wirelesslover Δημοσιεύτηκε June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 2, 2014 Θα ήθελα προτάσεις για: 1) free web-based e-mail providers 2) search engines τα οποία να ΜΗΝ έχουν σχέση με google. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 https://duckduckgo.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Yahoo.gr και είσαι καλυμμένος Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 https://duckduckgo.com/ Ευχαριστώ, πολυ ενδιαφέρον! Yahoo.gr και είσαι καλυμμένος εχει διαφορά με το yahoo.com; Κάπου διάβασα οτι δε θα επιτρέπει το ghostery... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Microsoft - Bing - Outlook/Hotmail. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ευχαριστώ, πολυ ενδιαφέρον! εχει διαφορά με το yahoo.com; Κάπου διάβασα οτι δε θα επιτρέπει το ghostery... Νομίζω πως ναι έχει. Τώρα για το gostery που λες δεν ξέρω για το gr Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Microsoft - Bing - Outlook/Hotmail. Για το outlook διάβασα οτι δεν έχει IMAP (τί είναι αυτό; ) EDIT: τελικα εχει... Νομίζω πως ναι έχει. Τώρα για το gostery που λες δεν ξέρω για το gr χθες που το δοκίμασα, δε μου εβγαζε στο πλαι το φαντασματακι. Σήμερα μου το βγάζει... Το μόνο αρνητικό που βλεπω στο yahoo είναι οτι δεν έχει free forwarding, θέλει να πληρώσεις. Τί γνωμη εχεις για το outlook; Edited June 3, 2014 by wirelesslover Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Για το outlook διάβασα οτι δεν έχει IMAP (τί είναι αυτό; ) EDIT: τελικα εχει... χθες που το δοκίμασα, δε μου εβγαζε στο πλαι το φαντασματακι. Σήμερα μου το βγάζει... Το μόνο αρνητικό που βλεπω στο yahoo είναι οτι δεν έχει free forwarding, θέλει να πληρώσεις. Τί γνωμη εχεις για το outlook; Το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος, αλλά δεν έχω άποψη...γενικά είναι πάνω/κάτω τα ίδια όλα τα free αρκεί να κάνεις την δουλειά σου. Εγώ έχω σε 2 providers τέτοιους email οπότε πάνω/κάτω...ευχαριστημένος είμαι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος, αλλά δεν έχω άποψη...γενικά είναι πάνω/κάτω τα ίδια όλα τα free αρκεί να κάνεις την δουλειά σου. Εγώ έχω σε 2 providers τέτοιους email οπότε πάνω/κάτω...ευχαριστημένος είμαι. Σε ευχαριστω φιλε μου ;) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Nα ρωτήσω και εγώ τώρα, κανέναν άλλο mail provider ξέρετε εκτός gmail, outlook, yahoo και τα γνωστά?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Nα ρωτήσω και εγώ τώρα, κανέναν άλλο mail provider ξέρετε εκτός gmail, outlook, yahoo και τα γνωστά?? Ριξε μια ματιά στο gmx Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ριξε μια ματιά στο gmx Πολύ ωραίο, γράφτηκα ήδη, ευχαριστώ.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts