dimitris44 Δημοσιεύτηκε June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2014 Θελω ενα καλό Internet storage cloud δηλαδή ενας ιντερνετικος αποθηκευτικός χώρος με μεγαλη χωρητικοτητα εχετε να μου προτηνετε καποιο δωρεαν;; , μεχρι στιγμης εχω βρεις το mega sync με 50gb έχετε κάποιο αλλο στο νου;; Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 To surdoc αλλά είναι για 1 μόνο χρόνο, δίνει 100gb. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 http://socialtimes.com/top-15-free-online-file-storage-sites-2_b117246 Σύμφωνα με το πιο πάνω το mega δίνει 50gb. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Με κάτι λιγότερο από 20 ευρώ το χρόνο, 100gb στο Google Drive. Προσωπικά το ζαχαρώνω μιας και μου έληξε μια προσφορά στο Dropbox. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Copy: 20gb https://www.copy.com/ box: https://app.box.com/ Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 πλλα και τζαμπα δεν εχει! μεχρι ενα οριο βρισκεις παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αν μπορείς να την παλέψεις με τα κινέζικα (εννοείται με μεταφραστή) το 360 cloud δίνει μέχρι 36 Tera!!! και το Baidu 2 Τera! Φυσικά δωρεαν. yunpan.360.cn http://pan.baidu.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εσύ είσαι μέλος , έχεις κάνει εγγραφή! !!;; Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εσύ είσαι μέλος , έχεις κάνει εγγραφή! !!;; Eγώ γράφτηκα ήδη, βέβαια είναι παίδεμα με τα κινέζικα και την μετάφραση αλλά για χάρη του χώρου τα θυσιάζω !!:happy: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εσύ είσαι μέλος , έχεις κάνει εγγραφή! !!;; Ναι έχω και στα δύο. 2 τερα στο baidu και γύρω στα 12 στο 360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι έχω και στα δύο. 2 τερα στο baidu και γύρω στα 12 στο 360 μολις γραφτηκα μπραβο! αυτος ομως ο λογαριασμος κραταει για παντα ή μονο για ενα χρονο δωρεαν ? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ 360 εκανα τον λογαριασμο μου 10 TB και κατι εισαι σουπερ αλλα πες μας απο που το βρικες αυτο!? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τυχαία ψαχνοντας. Δεν ξέρω κινέζικα αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να υπάρχει χρονικό όριο. Permanent λέει. Στο 360 αν κατεβάσεις σε android ή iphone την εφαρμογή τους σου δίνουν άλλα 26 τέρα!! απλώς είναι στα κινέζικα και εκεί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταφραστή για να την χρησιμοποιήσεις. Μπορείς βέβαια να την εγκαταστήσεις για να πάρεις τον χώρο και μετά να χρησιμοποιείς μόνο τον browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ποοοοοοορεεεεεεεε φιλε τελειο το εκανα!!! ειναι ομως απολητα ασφαλες και έμπιστο ? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τυχαία ψαχνοντας. Δεν ξέρω κινέζικα αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να υπάρχει χρονικό όριο. Permanent λέει. Στο 360 αν κατεβάσεις σε android ή iphone την εφαρμογή τους σου δίνουν άλλα 26 τέρα!! απλώς είναι στα κινέζικα και εκεί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταφραστή για να την χρησιμοποιήσεις. Μπορείς βέβαια να την εγκαταστήσεις για να πάρεις τον χώρο και μετά να χρησιμοποιείς μόνο τον browser Εγώ έχω 36.4 tb κατεβάζοντας την εφαρμογή για τον υπολογιστή και το κινητό και ένα δώρο 250mb και 500mb από κάτι που δεν κατάλαβα. Τις εφαρμογές τις έσβησα φυσικά γιατί δεν καταλάβαινα Χριστό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποοοοοοορεεεεεεεε φιλε τελειο το εκανα!!! ειναι ομως απολητα ασφαλες και έμπιστο ? Εγώ προσωπικά δεν θα το πολύ-εμπιστευόμουνα, γιαυτό θα βάλω τα μεγάλα και άχρηστα αρχεία όπου και να του τα πάρουν δεν θα έχω πρόβλημα , φυσικά φωτό δεν θα ανεβάσω καμία, στον δίσκο μου να ξέρω τι γίνεται. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Απόλυτα ασφαλές και έμπιστο online δεν υπάρχει. Εδώ απόλυτα ασφαλής δεν είναι ούτε ο υπολογιστής που έχει στο σπίτι σου. Το ότι βρίσκεται στη Κίνα είναι ένας λόγος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εγώ έχω 36.4 tb κατεβάζοντας την εφαρμογή για τον υπολογιστή και το κινητό και ένα δώρο 250mb και 500mb από κάτι που δεν κατάλαβα. Τις εφαρμογές τις έσβησα φυσικά γιατί δεν καταλάβαινα Χριστό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ προσωπικά δεν θα το πολύ-εμπιστευόμουνα, γιαυτό θα βάλω τα μεγάλα και άχρηστα αρχεία όπου και να του τα πάρουν δεν θα έχω πρόβλημα , φυσικά φωτό δεν θα ανεβάσω καμία, στον δίσκο μου να ξέρω τι γίνεται. και εγω ετσι εκανα 36, 4 εκανα αλλα και εγω θα βαλω αχρηστα και μεγαλα αρχεια να αδιασω κανα σκληρο Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 και εγω ετσι εκανα 36, 4 εκανα αλλα και εγω θα βαλω αχρηστα και μεγαλα αρχεια να αδιασω κανα σκληρο Και άμα μπαίνεις κάθε μέρα πατάς το δώρο και σου δίνει κάποια mb. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts