anzan13 Δημοσιεύτηκε May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 15, 2014 καλησπερα παιδια,εχω ενα θεμα με την web camera στο lap top,καποιες φορες δουλευει καποιες οχι και οταν δεν δουλευει ακουγεται ο ιδιος ηχος με αυτον που κανει οταν αποσυνδεουμε ενα usb,εχω κανει format εχω περασει τα win 7 και ολους τους drivers για την καμερα,καμια βοηθεια???Ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 καλησπερα παιδια,εχω ενα θεμα με την web camera στο lap top,καποιες φορες δουλευει καποιες οχι και οταν δεν δουλευει ακουγεται ο ιδιος ηχος με αυτον που κανει οταν αποσυνδεουμε ενα usb,εχω κανει format εχω περασει τα win 7 και ολους τους drivers για την καμερα,καμια βοηθεια???Ευχαριστω πολυ:) Είναι οι πιο πρόσφατοι?? Με ποιο πρόγραμμα την δοκιμάζεις?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Δες αν την χρησιμοποιεί άλλο προγράμματα,ψάχνω να βρω τη λύση σε ίδιο περίπου πρόβλημα.. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzan13 Δημ. May 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 καλησπερα κι ευχαριστω για την ανταποκριση,με το skype αλλα και μεσω facebook με βιντεο κληση ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι αυτοι που βρηκα απο το site της acer για το συγκεκριμενο μοντελο του λαπ τοπ που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 καλησπερα κι ευχαριστω για την ανταποκριση,με το skype αλλα και μεσω facebook με βιντεο κληση ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι αυτοι που βρηκα απο το site της acer για το συγκεκριμενο μοντελο του λαπ τοπ που εχω Έχεις Περάσει την σωστή έκδοση Driver (32bit ή 64bit)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 καλησπερα παιδια,εχω ενα θεμα με την web camera στο lap top,καποιες φορες δουλευει καποιες οχι και οταν δεν δουλευει ακουγεται ο ιδιος ηχος με αυτον που κανει οταν αποσυνδεουμε ενα usb,εχω κανει format εχω περασει τα win 7 και ολους τους drivers για την καμερα,καμια βοηθεια???Ευχαριστω πολυ:) ξανακανε update στους drivers κατεβαζοντας λογισμικο μονο απο το site του κατασκευσατη στην περιπτωση σου και οχι απο αλλα προγραμματα Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts