λεμε εδω..

τελος, θα ηθελα ειλικρινα να μου απαντησει καποιος που εχει παρει κινεζικο...ποσο καιρο του κρατησε..τι σοι προβληματα του εβγαλε απο την αρχη κιολας..διοτι εδω μεσα ολους υπερμαχους των κινεζικων τους βλεπω..αλλα οποιον γωριζω που εχει παρει κινεζικο το χει δωσει αρκετα νωρις ..προτιμω να τα δωσω λοιπον τα λεφτα μου στο samsung που εχω ξαναπαρει και μου κρατησε 4 ολοκληρα χρονια..παρα σε ενα κινητο φτηνο μεν αλλα που θα παρουσιασει προβληματα πριν κλεισει ετος στα χερια μου

εγω trolling εκανα παντος δεν το ειαπ σοβαρα για την καφετερια :lol:

Κοίτα κοπέλι και γρήκα καλά

Καταρχήν το Samsung έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής ακόμα και από το ταπεινό red rice που έχω τώρα

Για το MI3 δεν συζητώ ότι είναι απείρως καλύτερο

Πρόσφατα πήρε ένας φίλος το s4 και το καπάκι είναι σαν πλαστικό από κυπελλάκι παγωτό .

Όσα κινεζικά κινητά είναι δοκιμασμένα δεν έχεις λόγο να τα φοβάσαι

Τώρα αν πάρεις το ένα που θα βγει σκάρτο τι να κάνουμε συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Πρόσφατα η apple έβγαλε πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος στα iPhone

Εγώ όσους έχουν κινέζικο κινητό ξέρω ότι το έχουν δώσει γρήγορα για να ξαναπάρουν κινεζικο με καλύτερα χαρακτηριστικά όχι επειδή έβγαλε πρόβλημα

Τώρα αν υπάρχουν υπέρμαχοι των κινεζικών τότε μάλλον κάποιος λόγος υπάρχει

Κανείς εδώ μέσα δεν παίρνει ποσοστά από τους Κινέζους, άρα κάποιος άλλος είναι ο λόγος...

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

• 2 weeks later...
Μόνο μην πάρεις το S3 γιατί θα αγανακτήσεις.... Το μόνο που κάνει αυτό το κινητό είναι να κολάει.... απλά σε 3 μήνες θα θελεις να το πετάξεις....:cry: