Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα απο αυριο θα εχω το htc m8 και αν εχω κανει λαθος topic ζητω συγγνωμη αλλα θα το μαθω το συστημα.

Καλως σας βρηκα.

Καλώς ήλθες. Όχι δεν κάνεις λάθος. Καλορίζικο.

@@ kollatos

Εννοείς πιο εύκολο είναι να γίνει root φλασαροντας κάποια pre-rooted rom?

Υπάρχουν rom χωρίς μεγάλες επεμβάσεις? Δηλαδή να έχουν ενσωματωθεί μόνο βασικά tweaks παραμετροποιησης του sense, xposed κλπ.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Te salat εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα απο τον pafimal και απο διαβαζα ολο το απογευμα στο thread αν το λεω καλα εδω στο επισημο φαινεσαι μαλλον να εισαι γκουρου σε οτι αφορα το android στο λεει ενας πρωην αμετανοητος χρηστης iphone αλλα ειχα στην κατοχη μου το m7 καποια στιγμη και ειλικρινα επειδη το audio τμημα ειναι πολυ σημαντικο για μενα αποφασισα να παρω το m8 και αφου εχω επενδυσει σε πολυ καλα ακουστικα senneiser και διαβασα τα καλυτερα απο αυριο θα το εχω. Η μονη ενσταση που ειχα ηταν για την καμερα (ξερω εχουν ειπωθει πολλα) αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ ικανοποιητικη. Ευχαριστω ξανα και ευχομαι οτι προβλημα προκυψει (που το απευχομαι) να με βοηθησετε. Ζητω συγγνωμη για την φλυαρια αλλα ειναι ο ενθουσιασμος.

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαρηκα πολυ Κωστα Γιωργος

Te salat εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα απο τον pafimal και απο διαβαζα ολο το απογευμα στο thread αν το λεω καλα εδω στο επισημο φαινεσαι μαλλον να εισαι γκουρου σε οτι αφορα το android στο λεει ενας πρωην αμετανοητος χρηστης iphone αλλα ειχα στην κατοχη μου το m7 καποια στιγμη και ειλικρινα επειδη το audio τμημα ειναι πολυ σημαντικο για μενα αποφασισα να παρω το m8 και αφου εχω επενδυσει σε πολυ καλα ακουστικα senneiser και διαβασα τα καλυτερα απο αυριο θα το εχω. Η μονη ενσταση που ειχα ηταν για την καμερα (ξερω εχουν ειπωθει πολλα) αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ ικανοποιητικη. Ευχαριστω ξανα και ευχομαι οτι προβλημα προκυψει (που το απευχομαι) να με βοηθησετε. Ζητω συγγνωμη για την φλυαρια αλλα ειναι ο ενθουσιασμος.

Καλως ηρθες στην ομαδα Γιωργο,θυμησου οτι δεν θα το μετανιωσεις καθολου,παιρνεις την πιο premium συσκευη,καλοριζικη φιλε

Παναγιωτης

Ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και ios και Android. Δεν απορρίπτω κανένα. Η σωστή υλοποίηση είναι το παν.

Το Μ8 είναι παντού smooth σαν να τρέχει ios.

Για την κάμερα έχω πει ότι εκτός Nokia 808 και 1020, δεν πας εκδρομή χωρίς ψηφιακή.

Με το M8 δεν θα έχεις παράπονο στις κοντινές φώτο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σου καλύπτει όλες τις έκτακτες περιπτώσεις που θα χρειαστείς να τραβήξεις μια φωτογραφία.

Στις δοκιμές που έκανα σε δωμάτιο με νορμάλ φωτισμό, τα πήγε καλύτερα από το S4 της γυναίκας μου.

Σε σχέση με το iPhone 5s που είχα μέχρι πριν λίγες μέρες, υστερεί στις φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους.

Σε εσωτερικούς με χαμηλό φωτισμό είναι περίπου στα ίδια επίπεδα. Θα μπορούσα να πω ότι το Μ8 βγάζει λιγότερο θόρυβο στις σκοτεινές γωνίες του πλάνου.

Από ήχο, ότι καλύτερο υπάρχει. Την πρώτη φορά που έπαιξα μουσική, η γυναίκα μου νόμιζε ότι είχα συνδέσει τα εξωτερικά BT ηχεία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και ios και Android. Δεν απορρίπτω κανένα. Η σωστή υλοποίηση είναι το παν.

Το Μ8 είναι παντού smooth σαν να τρέχει ios.

Για την κάμερα έχω πει ότι εκτός Nokia 808 και 1020, δεν πας εκδρομή χωρίς ψηφιακή.

Με το M8 δεν θα έχεις παράπονο στις κοντινές φώτο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σου καλύπτει όλες τις έκτακτες περιπτώσεις που θα χρειαστείς να τραβήξεις μια φωτογραφία.

Στις δοκιμές που έκανα σε δωμάτιο με νορμάλ φωτισμό, τα πήγε καλύτερα από το S4 της γυναίκας μου.

Σε σχέση με το iPhone 5s που είχα μέχρι πριν λίγες μέρες, υστερεί στις φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους.

Σε εσωτερικούς με χαμηλό φωτισμό είναι περίπου στα ίδια επίπεδα. Θα μπορούσα να πω ότι το Μ8 βγάζει λιγότερο θόρυβο στις σκοτεινές γωνίες του πλάνου.

Από ήχο, ότι καλύτερο υπάρχει. Την πρώτη φορά που έπαιξα μουσική, η γυναίκα μου νόμιζε ότι είχα συνδέσει τα εξωτερικά BT ηχεία.

Αρα μου λες οτι σε εξωτερικους χωρους το πρωι το 5s ειναι καλυτερο ....η κανω λαθος? Οσο για τον ηχο με ενδιαφερει κυριως η μουσικη με τα ακουστικα και οχι τα εξωτερικα που σαφως ειναι ενα μεγαλο συν.....Αλλα οσον αφορα το audio τμημα απο οσα κινητα εχω ακουσει για μενα τα κορυφαια ηταν iphone4s, htc one, και iphone5s οχι απαραιτητα με αυτην την σειρα...

Ευχαριστω για την απαντηση Κωστα

η μουσική από τα ακουστικά του htc one m8 είναι από άλλο πλανήτη.... την ίδια αίσθηση είχα και με το m7....

ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να κάνω root είναι για να αυξήσω την ένταση των ηχείων..... θα τα ήθελα λίγο πιο δυνατά..... αλλά να δώσω 25$ για το sunshine..... το σκέφτομαι...... και αν αύριο μεθαύριο βγει κανά update περαστεί κατά λάθος και πατσάρει αυτό το sunshine (δεν γνωρίζω πως δουλεύει)

technoholic maniac reviewer

Αρα μου λες οτι σε εξωτερικους χωρους το πρωι το 5s ειναι καλυτερο ....η κανω λαθος? Οσο για τον ηχο με ενδιαφερει κυριως η μουσικη με τα ακουστικα και οχι τα εξωτερικα που σαφως ειναι ενα μεγαλο συν.....Αλλα οσον αφορα το audio τμημα απο οσα κινητα εχω ακουσει για μενα τα κορυφαια ηταν iphone4s, htc one, και iphone5s οχι απαραιτητα με αυτην την σειρα...

Ευχαριστω για την απαντηση Κωστα

Ναι το 5s θα σου δώσει φωτογραφίες με καλύτερη ευκρίνεια όταν κάνεις ζουμ στην οθόνη του υπολογιστή σου και καλύτερο HDR.

Με το Μ8 θα προσπαθείς να έρχεσαι πιο κοντά στο πλάνο σου, δηλαδή να γεμίζει με αυτό που θες να φωτογράφισεις ώστε να μην χρειάζεται crop η φωτογραφία σου.

Σχετικά με τον ήχο, σε σύγκριση που έκανε συμφορουμιτης χρησιμοποιωντας πολύ ακριβά ακουστικά, τα μόνα που κατάφεραν να τα οδηγήσουν ήταν το M8 και το iPhone 5s.

Φυσικά με το Μ8 είχαν πολύ καλύτερη απόδοση.

Μιας και είδα το καινούριο iPhone και τις τιμες του, σκέφτομαι να περιμένω το nexus 6, το note 4 η να τσιμπήσω το m8 που έχει διθυραμβικά σχόλια; (ειδικά απο μέλη σαν τον te_salat που τον θεωρώ αντικειμενικότατο και "γκουρού" των smartphones)

Μιας και είδα το καινούριο iPhone και τις τιμες του, σκέφτομαι να περιμένω το nexus 6, το note 4 η να τσιμπήσω το m8 που έχει διθυραμβικά σχόλια; (ειδικά απο μέλη σαν τον te_salat που τον θεωρώ αντικειμενικότατο και "γκουρού" των smartphones)

Αν χρειάζεσαι μεγάλη οθόνη, μια από τις καλύτερες κάμερες και πενάκι θα περιμένεις το Νοτε 8.

Αν θες ένα πανέμορφο ποιοτικό τηλέφωνο με σημασία στην λεπτομέρεια όπου όλα τρέχουν τέλεια out box, διαθέτει το κορυφαίο smoothness και είναι το ταχύτερο αυτή την στιγμή, θα πάρεις το Μ8 στα 530 ευρώ και θα είσαι καλυμμένος για 2 χρονια, παίρνοντας updates οχι μονο στην νεότερη android version, αλλά αυτούσιο το νεο sense που θα φορεθεί τον Απρίλιο στο Μ9.

Για Nexus δεν το συζητώ γιατί απευθύνεται σε ειδικη κατηγορία χρηστών. Η πιεσμένη τιμή του επιβάλει εκπτώσεις στην ποιότητα των περιφεριακων.

Καλησπέρα.

Ή απόδοση των ακουστικών είναι τρομερή. Το μπάσο όπως και ολόκληρη η ακουστική είναι φοβερή. Επίσης η πλαστική φύση των ακουστικών τα κάνει να είναι ξεκούραστα στα αυτιά και βολεύουν για πολύωρη χρήση.

Όσο για τον ήχο BoomSound rules.

Για τους νέους της παρέας να πω καλορίζικο και πως θεωρώ την καλύτερη επιλογή.

Το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο και από τις ναυαρχιδες των άλλων που βγήκαν τώρα. Τι να λέμε. Επίσης αυτοί που θα πουλάνε το τηλέφωνο τους 1000€ με Τεχνολογία 2012 τι να μας πουν? (Με δόσεις χιούμορ Δείτε το)

Θοδωρής

Πες και σε εμάς πως εύκολα γυρνάς σε στοκ? (δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω γιατί μόνο αυτό με κολλάει στο να μην κάνω έστω ρουτ)

Από που βρίσκω το firmware που φοράει και πως το περνάω.

Βασικά με το sunshine έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις s-off χωρίς unlock και άρα μπορείς να κρατήσεις σε backup και τη Rom που έχεις τώρα αλλά και το stock recovery και να τα επαναφέρεις όποτε θέλεις..

Όσο για το firmware αν το τηλέφωνο σου είναι unbranded θα το βρεις σίγουρα στο xda και μάλιστα σχεδόν αμέσως με την κάθε αναβάθμιση που θα δίνει η HTC. Αν τώρα είναι branded απλά θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να βγει η αναβάθμιση από τον πάροχο. Εναλλακτικά βέβαια το κάνεις unbranded και περνάς το ανάλογο firmware..

Όπως και να 'χει τα firmware βγαίνουν όλα στο xda, ακόμα όμως και να μην βγει κάποιο μπορείς να κατεβάσεις το OTA και να πάρεις από μέσα το firmware.

Καλώς ήλθες. Όχι δεν κάνεις λάθος. Καλορίζικο.

@@ kollatos

Εννοείς πιο εύκολο είναι να γίνει root φλασαροντας κάποια pre-rooted rom?

Υπάρχουν rom χωρίς μεγάλες επεμβάσεις? Δηλαδή να έχουν ενσωματωθεί μόνο βασικά tweaks παραμετροποιησης του sense, xposed κλπ.

Αυτό ακριβώς εννοώ γιατί στα HTC δεν φτάνει μόνο το root για να πειράξεις το /system, θέλεις και unsecured kernel και που όλες οι custom Rom το προσφέρουν..

Φυσικά και υπάρχουν. Υπάρχουν Rom εντελώς stock μόνο με root και unsecured kernel χωρίς καμία παραμετροποίηση κι από κει και πέρα αποφασίζεις εσύ τι θα περάσεις..

Υπάρχουν βέβαια και Rom που νομίζεις ότι πήρες άλλη συσκευή..

Γενικά και για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, το root αυτό καθεαυτό δεν είναι κακό να γίνεται ακόμα και από άπειρους χρήστες, το θέμα είναι τι γίνεται από κερί και πέρα και κατά πόσο σέβεται ο καθένας τα χρήματα που έδωσε για τη συσκευή και δίνει την δέουσα προσοχή πριν πειράξει κάτι..

Στην τελική μπορείς κάλλιστα να κρατήσεις ένα backup μέσω recovery (και σαν το ghost που κρατάμε στα pc) και σε 5 λεπτά το τηλέφωνο να είναι πάλι λειτουργικότατο.. Να ξέρεις ένα πράγμα οι ζημιές γίνονται μόνο όταν ο άλλος νομίζει ότι τα ξέρει όλα και δεν δίνει σημασία στις οδηγίες. Επίσης ένα τελευταίο, ότι και να γίνει στο τηλέφωνο, αν μπαίνει στον bootloader τότε επανέρχεται πανεύκολα!

Φιλικά, Ανδρέας.

ΥΓ. @tpal: Και που να το ακούσεις με ήχο Harman/Kardon.. Θα πάθεις πλάκα.

ΥΓ2. Άσχετο αλλά δεν άντεξα να μην το σχολιάσω. Με την έλευση του νέου iPhone Plus ζω για την μέρα που θα είμαι στην καφετέρια με το M8 στο τραπέζι και θα με ρωτάνε αν αυτό είναι το νέο iPhone! :eek:

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Βασικά με το sunshine έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις s-off χωρίς unlock και άρα μπορείς να κρατήσεις σε backup και τη Rom που έχεις τώρα αλλά και το stock recovery και να τα επαναφέρεις όποτε θέλεις..

Όσο για το firmware αν το τηλέφωνο σου είναι unbranded θα το βρεις σίγουρα στο xda και μάλιστα σχεδόν αμέσως με την κάθε αναβάθμιση που θα δίνει η HTC. Αν τώρα είναι branded απλά θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να βγει η αναβάθμιση από τον πάροχο. Εναλλακτικά βέβαια το κάνεις unbranded και περνάς το ανάλογο firmware..

Όπως και να 'χει τα firmware βγαίνουν όλα στο xda, ακόμα όμως και να μην βγει κάποιο μπορείς να κατεβάσεις το OTA και να πάρεις από μέσα το firmware.

Αυτό ακριβώς εννοώ γιατί στα HTC δεν φτάνει μόνο το root για να πειράξεις το /system, θέλεις και unsecured kernel και που όλες οι custom Rom το προσφέρουν..

Φυσικά και υπάρχουν. Υπάρχουν Rom εντελώς stock μόνο με root και unsecured kernel χωρίς καμία παραμετροποίηση κι από κει και πέρα αποφασίζεις εσύ τι θα περάσεις..

Υπάρχουν βέβαια και Rom που νομίζεις ότι πήρες άλλη συσκευή..

Γενικά και για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, το root αυτό καθεαυτό δεν είναι κακό να γίνεται ακόμα και από άπειρους χρήστες, το θέμα είναι τι γίνεται από κερί και πέρα και κατά πόσο σέβεται ο καθένας τα χρήματα που έδωσε για τη συσκευή και δίνει την δέουσα προσοχή πριν πειράξει κάτι..

Στην τελική μπορείς κάλλιστα να κρατήσεις ένα backup μέσω recovery (και σαν το ghost που κρατάμε στα pc) και σε 5 λεπτά το τηλέφωνο να είναι πάλι λειτουργικότατο.. Να ξέρεις ένα πράγμα οι ζημιές γίνονται μόνο όταν ο άλλος νομίζει ότι τα ξέρει όλα και δεν δίνει σημασία στις οδηγίες. Επίσης ένα τελευταίο, ότι και να γίνει στο τηλέφωνο, αν μπαίνει στον bootloader τότε επανέρχεται πανεύκολα!

Φιλικά, Ανδρέας.

ΥΓ. @tpal: Και που να το ακούσεις με ήχο Harman/Kardon.. Θα πάθεις πλάκα.

ΥΓ2. Άσχετο αλλά δεν άντεξα να μην το σχολιάσω. Με την έλευση του νέου iPhone Plus ζω για την μέρα που θα είμαι στην καφετέρια με το M8 στο τραπέζι και θα με ρωτάνε αν αυτό είναι το νέο iPhone! :eek:

Για καποιον δηλαδη που το root το θελει για exdialer backup data εφαρμογων και για ad free προγραμμα καλυπτεσαι μονο με root χωρις να πρεπει να πειραχτει κατι αλλο σωστα?

Μάριος...

Για καποιον δηλαδη που το root το θελει για exdialer backup data εφαρμογων και για ad free προγραμμα καλυπτεσαι μονο με root χωρις να πρεπει να πειραχτει κατι αλλο σωστα?

Λίγοι λόγοι που θέλω να κάνω και εγώ ρουτ. Ακριβώς έτσι με σκέτο ρουτ τα κάνεις αυτά.

Ευχαριστώ Ανδρέα για την βοήθεια. Unbranded έχω

Θοδωρής

Βασικά για το adfree θέλεις και unsecured kernel ή αλλιώς περνάς ένα module που υπάρχει στο xda και σου δίνει write access στο /system.

Όπως είπα και πριν για να πειράξεις το /system στα HTC μόνο το root δεν αρκεί..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπερα στην παρεα μολις πηρα στα χερια μου το m8 παιδια εχω παθει πλακα με την κατασκευη και το χρωμα (gun metal) αλλα εκει που πραγματικα ειναι κορυφαιο ειναι στον ηχο οχι μονο παιζει λιγο πιο δυνατα με τα ακουστικα μου αλλα και η ποιοτητα ειναι απιστευτη. Κυριως κατεβαζω flac αρχεια και πραγματικα με τα sennheiser ο ηχος ειναι απο αλλο πλανητη. Μπορει να γελασετε αλλα ο πιο σημαντικος λογος που το διαλεξα ειναι ο ηχος γιατι ακουω πολυ μουσικη στο δρομο.

Δεν το μετανοιωσα ειλικρινα ηταν να διαλεξω μεταξυ iphone5s και m8 και πραγματικα ειναι το τηλεφωνο που με εκανα και αλλαξα αποψη.....Τραβηξα και μερικες φωτο πολυ ικανοποιητικες στην οθονη του κινητου.

Καλως σας βρηκα ξανα...:)

Καλησπερα στην παρεα μολις πηρα στα χερια μου το m8 παιδια εχω παθει πλακα με την κατασκευη και το χρωμα (gun metal) αλλα εκει που πραγματικα ειναι κορυφαιο ειναι στον ηχο οχι μονο παιζει λιγο πιο δυνατα με τα ακουστικα μου αλλα και η ποιοτητα ειναι απιστευτη. Κυριως κατεβαζω flac αρχεια και πραγματικα με τα sennheiser ο ηχος ειναι απο αλλο πλανητη. Μπορει να γελασετε αλλα ο πιο σημαντικος λογος που το διαλεξα ειναι ο ηχος γιατι ακουω πολυ μουσικη στο δρομο.

Δεν το μετανοιωσα ειλικρινα ηταν να διαλεξω μεταξυ iphone5s και m8 και πραγματικα ειναι το τηλεφωνο που με εκανα και αλλαξα αποψη.....Τραβηξα και μερικες φωτο πολυ ικανοποιητικες στην οθονη του κινητου.

Καλως σας βρηκα ξανα...:)

Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Έχω τα QC15 της Bose λόγω συχνών ταξιδιών με το αεροπλάνο και πραγματικά ο ήχος είναι αλλού.. Μεγεια και με χαρά, η συσκευή για μένα παραμένει κορυφαία επιλογή και την χαίρομαι καθημερινά, πάω για Μ9 μόνο, over and out :D

Σε ευχαριστω πολυ ethimi ναι εχεις και εσυ πολυ καλα ακουστικα τα δικα μου ειναι in ear αλλα επειδη ηταν μονοδρομος προτιμησα να παρω κατι αρκετα ακριβο (για τις δικες μου δυνατοτητες παντα 200 euro)και δεν το μετανοιωσα :)

Παιδιά οι περισσότεροι εδώ έχουμε περάσει η έχουμε ακόμα και τώρα iPhone.

Έχω δουλέψει παράλληλα το 5s με το Μ8 κάμποσες μέρες.

Πολύ καλό το iPhone αλλά το M8 διαθέτει ολοκληρωμένη εμπειρία.

Την πρώτη φορά μάλιστα τέλη Μάρτη, στις 3 μέρες έβαλα το iPhone στο κουτί του και αγγελία στο myphone. Απλά δεν κατάφερα να το δώσω.

Στο μόνο που είναι καλύτερο το iPhone είναι στο λογότυπο. Αντε και στην κάμερα την ημέρα. :)

Αυτό συζητούσα τώρα με τον συμφορουμιτη τον Pik ο οποίος έχει παραγγείλει το Μ8. Όταν τα δουλέψεις και τα δύο, αν μείνεις με το iPhone είναι σαν να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου γιατί η διαφορά είναι ολοφάνερη.

Λέγαμε για το iPhone plus, Εντάξει ωραίο, καλό αν έχει 2 γιγα ραμ, αλλά για να δώσουμε 900 ευρώ θα πρέπει να μας προσφέρει κάτι παραπάνω.

Ο Δημήτρης δουλεύει στο Nexus του ρομ με L το οποίο πηγαίνει το Android ακόμα πιο πέρα.

Δύσκολα λοιπόν να αφήσω το Μ8 για κάτι άλλο εκτός Μ9.

Και να είστε σίγουροι, αυτοί που ξέρουν από smartphone, το εκτιμούν.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε πρόσφατη ψηφοφορία μετά το Βερολίνο, βγήκε πρώτο με σχεδόν διπλάσιους ψήφους από το δεύτερο.

Σημαίνει ότι ψηφίστηκε από ανθρώπους που δεν το έχουν αλλά αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του.

Ο Κώστας με κάλυψε στην τελευταία πρόταση.

Να σας πω είχα iPhone 3g,3gs,4 και έλεγα αν βγάλει κάτι καλό να το δοκιμάσω. Έβγαλε κάτι όμορφο με πλάτη m8 αλλά με τεχνολογία2012 και συν 500 ευρώ. Οοοοοοχι δεν θα πάρω. M9 λοιπόν και από εμένα και Ναι εγινα fanboy. Πιστεύω να απογειωθεί με L

Θοδωρής

Αν δεν ηταν κλειδωμενο απο παντου θα το ειχα παρει αλλα δεν γουσταρω εταιρια που θεωρειται ψαγμενη σε κινητα να εχει τοσους περιορισμους. Κατανταει χειροτερη απο τη samsung μου φαινεται... Ακου εκει θελει να σκασεις το 25αρι και μετα θελει και αλλο kernel.Ε οχι γιατι να πρεπει να πειραξω το κινητο για να παρω root... Με εχει τσαντισει...
Μάριος...

Παιδιά οι περισσότεροι εδώ έχουμε περάσει η έχουμε ακόμα και τώρα iPhone.

Έχω δουλέψει παράλληλα το 5s με το Μ8 κάμποσες μέρες.

Πολύ καλό το iPhone αλλά το M8 διαθέτει ολοκληρωμένη εμπειρία.

Την πρώτη φορά μάλιστα τέλη Μάρτη, στις 3 μέρες έβαλα το iPhone στο κουτί του και αγγελία στο myphone. Απλά δεν κατάφερα να το δώσω.

Στο μόνο που είναι καλύτερο το iPhone είναι στο λογότυπο. Αντε και στην κάμερα την ημέρα. :)

Αυτό συζητούσα τώρα με τον συμφορουμιτη τον Pik ο οποίος έχει παραγγείλει το Μ8. Όταν τα δουλέψεις και τα δύο, αν μείνεις με το iPhone είναι σαν να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου γιατί η διαφορά είναι ολοφάνερη.

Λέγαμε για το iPhone plus, Εντάξει ωραίο, καλό αν έχει 2 γιγα ραμ, αλλά για να δώσουμε 900 ευρώ θα πρέπει να μας προσφέρει κάτι παραπάνω.

Ο Δημήτρης δουλεύει στο Nexus του ρομ με L το οποίο πηγαίνει το Android ακόμα πιο πέρα.

Δύσκολα λοιπόν να αφήσω το Μ8 για κάτι άλλο εκτός Μ9.

Και να είστε σίγουροι, αυτοί που ξέρουν από smartphone, το εκτιμούν.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε πρόσφατη ψηφοφορία μετά το Βερολίνο, βγήκε πρώτο με σχεδόν διπλάσιους ψήφους από το δεύτερο.

Σημαίνει ότι ψηφίστηκε από ανθρώπους που δεν το έχουν αλλά αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του.

Συμφωνω σε ολα Κωστα και αυτο που αδυνατω να καταλαβω ειναι γιατι εχει τοσο μικρες πωλησεις;

... ενω τους αρεσει τοσο πολυ μετα πανε και αγοραζουν καποιο αλλο.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Συμφωνω σε ολα Κωστα και αυτο που αδυνατω να καταλαβω ειναι γιατι εχει τοσο μικρες πωλησεις;

... ενω τους αρεσει τοσο πολυ μετα πανε και αγοραζουν καποιο αλλο.

Εγώ το έχω ξανά γράψει.

Λίγο λάθη του παρελθόντος της εταιρίας λίγο τα 4 ultra pixels και λίγο τα μεγάλα bezel(κάτω δηλαδή) αποτρέπουν τους καταναλωτές να το δοκιμάσουν

Θοδωρής