ThemisXRS Δημοσιεύτηκε May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 18, 2014 καλησπερα θελω να αγορασω ενα ποδηλατο για βολτες κυριως αλλα θελω να ειναι και πολης και βουνου.....εχουν μια ονομασια αυτα νομιζω αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι μπορω να διαθεσω μεχρι 200 ευρω και θελω οπωσδηποτε να εχει μπροστινη αναρτηση οποιος μπορει ας με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Είτε Trekking (aka "πόλης") πάρεις είτε Mountain θα είσαι μια χαρά. Βέβαια τα 200 ευρώ είναι λίγα. Με 320-400 θα πάρεις κάτι καλό. Κάτω από τα 300 δεν αξίζει. Χάλια υλικά και περιφεριακά. Εκτός αν μιλάμε για μεταχειρισμένο. Εκεί αλλάζει το πράγμα και μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες. Η ,σωστή, αγορά ποδηλάτου πάντως είναι λίγο πονοκεφάλισμα. Είναι πολλές οι συνιστώσες που πρέπει να λάβεις υπ όψιν σου. Κατηγορία ποδηλάτου, μάρκα, περιφερειακά κλπ Εγώ θα έπαιρνα hardtail (mountain του λαού δηλαδή) μιας και οι δρόμοι στην Ελλάδα είναι ένα μαύρο χάλι οπότε νιώθεις πάντα πως τρέχεις σε off road διαδρομές. Δεν θα φοβάσαι να το πας και σε χωματάκι φυσικά αν πάρεις mountain. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ένα πολύ καλό παράδειγμα τιμής/απόδοσης: http://www.tsirikosbikes.gr/kona-lanai.html Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 δηλαδη με 200 ευρω δεν υπαρχει τιποτα που να κανει τη δουλεια του;; το θελω για καμια βολτα στο χωριο οταν πηγαινω που ειναι στο βουνο αλλα κυριως το θελω τωρα το καλοκαιρακι για να πηγαινω παραλια με τη παρεα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Nαι ρε εννοείται πως υπάρχουν... όμως ποιοτικά δεν θα είναι για πολλά πολλά και φυσικά μην περιμένεις καλό σκελετό ή σοβαρά περιφερειακά πάνω τους (ταχύτητες, κασέτες, εκτροχιαστές, ζάντες κλπ κλπ) Mπες στο podilates.gr και διάβασε τα threads με ανάλογα ερωτήματα όπως το δικό σου. Εκεί θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες και αυτό: https://www.skroutz.gr/s/1897716/Ideal-STROBE-Disc.html Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 ωρε τι μου κανεις τωρα....ειναι κουκλια τα ατιμα αλλα το σκεφτομαι....μαλλον με βλεπω να δινω κανα 350αρι τελικα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο πως το βλεπεις http://www.gatsoulis.gr/index.php?controller=product&path=192_194&product_id=2343 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Nαι είναι πανέμορφα... Βέβαια Hardtail σου προτείνω εγώ.. Εσύ μπορεί να γουστάρεις πιο πολύ Trekking. Αλλά αφού μου λες για χωριό κλπ καλύτερα Mountain. Πιο νευρικά, πιο παιχνιδιάρικα και φυσικά δεν θα φοβάσαι να μπεις και σε ανώμαλα τερέν.. Κοίτα, εγώ πριν ενάμιση χρόνο ήμουν στην ίδια θέση με εσένα. Έριξα τρελό ψάξιμο στο ιντερνετ, σε φορουμς κλπ κλπ. Βδομάδες ολόκληρες. Μετά βεβαιότητας διαπίστωσα πως κάτω από τα 300 ευρώ δεν αξίζει. Βέβαια και πάνω από τα 500 είναι υπερβολή και ξεφεύγουμε. Τα ποδήλατα που σου έδειξα είναι τέλεια παραδείγματα τιμής απόδοσης. Δεν έχω να προσθέσω κάτι αλλο μην σε μπερδέψω χειρότερα. Ελπίζω να γράψει και κάνας άλλος την άποψή του. Και μην ξεχνάς... ψάξτο πολύ... στο φινάλε μέσο μετακίνησης είναι το ποδήλατο. Σε αυτό θα εμπιστευτείς την ασφάλειά σου αλλά και την αναψυχή σου. Μην πάρεις κάτι που δεν θα σε καλύψει ή κάτι που κάθε λίγο και λιγάκι θα χαλάει και θα θέλει σετάρισμα σε συνεργείο. υγ: Τα πόλης έχουν πιο όρθια θέση (σαν βέσπα) και είναι πιο ξεκούραστα. Στα hardtail ,όπως είναι λογικό, το σώμα σου έχει μια μικρή κλίση προς τα εμπρός, οπότε γυμνάζεσαι και περισσότερο. Είναι πιο διασκεδαστικά ποδήλατα. But that's just me. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θέλω να επεκταθώ σχετικά με τα Sektor. Απλά ψάξε στο google "ποδήλατα sektor, αξίζουν;" Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 αυτο που σου εδειξα απο πανω πως το βλεπεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Σιδερένιος σκελετός;;;; 18 ταχύτητες;; ε ... θα έλεγα ΟΧΙ : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Σιδερένιος σκελετός;;;; 18 ταχύτητες;; ε ... θα έλεγα ΟΧΙ : ) επειδη δεν εχω ασχοληθει με ποδηλατα τι σκελετο πρεπει να εχει και ποσες περιπου ταχυτητες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Αλουμίνιο φυσικά και μίνιμουμ 21 ταχύτητες. 24 είναι πλέον το "σύνηθες" και υπάρχουν και περιπτώσεις με 27. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι Σιδερένιοι σκελετoi είναι πολύ παρωχημένοι, βαριοί και φυσικά σκουριάζουν! Edited May 18, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Κάθε φορά που ανοίγει ένα τέτοιο θέμα, οι απαντήσεις του στυλ "κάτω από 350-400 ευρώ δεν αξίζει, σιδερένιος σκελετός, πας καλά;;;" με κάνουν και γελάω. Λες και θα πάρει ο άλλος ποδήλατο και με την μία θα κατέβει σε αγώνες ή θα κάνει τίποτα διαδρομές 50 χιλιόμετρα την μέρα. Εγώ γουστάρω να κάνω 20 λεπτά ποδήλατο την μέρα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, χαλαρά και όμορφα. Έχω δικαίωμα να πάρω ένα ποδήλατο με σιδερένιο σκελετό από τα Jumbo με 100 ευρώ ή θα πρέπει να δώσω κανά 500άρικο για να κάνω την δουλειά μου; Φτάνουν οι 18 ταχύτητες ή χρειάζομαι 34 απαραίτητα; Θα είναι αρκετά "παιχνιδιάρικο" αυτό από τα Jumbo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Προτιμω με 2 αναρτησεις Μπιλ. Χρονια ειχα ποδηλατο με σιδερενιο σκελετο, οπως και αρκετοι φιλοι μου και σε συγκριση με τους αλουμινιου ειναι μερα με τη νυχτα! Αρκετα μεγαλυτερο βαρος που μεταφραζετε και σε μεγαλυτερη κουραση ;) 18 ταχυτητες ενταξει, τοσο χαλια δεν ειναι αλλα σιγουρα προτιμοτερες οι 21 (που δεν ειναι και σπανιες πια!) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 δηλαδη με 200 ευρω δεν υπαρχει τιποτα που να κανει τη δουλεια του;; το θελω για καμια βολτα στο χωριο οταν πηγαινω που ειναι στο βουνο αλλα κυριως το θελω τωρα το καλοκαιρακι για να πηγαινω παραλια με τη παρεα μου Καλησπέρα....αφού θέλεις ένα ποδήλατο για απλή χρήση τα 200 Ε είναι αρκετά για να αγοράσεις ένα...τα άλλα με 350 και πάνω είναι για άλλη χρήση...δεν πιστεύω να αλλάξεις γνώμη και να πας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα :p οπότε πάρε ένα απλό...γνώμη δική μου... Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 200€ αλλα οπωσδηποτε αναρτηση μπροστα και σκελετο αλουμινιου ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 http://www.cyclist-friends.gr μπες και διάβασε εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλησπέρα....αφού θέλεις ένα ποδήλατο για απλή χρήση τα 200 Ε είναι αρκετά για να αγοράσεις ένα...τα άλλα με 350 και πάνω είναι για άλλη χρήση...δεν πιστεύω να αλλάξεις γνώμη και να πας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα :p οπότε πάρε ένα απλό...γνώμη δική μου... Με 320-400 ευρω παιρνεις ενα απλο (αλλα πολυ καλο για εναν αρχαριο) ποδηλατο. Για... παγκοσμιο πρωταθλημα δινεις πανω απο δυο χιλιαρικα. Και αυτή δεν ειναι άποψη. Ειναι η πραγματικοτητα. Με €200 κοιτας μονο σε μεταχειρισμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πετρο, με δυο αναρτησεις (full suspension) ανεβαινεις πολυ σε τιμη. Και εννοω για κανονικο full suspension... Οχι αυτα των σουπερ μαρκετ τα οποια τις εχουν για εφε και φυσικα η αναρτιση μεσα εχει...αφρολεξ... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 200€ αλλα οπωσδηποτε αναρτηση μπροστα και σκελετο αλουμινιου ;) αναρτηση μπροστα σιγουρα....ποτε δεν με βολευε η πισω δεν ξερω γιατι....τωρα για τη κουραση δεν εχω και τοσο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Με 320-400 ευρω παιρνεις ενα απλο (αλλα πολυ καλο για εναν αρχαριο) ποδηλατο. Για... παγκοσμιο πρωταθλημα δινεις πανω απο δυο χιλιαρικα. Και αυτή δεν ειναι άποψη. Ειναι η πραγματικοτητα. Με €200 κοιτας μονο σε μεταχειρισμενο. Για ποδήλατα μιλάμε.Τα 350 με 400 ευρώ για ένα ποδήλατο για αρχάριο (και απλό κι όλας) και έστω ότι είναι η πραγματικότητα...είναι αρκετά χρήματα... Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Για ποδήλατα μιλάμε.Τα 350 με 400 ευρώ για ένα ποδήλατο για αρχάριο (και απλό κι όλας) και έστω ότι είναι η πραγματικότητα...είναι αρκετά χρήματα... όντως για μένα είναι αρκετά που το θέλω κυρίως για βόλτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 κατα αρχην πρεπει να δεις τι θελεις ! οταν λες βουνο τι εννοεις?? μονοπατια και τετοια? η χωματοδρομος ? γνωμη μου ειναι μην παρεις απο super market - practiker και τα λοιπα ... περνα απο τα ποδηλαταδικα της περιοχης σου να δεις ,να ρωτησεις και να βρεις καποιον που θα τον εμπιστευτείς και για το σερβις του το sector που λες εγω δεν θα το καβαλαγα σε βουνο πχ φιλοπαπου (οχι οτι δεν θα παει αλλα δεν θα το εμπιστευομουν) αλλα ουτε θα το επερνα στην πολη με σιδερενιο σκελετο θα ειναι αρκετα βαρυ . κοιτα για που το θες και στο περιπου ποσα χιλιομετρα θα κανεις την εβδομαδα , αμα θα κανεις πολλα σιγουρα παρε κατι καλυτερο γιατι τσαμπα λεφτα θα δωσεις , αμα το περνεις μια φορα στο τοσο ισως και να αξιζει κατι σαν το sector που λες και κατι σημαντικό οτι και να παρεις να υπολογιζεις και στα εξοδα για ενα σωστο ΠΕΤΑΛΟ η εστω αλυσιδα (οχι τις κοινες απο χρωματοπωλεια ) και φυσικα κρανος οτι αλλο θελεις ρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Κάθε φορά που ανοίγει ένα τέτοιο θέμα, οι απαντήσεις του στυλ "κάτω από 350-400 ευρώ δεν αξίζει, σιδερένιος σκελετός, πας καλά;;;" με κάνουν και γελάω. Λες και θα πάρει ο άλλος ποδήλατο και με την μία θα κατέβει σε αγώνες ή θα κάνει τίποτα διαδρομές 50 χιλιόμετρα την μέρα. Εγώ γουστάρω να κάνω 20 λεπτά ποδήλατο την μέρα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, χαλαρά και όμορφα. Έχω δικαίωμα να πάρω ένα ποδήλατο με σιδερένιο σκελετό από τα Jumbo με 100 ευρώ ή θα πρέπει να δώσω κανά 500άρικο για να κάνω την δουλειά μου; Φτάνουν οι 18 ταχύτητες ή χρειάζομαι 34 απαραίτητα; Θα είναι αρκετά "παιχνιδιάρικο" αυτό από τα Jumbo; Εσυ παρε απο τα Jumbo. Δεν σε εμποδιζουμε. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Αν το θες απλά για διασκέδαση και για την αίσθηση της ποδηλασίας, μπορείς να πάρεις ένα φθηνό. Αν το θες για να το κάνεις φίλο σου, να πηγαίνεις σε πολλά μέρη μαζί του και να σε βοηθά στις ανάγκες σου, καλύτερα να πάρεις ένα καλό. Όμως, πρόσεξε τί κλειδαρδιά θα πάρεις και που θα το βάζεις. Πολλοί αρχάριοι την πατάνε, καθώς δεν φαντάζονται την τραγική κατάσταση που επικρατεί με τις κλοπές ποδηλάτων. Ενημερώσου πάνω στο θέμα από έμπειρα άτομα. Εμένα, δυστυχώς, με ενημέρωσε ο ποδηλατάς που το πήρα, λέγοντας μου πως η καλύτερη ασφάλεια που υπάρχει στον κόσμο είναι το συρματόσχοινό του, των 10€! Λίγο αργότερα το ποδήλατο ήταν εξαφανισμένο... Μου κλέψανε δυο ποδήλατα, των 450€ το καθένα, δεμένα με συρματόσχοινα. Νόμιζα πως είχα την απόλυτη γκαντεμιά. Τώρα που το ξανασκέφτομαι με τις νέες γνώσεις/εμπειρίες μου, μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό επακόλουθο. Με τίποτα συρματόσχοινο. Καλύτερα τουλάχιστον μια κλειδαριά ασφάλειας level 15, αν θες να το αφήνεις μόνο του έξω. Με τίποτα σε μπαλκόνι, αυλή ή γκαράζ τη νύχτα. Καλύτερα μες το σπίτι. Edited May 19, 2014 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια τελικά θα βρω ένα γύρω στα 300 ευρώ για να κάνω τη δουλειά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Θεμη δες εδω. Πολυ καλη προσφορά στα €300 http://lazaridisbike.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1/mountain/mountain-ideal/56-ideal-freeder-v-brakes.html Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Θεμη δες εδω. Πολυ καλη προσφορά στα €300 http://lazaridisbike.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1/mountain/mountain-ideal/56-ideal-freeder-v-brakes.html οκ ευχαριστώ θα το κοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts