Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω σε ολα Κωστα και αυτο που αδυνατω να καταλαβω ειναι γιατι εχει τοσο μικρες πωλησεις;

... ενω τους αρεσει τοσο πολυ μετα πανε και αγοραζουν καποιο αλλο.

Αυτό που είπε ο Θοδωρής. Πέρυσι για τους ίδιους λόγους δεν τόλμησα να πάρω το Μ7 παρόλο πού ήξερα ότι είναι το πιο smooth.

Τα ηχεία δεν τα αλλάζω με μικρότερο μήκος.

Αν είχε κρατήσει τα capacity και είχε πάει το ultra pixel στα 8 Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Επίσης πολύ κόσμος δεν θέλει προϊόντα φτωχής εταιρείας ας είναι καλύτερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το m7 αδερφέ είχε και κακή μπαταρία, μην το ξεχνάμε αυτό.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εγώ το έχω ξανά γράψει.

Λίγο λάθη του παρελθόντος της εταιρίας λίγο τα 4 ultra pixels και λίγο τα μεγάλα bezel(κάτω δηλαδή) αποτρέπουν τους καταναλωτές να το δοκιμάσουν

Αυτό που είπε ο Θοδωρής. Πέρυσι για τους ίδιους λόγους δεν τόλμησα να πάρω το Μ7 παρόλο πού ήξερα ότι είναι το πιο smooth.

Τα ηχεία δεν τα αλλάζω με μικρότερο μήκος.

Αν είχε κρατήσει τα capacity και είχε πάει το ultra pixel στα 8 Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Επίσης πολύ κόσμος δεν θέλει προϊόντα φτωχής εταιρείας ας είναι καλύτερα.

Οποτε μενουμε στο οτι μονο τους αρεσει αλλα χωρις να το αγοραζουν

Το m7 αδερφέ είχε και κακή μπαταρία, μην το ξεχνάμε αυτό.

.... και προβλήματα στην κάμερα.

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σωστά...θυμάμαι ότι τι πρώτο που είχα πάρει το έδωσα πίσω doa και μου έστειλαν άλλο γιατί είχε προβλήματα στην κάμερα του...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Soff γίνεται μόνο αν πληρώσεις;;Δεν κατάλαβα,οι μοντες που είχε το m7 δεν δουλεύουν εδώ;;;Έχει κανένας κανένα link να καταλάβω τι παίζει;

Soff γίνεται μόνο αν πληρώσεις;;Δεν κατάλαβα,οι μοντες που είχε το m7 δεν δουλεύουν εδώ;;;Έχει κανένας κανένα link να καταλάβω τι παίζει;

Νσι μόνο με το sunshine 25$ το περασα εγώ στο δικο μου

Παναγιωτης

Όσοι περίμεναν το iPhone και απογοητεύτηκαν, το Μ8 είναι μονόδρομος.

Φοβερή συσκευή!

Οπως ειπε και ο Κωστας αγαπητε Jig ειναι η μονη συσκευη που

~εχει την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,απολυτο φινιρισμα και design ενω το iP6 ειναι λιγο απροσωπο και πολυ λιτο,βασικα ειναι ενα μεταλλο και ενα γυαλι,χωρις τιποτε αλλο

~εχει απολυτη εμπειρια χρησης και πληρες λειτουργικο ,ομαλοτητα και δεν σε ενοχλει να το πιεζεις.

~μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν κινητο...φοβερο σημα,τελειο ακουστικο και δεν καιει με LTE

~5῞ οθονη.Τελειος συνδυασμος χωρις να ειναι μεγαλος η μικρος,κανεις την δουλεια σου ανετα και το κινητο εξαφανιζεται στο σακακι.

~πολυ καλη μπαταρια! ανετα 5 ωρες εστω και με 3g.

ειναι ενα σοβαρο κινητο για χρηστες που δεν θελουν να παιζουν,γι αυτο εχουμε τα Νεξους και τα κινεζικα ,αλλα για σοβαροτητα και οταν εισαι στον δρομο και πρεπει να κανεις κατι σημαντικο αμεσως,αυτο το κινητο δεν θα σε κρεμασει.

γι αυτο και το εχω παραγγειλει,πριν ομως δω το keynote :p

τωρα χρησιμοποιω το Ν5 με την L.

παιδια αλλο κινητο.Θα δειτε φοβερα πραγματα,μολις το Μ8 παρει L θα απογειωθει και αλλο.

δεν ενθουσιαζομαι με την apple αλλο αν θα δοκιμασω το 6plus.

παντα ειχα βασικη συσκευη ενα Nexus οπως τωρα το 5 και δοκιμαζα τα αλλα κινητα.

Τωρα σαν βασικη θα παρω το Μ8.Δεν με ενδιαφερει καν τι Νεξους θα βγαλει η Google ,δεν θα ειναι πληρως μεταλλικο και σοβαρο σαν το Μ8.

αβαταρ ομως δεν αλλαζω σας το λεω :)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Προσωπικά δεν με απασχολεί το πόσο λίγοι το αγοράζουν.

Αυτό που μ ενδιαφέρει είναι ότι βρήκα την συσκευή που ήθελα.

Είναι κατι που εγραφα από τα τέλη Μαρτίου πριν ακόμα δημιουργηθεί το επίσημο thread.

Ούτε θυμάμαι ποιο ήταν το τελευταίο Nokia που είχα τόσο ποιοτικό ήχο στα ringtones.

Χαίρομαι να ακούω μουσική από τα ηχεία του. Μου είχε λείψει αυτή η ποιότητα.

Οι μόνες συσκευές που θα ήθελα να δοκιμάσω παράλληλα χωρίς να αποχωριστώ το Μ8, είναι το Note 4 και το iPhone plus, αυτό περισσότερο από περιέργεια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εντωμεταξύ ο Τύπος έχει γράψει τρομερά specs. Δύσκολο. Το σίγουρο Είναι πως θα είναι εξίσου ποιοτικό με τα προηγούμενα
Θοδωρής

HTC plans 'Double Exposure' event Oct. 8

Λέτε να κάνει την γκέλα και να το ρίξει από τώρα στην αγορά?

Δεν φαίνεται να εννοεί νέα συσκευή. Κάτι με καινοτομία μοιάζει να θέλει να παρουσιάσει. Αλλά πάλι αν αφορά hardware τι νόημα έχει να γίνει τώρα.

Μήπως είναι καμιά software βελτίωση που την κάνει άμεσα διαθέσιμη?

Edited by Te_salat

HTC plans 'Double Exposure' event Oct. 8

Λέτε να κάνει την γκέλα και να το ρίξει από τώρα στην αγορά?

Δεν φαίνεται να εννοεί νέα συσκευή. Κάτι με καινοτομία μοιάζει να θέλει να παρουσιάσει. Αλλά πάλι αν αφορά hardware τι νόημα έχει να γίνει τώρα.

Μήπως είναι καμιά software βελτίωση που την κάνει άμεσα διαθέσιμη?

μηπως ειναι το max + tablet?

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μηπως ειναι το max + tablet?

Και εγώ αυτό πιστεύω...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δύο φορές, χρησιμοποίησα την "απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας" μέσα στη νύχτα ΚΑΙ τις δύο φορές έχασα 6% χωρίς να ανοίξω την συσκευή ούτε μία φορά. Εγώ που την εφαρμογή την είχα και πριν την 4.3 όσες φορές την είχα χρησιμοποιήσει πριν την αναβάθμιση - και το είχα κάνει αρκετές φορές - το πολύ να έχανα 1% - 2% με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες. Νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά με την εφαρμογή μετά την 4.4.3.
3>4

Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα η μπαταρία πέφτει ποιο γρήγορα σε standby. Ίσως να φταίει κάποια εφαρμογή αλλά πως μπορώ να το καταλάβω. Τα προγράμματα που σου δείχνουν για το drain της μπαταρίας πλέον ζητούν root . Πέρασα σήμερα update για το Google play services. Να δω μήπως αλλάξει τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα η μπαταρία πέφτει ποιο γρήγορα σε standby. Ίσως να φταίει κάποια εφαρμογή αλλά πως μπορώ να το καταλάβω. Τα προγράμματα που σου δείχνουν για το drain της μπαταρίας πλέον ζητούν root . Πέρασα σήμερα update για το Google play services. Να δω μήπως αλλάξει τίποτα.

5.0.89?

Εγω το έχω συνδεδεμένο με fitbit και η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Άντε επιτέλους ,έρχεται το ΜΑΧ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

έρχεται ............ M9

φοβερό consept

Εμενα μου φαινεται οτι θα το αργησουν λιγο ακομη...

Φανταζομαι θα περιμενουν το Android L και εναν απο τους επομενους κορυφαιους snapdragon 808/810 (μαλλον για 810 το βλεπω). Αφου ξεκινησαν τα πρωτα της κινητα με 64bit soc δεν νομιζω να μην κυνηγαει να βαλει κατι αλλο στην ναυαρχιδα της...

Τουλαχιστο αυτο ελπιζω!!! :D

Edited by eNeRGy

Εδω ενα πολυ καλο concert με το m9.:)

Ελπίζω στην πραγματικότητα ετςι να ειναι και με αυτα τα specs μιας και υψηλές απαιτήσεις εχω απο την εταιρία για να την ξανά τιμήσω.

http://www.concept-phones.com/htc/htc-m9-64-bit-smartphone-titanium-aluminum-sapphire/

http://www.concept-phones.com/wp-content/uploads/2014/09/htc-one-m9-concept-4-490x275.jpg

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

5.0.89?

Εγω το έχω συνδεδεμένο με fitbit και η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει.

Κι εγώ το ίδιο. Έχω την 5.0.89 και τα ποσοστά παραμένουν χαμηλά.

Μονίμως συνδεδεμένο το Pebble, όλη μέρα στην δουλειά μόνο με 3g .

Ότι καλύτερο έχω δει σε μπαταρία ανάλογα με το μέγεθος της.

Μου έχει κάνει εντύπωση η μικρή κατανάλωση όταν κάνω βιντεοκλησεις στο Skype.

Το ποσοστό δείχνει να πέφτει εύκολα από το 100% αλλά η συνολική διάρκεια φανερώνει το ποσό καλή αυτονομία έχει.

@@ Όσο για το event τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Η φώτο της πρόσκλησης μοιάζει σαν να αφορά τις δυνατότητες της κάμερας, αλλά το double exposure Ίσως να κρύβει την παρουσίαση του max με κάποιες έξτρα δυνατότητες στην κάμερα.

Δεν νομίζω να έχει σχέση με το tablet γιατί η παρουσίαση του εφόσον είναι nexus αφορά την Google.

Αλλά και εκτός αυτού δεν προϊδεάζεις για κάμερα με την παρουσίαση ενός tablet.

Εδω ενα πολυ καλο concert με το m9.:)

Ελπίζω στην πραγματικότητα ετςι να ειναι και με αυτα τα specs μιας και υψηλές απαιτήσεις εχω απο την εταιρία για να την ξανά τιμήσω.

http://www.concept-phones.com/htc/htc-m9-64-bit-smartphone-titanium-aluminum-sapphire/

http://www.concept-phones.com/wp-content/uploads/2014/09/htc-one-m9-concept-4-490x275.jpg

Αυτό το concept μακάρι να γίνει αλλά είναι αδύνατο λόγω πολύ υψηλού κόστους της συσκευής (πάνω από 1000€ αλλά και χωρίς μικρά σημεία από πλαστικό δεν θα μπορεί να έχει καλή λήψη σήματος με τα μέταλλα)...

Edited by djtutis

Σκεφτομαι να κανω την αλλαγη απο Galaxy S5 σε one,αξιζει τον κοπο?Απο θεμα μπαταριας?

Από θέμα μπαταρίας θα είσαι στα ίδια,ίσως λίγο καλύτερα..Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι φώτο αξίζει να πας σε m8..

Καλησπέρα στην παρεα! Υπάρχει κάποιος που έχει το χρυσό να μου πει εντυπώσεις απο το χρώμα και αν είναι ευαίσθητο σε γρατζουνιές?

Καλησπέρα στην παρεα! Υπάρχει κάποιος που έχει το χρυσό να μου πει εντυπώσεις απο το χρώμα και αν είναι ευαίσθητο σε γρατζουνιές?

Ο Ευθύμης που το έχει μας είπε ότι δε έχει τέτοιο θέμα.

Αν το αγόραζα ξανά αυτό θα έπαιρνα.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]