afilopou Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εχεις να προτεινεις τιποτε καλυτερο ωρε??εσυ ποια φορας??Δωσε φως Αναργυρε στο λαο!!! Dot view και τη θήκη που δίνει η htc Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κώστα tesalat είχες ρωτήσει για θερμοκρασία κλπ. Τσεκαρε λίγο. Κάτω από ήλιο είμαι με data 3g τα πάντα όλα. Δεν το αισθανόμαι ζεστό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) @tpal Μια χαρά είναι. 39° c θερμοκρασία μπαταρίας υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι τίποτα. Το καλοκαίρι χωρίς να κάνεις τίποτα ξεκινά από 32-33 σε όλες τις συσκευές. @@@ Όσοι εχουν την dot view μπορούν να μου πουν αν αφαιρείται εύκολα ωστε να την χρησιμοποιείς μόνο οταν την χρειάζεσαι; Edited July 2, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 @tpal Μια χαρά είναι. 39° c θερμοκρασία μπαταρίας υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι τίποτα. Το καλοκαίρι χωρίς να κάνεις τίποτα ξεκινά από 32-33 σε όλες τις συσκευές. Μα παρόλο της κατασκευής δεν το νιώθεις. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εντάξει θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Να στρώσει και η μπαταρία λίγο ακόμα και όλα καλά. :p Φτου φτου μη το ματιασω που λέμε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Aυτα διαβάζω και με έχετε ψήσει :D Θα κάνω και εγώ την αλλαγη σε Μ8. Αυτό τον καιρό έχω το S5 edit: Το θέμα μπαταρίας φοβάμαι λίγο γιατί στο S5 είναι super και το ότι θα μου λείψει το ρολογάκι μου Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το 360? Edited July 2, 2014 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Aυτα διαβάζω και με έχετε ψήσει :D Θα κάνω και εγώ την αλλαγη σε Μ8. Αυτό τον καιρό έχω το S5 edit: Το θέμα μπαταρίας φοβάμαι λίγο γιατί στο S5 είναι super και το ότι θα μου λείψει το ρολογάκι μου Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το 360? Έ σιγά σιγά. Εχουν βγει και review. Αν είναι μόνο για το ρολόι έλα. Από θέμα μπαταρίας στα ίδια θα είσαι πιστεύω. Το s5 δεν μου κάνει κανένα κλικ Προσωπικά. Και σε άλλους να το δω δεν θα ρωτήσω καν που λέει ο λόγος. Εδώ έχουμε και μια εμφάνιση να δείξουμε πέρα από το απίστευτο sense 6 που σου δίνει τρομερή εμπειρία. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Aυτα διαβάζω και με έχετε ψήσει :D Θα κάνω και εγώ την αλλαγη σε Μ8. Αυτό τον καιρό έχω το S5 edit: Το θέμα μπαταρίας φοβάμαι λίγο γιατί στο S5 είναι super και το ότι θα μου λείψει το ρολογάκι μου Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το 360? Το θέμα είναι ότι εσύ μιλάς πολύ στο τηλέφωνο και μέχρι τώρα οι αναφορές που έχουμε εδω περι αυτονομίας, δεν περιείχαν μεγαλη χρήση ομιλίας. Εγω μιλάω πολύ αλλά επειδή ειμαι εξω, με viber Skype κλπ. Για τις φώτο ρίξτε μια ματια στο σχετικό thread του xda. Εχω την εντύπωση οτι ακόμα και αν τις τυπώσεις στο μέγεθος της οθόνης ενος tablet 8" θα ειναι οκ. Τα χρώματα είναι πολυ καλα. Εκεί που έχει πρόβλημα, κατι που ειχα παρατηρήσει και ο ίδιος οτςν το ειχα για λίγες μέρες τον Απρίλιο, είναι οτι αν εστιάσεις χαμηλά σε σκιερό μέρος, βγάζει τον ουρανό άσπρο απο το πολυ exposure που χρησιμοποιεί για να δώσει φως στα σκιερά μέρη. Νομίζω ουτε το HDR δίνει ικανοποιητικη λύση. Μονο manual ρυθμίσεις που τις κρατάει σαν custom scene. Επίσης σε πολυ χαμηλο φωτισμό τα πρόσωπα οπως σε όλα τα κινητά εχουν πρόβλημα αν τραβάς απο απόσταση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ευχαριστω πολυ Κωστα! Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα ειναι να εχει την ιδια αυτονομια με το S5. O προεδρος ισως να μπορεσει να μου λυσει την απορια. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ευχαριστω πολυ Κωστα! Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα ειναι να εχει την ιδια αυτονομια με το S5. O προεδρος ισως να μπορεσει να μου λυσει την απορια. Καλησπερα ο προεδρος το εχει γραψει το Μ8 ειναι καλυτερο απο πλευρας αυτονομιας διαχειριση μπαταριας απο το S5 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Καλησπερα ο προεδρος το εχει γραψει το Μ8 ειναι καλυτερο απο πλευρας αυτονομιας διαχειριση μπαταριας απο το S5 Δηλαδή αγαπητέ θα είναι καλύτερο από G2 με την ΚΚ. Γιατί εγώ από την ΚΚ εποχή στο G2 βλέπω το πολύ 5 ώρες οθόνη και με φωτεινότητα πάντα γύρω από 80%... Πάντως είχα το S4 (δανεικό από φίλο) για κάποιες μέρες γιατί το G2 μετά την πτώση και την αλλαγή οθόνης ήθελε και αλλαγή του speaker. Σήμερα το πήρα πίσω και νιώθω πραγματικά αναβαθμισμένος! Ελπίζω να νιώσω το ίδιο και αύριο που θα έχω στα χέρια μου επιτέλους το Μ8 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δηλαδή αγαπητέ θα είναι καλύτερο από G2 με την ΚΚ. Γιατί εγώ από την ΚΚ εποχή στο G2 βλέπω το πολύ 5 ώρες οθόνη και με φωτεινότητα πάντα γύρω από 80%... Πάντως είχα το S4 (δανεικό από φίλο) για κάποιες μέρες γιατί το G2 μετά την πτώση και την αλλαγή οθόνης ήθελε και αλλαγή του speaker. Σήμερα το πήρα πίσω και νιώθω πραγματικά αναβαθμισμένος! Ελπίζω να νιώσω το ίδιο και αύριο που θα έχω στα χέρια μου επιτέλους το Μ8 :rolleyes: Ευθύμη Όχι δεν βρίσκεται στα επίπεδα του g2 με την καμία αλλά είναι στα ίδια επίπεδα με το Ζ2 παρόλο που αυτό έχει 3200 mh μπαταρία Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Στο ασημί κομμάτι γύρω από την οθόνη και τα ηχεία λέω. Είπα να κάτσω να το κοιτάξω. Με την μπαταρία ηρέμησα.Δεν είμαι έτσι στη ζωή μου αλλά επειδή είναι αρκετά τα χρήματα τα προσέχω πολύ. Και αφού το βλέπουν και άλλοι έφυγα για pouch θηκουλα. Τα ίδια Και εγώ ...Είμαι απολυτα ικανοποιημένος με την δερμάτινη της Bugatti...πιστεύω για pouch Από τις καλύτερες... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δηλαδή αγαπητέ θα είναι καλύτερο από G2 με την ΚΚ. Γιατί εγώ από την ΚΚ εποχή στο G2 βλέπω το πολύ 5 ώρες οθόνη και με φωτεινότητα πάντα γύρω από 80%... Πάντως είχα το S4 (δανεικό από φίλο) για κάποιες μέρες γιατί το G2 μετά την πτώση και την αλλαγή οθόνης ήθελε και αλλαγή του speaker. Σήμερα το πήρα πίσω και νιώθω πραγματικά αναβαθμισμένος! Ελπίζω να νιώσω το ίδιο και αύριο που θα έχω στα χέρια μου επιτέλους το Μ8 :rolleyes: Σήμερα είχα 5μιση ώρες οθόνη με 22 ώρες χρήση γενικά. Μικτή χρήση με αυτόματη φωτεινότητα. Ναι σε κάποιες φάσεις καίει αλλά μπροστά στην αίσθηση το παραβλέπω Τα ίδια Και εγώ ...Είμαι απολυτα ικανοποιημένος με την δερμάτινη της Bugatti...πιστεύω για pouch Από τις καλύτερες... Δώσε ένα λινκ αν μπορείς. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Σήμερα είχα 5μιση ώρες οθόνη με 22 ώρες χρήση γενικά. Μικτή χρήση με αυτόματη φωτεινότητα. Ναι σε κάποιες φάσεις καίει αλλά μπροστά στην αίσθηση το παραβλέπω Πόση ώρα έχεις μιλήσει σε κλήσεις? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πόση ώρα έχεις μιλήσει σε κλήσεις? Ένα μισαωρακι. Όταν μιλούσα βέβαια δεν παρατηρούσα drain. Σίγουρα αν μιλούσα 2 ώρες θα ήταν διαφορετικά αλλά οκ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ένα μισαωρακι. Όταν μιλούσα βέβαια δεν παρατηρούσα drain. Σίγουρα αν μιλούσα 2 ώρες θα ήταν διαφορετικά αλλά οκ.οk, μια χαρά! Με τρομάζει όμως λίγο που δεν έχεις δηλώσει ακόμα ερωτευμένος με το Μ8 όπως με το Note :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 @tpal Μια χαρά είναι. 39° c θερμοκρασία μπαταρίας υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι τίποτα. Το καλοκαίρι χωρίς να κάνεις τίποτα ξεκινά από 32-33 σε όλες τις συσκευές. @@@ Όσοι εχουν την dot view μπορούν να μου πουν αν αφαιρείται εύκολα ωστε να την χρησιμοποιείς μόνο οταν την χρειάζεσαι; Πίστεψε με θα την έχεις συνέχεια και φυσικά αφαιρείται εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) οk, μια χαρά! Με τρομάζει όμως λίγο που δεν έχεις δηλώσει ακόμα ερωτευμένος με το Μ8 όπως με το Note :p Κανεις μεγάλο λάθος. Το ερωτεύτηκα με το πρώτο άγγιγμα ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αν διαβάσεις όταν έγραψα πρώτη φορά στο θέμα θα καταλάβεις. Δεν ήμουν για αλλαγές και έδωσα το g2 που μου άρεσε πολύ για το m8 εννοείται πως είναι έρωτας. ;) Edit. Στην αρχή το μόνο που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν τα απολύτως πλαστικά ακουστικά αλλά κάθισαν καλύτερα από όλα στα αυτιά μου και Δεν κουράζουν. Στην αίσθηση είναι ψεύτικα εμένα αυτό μου δίνουν άλλα σε άνετα όσο δεν πάει. Και από ήχο μαζί με boom sound απλά καλύτερα από ότι έχω δοκιμάσει. Απομόνωση καλή χωρίς να δε κουράζει όμως. Σε ότι άλλο είχα όταν τα έβαζα στα αυτιά μου καλά δεν άκουγα τίποτα απέξω αλλά όταν ακουμπαγαν τα καλώδια κάπου τα καταλάβαινα στα αυτιά μου και με ενοχλούσε. Τώρα όλα τέλεια. Απλά και αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση γύρισε σε θετικό. Edited July 2, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κανεις μεγάλο λάθος. Το ερωτεύτηκα με το πρώτο άγγιγμα ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αν διαβάσεις όταν έγραψα πρώτη φορά στο θέμα θα καταλάβεις. Δεν ήμουν για αλλαγές και έδωσα το g2 που μου άρεσε πολύ για το m8 εννοείται πως είναι έρωτας. ;) Edit. Στην αρχή το μόνο που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν τα απολύτως πλαστικά ακουστικά αλλά κάθισαν καλύτερα από όλα στα αυτιά μου και Δεν