sakaflias Δημοσιεύτηκε May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 18, 2014 Συνεχεια μου βγαινουν στην οθονη του υπολογιστη αυτα τα διαφημιστικα και αλλα τοσα...τετοιου τυπου. Ειτε σελιδες ολοκληρες...ειτε σε γωνιες των site που εχω ανοιξει. Σιγουρα εχω επισκευτεις καποιες σελιδες και αυτα ειναι τυπου ιων. Πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα.????:blink: :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Adblock έχεις??? Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 οχι δεν το εχω. μου ειχαν πει να βαλω ενα adw....κατι αλλα δεν εκανε τιποτα. :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 οχι δεν το εχω. μου ειχαν πει να βαλω ενα adw....κατι αλλα δεν εκανε τιποτα. Δεν τους έκανες φραγή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 tvra to katebasa to adblock...ελπιζω να δουλεψει... ευχαριστω :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Συνεχίζουμε στο αρμόδιο topic για τον Google Chrome. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts