woudoulis Δημοσιεύτηκε September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2004 Γειά σας και εδώ Ανοίγω το pcάκι μου και εκεί που είμαι στο pc ξαφνικά μου πετάει παράθυρο warning που γράφει τα παρακάτω 180 search assistant εχει λέει πρόβλημα και δεν μπορούν να τρέξουν κάποια προγράμματα Αν θέλετε να διορθωθεί κάντε πάλι Install το πρόγραμμα ή uninstall αν θέλετε να μην υπάρχει αλλά να είστε Online όταν το κάνετε. Τι είναι αυτό που μου πετάει το κομπιούτερ ? Ετρεξα το ad aware και τίποτα Εχετε καμμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 αυτο σιγουρα ειναι spyware η κανενα browser hijack, δοκιμασε να κατεβασεις το Spybot Search & Destroy, και αφου του κανεις update κανε ενα scan, 99% θα σου λυσει το προβλημα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (21 Σεπ. 2004 , 10:16) αυτο σιγουρα ειναι spyware η κανενα browser hijack, δοκιμασε να κατεβασεις το Spybot Search & Destroy, και αφου του κανεις update κανε ενα scan, 99% θα σου λυσει το προβλημα Και το spybot έτρεξα αλλά χωρίς να του έχω κάνει update Θα δοκιμάσω να του κάνω ευχαριστώ Φορμάτ πρέπει να κάνω αλλά δεν ξέρω πως γίνεται και φοβάμαι να το κάνω μόνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Βρήκα αυτό http://www.giantcompany.com/antispyware/research/spyware/spyware-180search-Assistant.aspx Αυτοί οι Online έλεγχοι είναι καλοί άραγε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Όχι, δες αυτό το thread. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (21 Σεπ. 2004 , 10:48) Όχι, δες αυτό το thread. Σε ευχαριστώ πολύ Εχω τα προγράμματα που αναφέρονται εκεί εκτός από ένα , αλλά τελικά τη λύση μου την έδωσε ένα πρόγραμμα που μου έδωσαν και που τα βρήκε όλα http://www.giantcompany.com/(lztrzbmbpstolm55cp5dhf55)/download.aspx?prodID=70&skip=true Είχα 20 spy !!!!!! Μια χαρά ε ? :) Εβαλα και το νόρτον internet security αλλά νομίζω ότι ψιλοκολάει το νόρτον τα πάντα , γενικώς κάνει προβλήματα Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Υπάρχει κανένα seri@l για το giant??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts