Jump to content

Βοήθεια για αγορά ποδηλάτου

ThemisXRS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε φορά που ανοίγει ένα τέτοιο θέμα, οι απαντήσεις του στυλ "κάτω από 350-400 ευρώ δεν αξίζει, σιδερένιος σκελετός, πας καλά;;;" με κάνουν και γελάω.

Λες και θα πάρει ο άλλος ποδήλατο και με την μία θα κατέβει σε αγώνες ή θα κάνει τίποτα διαδρομές 50 χιλιόμετρα την μέρα.

Εγώ γουστάρω να κάνω 20 λεπτά ποδήλατο την μέρα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, χαλαρά και όμορφα.

Έχω δικαίωμα να πάρω ένα ποδήλατο με σιδερένιο σκελετό από τα Jumbo με 100 ευρώ ή θα πρέπει να δώσω κανά 500άρικο για να κάνω την δουλειά μου; Φτάνουν οι 18 ταχύτητες ή χρειάζομαι 34 απαραίτητα; Θα είναι αρκετά "παιχνιδιάρικο" αυτό από τα Jumbo;

Θα συμφωνησω μαζί σου.

Εγω οταν αποφάσισα να πάρω ποδήλατο, πήρα ένα οικονομικό γιατί δεν ήξερα αν θα το συνεχίσω ή θα μου φύγει ο ενθουσιασμός στην 2η βόλτα.

το 1ο ποδήλατο μου(με εξαίρεση εκείνα που είχα σαν παιδι) ηταν με σιδερενιο σκελετο(αρα βαρυ αλλά αυτο το καταλαβαινα μονο οταν το ανεβαζα στο σπιτι απο τις σκαλες) μαουντεν .

Στην αρχη ειχα κανει μονο 2 βολτες(μετα πιασανε βροχες) οποτε δεν εκλαιγα τα λεφτα μου.

Αργοτερα οταν ειδα πως το χρησιμοποιω και γραφω πολλα χιλιομετρα(με το "φτηνο σιδερενιο μαουντεν" ειχα παει απο καλαμαρια μεχρι δελτα αξιου,οποτε καταλαβαινετε για ποσα χιλιομετρα μιλάμε περιπου) ,αρχικα αλλαξα φρενα, αλλαγες στα σασπενσιον,αλυσιδες,ταχυτητες κτλ και μετα αρχισα να σκεφτομαι την αγορα καινουργιου, μεγαλυτερου σε μεγεθος(γτ ως ασχετη με τα ποδηλατα τοτε ειχα επιλεξει ενα χαμηλο για το υψος μου), αλουμινιου, τρεκινκ.

Τελικα το απεκτησα.

Το καλο το οποιο το χρησιμοποιω στις βολτες μας, σε εκδρομες που κάνουμε κτλ και το "παλιο" το οποιο το παιρνω οταν εχω να παω καπου που θα πρεπει να κλειδωθει στον δρομο,αρα κινδυνευει να κλαπει.

Εγω θα σου προτεινα να κάνεις το ίδιο.Πάρε ενα οικονομικό ποδήλατο και δες αν θα σου ταιριαξει αυτη η δραστηριοτητα.Αν ναι, πάρε ενα καλυτερο αργοτερα.Αν οχι, μείνε με αυτό.

Επενδυσε όμως σε ενα καλό κρανος και σε μια σοβαρή αλυσίδα ή πέταλο.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κοιτάξτε επειδή θέλω να ασχοληθώ με το ποδήλατο και επειδή τώρα έρχεται καλοκαίρι αποφάσισα να αγοράσω ένα με 300 ευρώ ώστε και να κάνω τη δουλειά μου και να μην αγοράσω αργότερα άλλο