Jump to content

Πρόγραμμα για backup

Demon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ ένα πολύ καλό πρόγραμμα, το Smart Backup αλλά παρατήρησα ότι δεν κάνει backup τα αρχεία που έχουν Ελληνική ονομασία.

Το καλό που έχει το smart backup είναι ότι είναι πάρα πολύ εύχρηστο, κάνεις διάφορα schedule και μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις backup από δικτυακούς φακέλους.

Ξέρει κανείς κάνα παρόμοιο πρόγραμμα ή πως θα ξεπεράσω το πρόβλημα του smart backup με τα Ελληνικά;

Αν θυμάμαι καλά, πριν καιρό που χρησιμοποιούσα κι εγώ ένα πρόγραμμα backup, χρησιμοποιούσα το fileback pc (δεν είναι freeware). Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με μία απλή αναζήτηση, θα το βρεις εύκολα.

Μιχάλης :alien:

Εδώ και τέσσερα χρόνια χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Second Copy (μπορείς να το βρεις εδώ σε δοκιμαστική έκδοση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Το έχω δοκιμάσει σε Me, W2k, XP Pro χωρίς κανένα πρόβλημα. Μία χαρά και η υποστήριξη ελληνικών ονομάτων αρχείων. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος (τόσο που το αγόρασα παρά το ότι είχα σπαστήρι για μία έκδοσή του!).

Δοκίμασέ το. (Μπορείς να το βρεις και εδώ )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (23 Σεπ. 2004 , 18:47)

Εδώ και τέσσερα χρόνια χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Second Copy (μπορείς να το βρεις εδώ σε δοκιμαστική έκδοση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Το έχω δοκιμάσει σε Me, W2k, XP Pro χωρίς κανένα πρόβλημα. Μία χαρά και η υποστήριξη ελληνικών ονομάτων αρχείων. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος (τόσο που το αγόρασα παρά το ότι είχα σπαστήρι για μία έκδοσή του!).

Δοκίμασέ το. (Μπορείς να το βρεις και εδώ )

Πράγματι είναι πολύ καλό. Είναι αυτό που ζητούσα. Thanks ;)