Jump to content

UPGRADE MOBO AND CPU

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον DON

Format με δύο σκληρούς?!...Πολυ μεγάλος κόπος!

Αν πρέπει να γίνει οπωσδήποτε....πώς να το κάνω χωρίς να χάσω τίποτα?

Σε μπελάδες με βάλατε!! :D

Μα αν έχεις δύο σκληρούς δίσκους είναι σαφώς πιο απλό. Φρόντισε να κρατήσεις στον δεύτερο τα αρχεία που δεν θέλεις να χαθούν. Ακόμα καλύτερα κατά τη διάρκεια του setup άφησε πάνω στον υπολογιστή μόνο τον δίσκο στο οποίο θα κάνεις format και θα μπει το λειτουργικό.

Επιμένω ότι είναι αναγκαίο να στήσεις το μηχάνημα από την αρχή για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις και να δουλεύουν όλα σωστά. Κρίμα καινούργιο μηχάνημα να έχει προβλήματα.

Ναί, έχεις δίκιο!

Οπότε format μόνο στον έναν σκληρό, όπου και θα φορτωθούν τα &*^*windows και είμαι εντάξει?...

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο?...Το PC (αγορασμένο από Πλαίσιο) είχε WIN XP HOME νόμιμα! ( ναι ναι! Υπάρχουν και τέτοια! :D ) Τότε μου έδωσαν και ένα CD που έγραφε recovery disk! Από αυτό θα φορτώσω ξανά τα windows?.. Επίσης δεν ξέρω ( το CD δεν γράφει ) αν ήταν upgrade από WIN millenium ή πρώτης εγκατάστασης! Γιατί αν ήταν upgrade πώς θα κάνω εκ νέου εγκατάσταση?! :confused: :confused:

Recovery disk ξέρω ότι έχουν τα φορητά και αυτό γιατί εκεί πρέπει να μπουν συγκεκριμένοι drivers κλπ... Σε desktop μηχάνημα, δεν ξέρω τι μπορεί να έχει μέσα, βάλτο στον υπολογιστή και δες τα περιεχόμενα του.

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Recovery disk ξέρω ότι έχουν τα φορητά και αυτό γιατί εκεί πρέπει να μπουν συγκεκριμένοι drivers κλπ... Σε desktop μηχάνημα, δεν ξέρω τι μπορεί να έχει μέσα, βάλτο στον υπολογιστή και δες τα περιεχόμενα του.

Έχει ΧΡ έτοιμα για εγκατάσταση. Οπότε ας ανακεφαλαιώσουμε:

Κάνω φορματ στον έναν δίσκο...Στον άλλον με τα αρχεία όχι. Μετά πως κλείνω το μηχάνημα αφού θα έχω κάνει φορμάτ?!...Partitioning?...Χρειάζεται?..Αν ναι, πώς? Από DOS?...Δεν γνωρίζω πως να το κάνω αυτό.

:worry:

Αφού τελικά το κλείσω, βγάζω το παλιό υλικό...τοποθετώ το καινούριο...μετά κάνω εκκίνηση και βάζω το CD και εγκαθιστώ windows...μετά drivers και είμαι οκ?...