κουράζουν. Στην αίσθηση είναι ψεύτικα εμένα αυτό μου δίνουν άλλα σε άνετα όσο δεν πάει. Και από ήχο μαζί με boom sound απλά καλύτερα από ότι έχω δοκιμάσει. Απομόνωση καλή χωρίς να δε κουράζει όμως. Σε ότι άλλο είχα όταν τα έβαζα στα αυτιά μου καλά δεν άκουγα τίποτα απέξω αλλά όταν ακουμπαγαν τα καλώδια κάπου τα καταλάβαινα στα αυτιά μου και με ενοχλούσε. Τώρα όλα τέλεια. Απλά και αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση γύρισε σε θετικό. Τεο θα δεις και άλλα πολλά θετικά,θυμάσαι που σου είχα φάει το κεφάλι με τα HTC?? Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πίστεψε με θα την έχεις συνέχεια και φυσικά αφαιρείται εύκολα Κοίτα δεν σκοπεύω να κλείσω το μέταλλο σε πλαστικό. Στο iphone χρησιμοποιώ bugatti pouch αλλά στο αυτοκίνητο έχω βάση τύπου μανταλάκι και φοβόμουν μην κάνει τίποτα σημάδια στο μέταλλο παρόλο που η βάση έχει επικάλυψη πλαστικού για προστασία εκεί που πιάνει. Θέλω λοιπόν μια θήκη που να αφαιρείται εύκολα αλλά να ειναι μαλακή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τεο θα δεις και άλλα πολλά θετικά,θυμάσαι που σου είχα φάει το κεφάλι με τα HTC?? Αν θυμάμαι λέει. Και δεν είχα ποτέ HTC. Τώρα καταλαβαίνω. Κοίτα δεν σκοπεύω να κλείσω το μέταλλο σε πλαστικό. Θέλω λοιπόν μια θήκη που να αφαιρείται εύκολα αλλά να ειναι μαλακή. Και Γιατί δεν προτιμάς μια σιλικόνης απλή χωρίς πολλά πολλα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αν θυμάμαι λέει. Και δεν είχα ποτέ HTC. Τώρα καταλαβαίνω. Και Γιατί δεν προτιμάς μια σιλικόνης απλή χωρίς πολλά πολλα? Απλη + σιλικονη = γρατζουνιες απο σκονη που θα υπαρχει αναμεσα απο την θηκη και το κινητο. Αν κινητο αλουμινενιο τοτε μονο pouch αλλιως γυμνο... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Απλη + σιλικονη = γρατζουνιες απο σκονη που θα υπαρχει αναμεσα απο την θηκη και το κινητο. Αν κινητο αλουμινενιο τοτε μονο pouch αλλιως γυμνο... :D Τότε πείτε ένα καλό pouch που ξέρετε γιατί βλέποντας τα σκέφτομαι ότι θα μπαινοβγαίνει σφιχτά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Απλη + σιλικονη = γρατζουνιες απο σκονη που θα υπαρχει αναμεσα απο την θηκη και το κινητο. Αν κινητο αλουμινενιο τοτε μονο pouch αλλιως γυμνο... :D Αν την βάζεις και την βγάζεις ναι, γιατί και σκόνη περνάει αλλά αν βγαίνει δύσκολα μπορει να γίνει γρατζουνιά απο το νύχι μας. Οι θήκες σιλικόνης πρέπει να εφαρμοζουν τέλεια ωστε να μην περνά τίποτα μέσα γιατί ειναι μαλακές οπότε αν υπάρχει ενας κόκκος άμμου μέσα και πιέζεται απο το πιάσιμο θα κάνει σημάδι. Αν λοιπόν θέλουμε θήκη να την βάζουμε και να την βγάζουμε συχνά μονο οι σκληρές TPU είναι ασφαλείς. Παράγγειλα την dot view σε μαυρο. Στα βίντεο είδα οτι βγαίνει εύκολα και οτι προσφέρει καλή προστασία σε επικίνδυνες καταστάσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ερώτηση βρε παιδιά, οι γρατσουνιές που αναφέρετε είναι για το gun metal χρώμα? Ασημί το έχει κάποιος? Γιατί το χρυσό και ασημί έχουν την ίδια υφή με το Μ7 ενώ το gun metal νομίζω διαφορετική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts