Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ είμαι root και S-On και δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι το S-Off είναι απαραίτητο ή ότι το root είναι πρόβλημα. Η μόνη προϋπόθεση που βλέπω είναι να έχει stock recovery. Δηλαδή, επαναφορά stock recovery -> εγκατάσταση ΟΤΑ -> ξανά flash custom recovery.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είπα να την εγκαταστήσω και εγώ. Έχουν περάσει 50 λεπτά και η συσκευή είναι ακόμα κολλημένη στην οθόνη με το λογότυπο κατά την πρώτη εκκίνηση. Να επιχειρήσω να τη σβήσω πατώντας με διάρκεια το κουμπί ή είναι κακή ιδέα;

Υ.Γ. Σε εμένα (με Lollipop) στην μαύρη οθόνη είχε μόνο μπάρα προόδου, δεν φαινόταν αριθμός εφαρμογών που ενημερώνονται.

Οι εφαρμογές ενημερώνονται Αφού περάσει το λογότυπο της HTC..Και έκανε και αρκετή ώρα να τις ενημερωσει

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Δηλαδή αφού δείξει την μαύρη οθόνη με το εικονίδιο της ενημέρωσης και την μπάρα προόδου, μετά εμφανίζεται η άσπρη οθόνη με το λογότυπο και μετά ξανά η μαύρη οθόνη με ένδειξη πόσες εφαρμογές έχουν ενημερωθεί;

Δηλαδή αφού δείξει την μαύρη οθόνη με το εικονίδιο της ενημέρωσης και την μπάρα προόδου, μετά εμφανίζεται η άσπρη οθόνη με το λογότυπο και μετά ξανά η μαύρη οθόνη με ένδειξη πόσες εφαρμογές έχουν ενημερωθεί;

Έτσι ακριβώς...276 αν θυμάμαι καλά...Τι έκανες τελικα?

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τουλάχιστον ήξερα αν είμαι σε καλό δρόμο ή όχι. Τελικά μετά κόπων και βασάνων και ένα factory reset, την πέρασα. Η δεν ισχύουν αυτά που βρήκα σε δύο διαφορετικές πηγές ότι το root δεν δημιουργεί πρόβλημα στις OTA αναβαθμίσεις ή έφταιγαν οι αλλαγές που έκανε στο system το GSam Battery - Root Companion και το update δεν κάθισε. Τελικά χρειάστηκε από fastboot να κάνω flash τον TWRP, restore stock rom, flash stock recovery, update και ξανά flash TWRP. Και από αύριο το root (αν γίνεται) γιατί πέρασε η ώρα και αγορά έναν sim adapter γιατί το κόβω πολύ εύκολη υπόθεση να μένω χωρίς κινητό με τον παρορμητισμό μου.

Παιδια, εχω προβλημα. Πηγα να εγκαταστησω και εγω το τελευταιο update (stagefright) στην συσκευη μου, που ειναι S-OFF, και σκαλωσε στο γνωστο σημειο που γραφει "HTC ONE". Μπηκα στο recovery, εκανα wipe dalvik/format, εκανα factory reset και παλι τα ιδια. Τι να κανω;
Proud HTC User!

Έχει γίνει λίγο πιο σβελτο μετά το update ή είναι η ιδέα μου?

Σα να μου φαίνεται πως έχεις δίκιο..!

Αν μπορει καποιος να βοηθησει... Ειμαι χωρις κινητο και το χρειαζομαι! Εχω κολλησει, εχω modelid 0P6B10000 και CIDNUM T-MOB102. Δεν βρισκω RUU που να συμβαδιαζει με το CIDNUM μου για να κατεβασω και να επαναφερω το κινητο...
Proud HTC User!

Παιδια, εχω προβλημα. Πηγα να εγκαταστησω και εγω το τελευταιο update (stagefright) στην συσκευη μου, που ειναι S-OFF, και σκαλωσε στο γνωστο σημειο που γραφει "HTC ONE". Μπηκα στο recovery, εκανα wipe dalvik/format, εκανα factory reset και παλι τα ιδια. Τι να κανω;

Τι έκανες τελικά; Σαν να μην κάθισε ούτε σε εσένα το update. Εγώ αναγκάστηκα μετά τα wipe να κάνω restore την stock Rom μέσω custom recovery και να ξεκινήσω τη διαδικασία από την αρχή. Δηλαδή φλασαρισμα του stock recovery, εγκατάσταση του update, και επιστροφή στα γνωστά (custom recovery και root).

edit: Μπορείς να βρεις backup της Rom σου; Νομίζω θα έχει λιγότερη φασαρία από τη χρήση RUU.

Edited by gms

Τι έκανες τελικά; Σαν να μην κάθισε ούτε σε εσένα το update. Εγώ αναγκάστηκα μετά τα wipe να κάνω restore την stock Rom μέσω custom recovery και να ξεκινήσω τη διαδικασία από την αρχή. Δηλαδή φλασαρισμα του stock recovery, εγκατάσταση του update, και επιστροφή στα γνωστά (custom recovery και root).

edit: Μπορείς να βρεις backup της Rom σου; Νομίζω θα έχει λιγότερη φασαρία από τη χρήση RUU.

Αφου βαλω το κινητο σε TWRP και υποτιθεται διαβασει ο υπολογιστης το κινητο, δεν με αφηνει να κανω με τιποτα copy/paste το backup που βρηκα.....:(

Proud HTC User!

Εννοείς πως βλέπεις από τον υπολογιστή την εσωτερική μνήμη και την κάρτα sd αλλά δεν σε αφήνει να αντιγράψεις την Rom από τον υπολογιστή στο κινητό; Δεν γνωρίζω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δοκίμασε να γράψεις την Rom στην κάρτα μνήμης με card reader στον σωστό φάκελο ώστε να μπορεί να την δει ο TWRP και να κάνεις restore (αφού πρώτα κάνεις τα απαραίτητα wipe).

Εννοείς πως βλέπεις από τον υπολογιστή την εσωτερική μνήμη και την κάρτα sd αλλά δεν σε αφήνει να αντιγράψεις την Rom από τον υπολογιστή στο κινητό; Δεν γνωρίζω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δοκίμασε να γράψεις την Rom στην κάρτα μνήμης με card reader στον σωστό φάκελο ώστε να μπορεί να την δει ο TWRP και να κάνεις restore (αφού πρώτα κάνεις τα απαραίτητα wipe).

Τελικα μετα απο επανεκκινηση και καποιες διαδικασιες καταφερα να την κανω να μπορει να κανει copy/paste στο κινητο. Το μονο backup που καταφερα να βρω που να ειναι συμβατο με το κινητο μου ηταν απο Nandroid, πραγμα που δεν μπορω να flashαρω. Δεν ξερω τι να κανω... πραγματικα...

Proud HTC User!

Nandroid; Τώρα αρχίζω και μπερδεύομαι. Τα RUU και τα backup που γίνονται από custom recovery ξέρω μόνο. Υπάρχει το παρακάτω thread στο xda που κάποιος έχει αναρτήσει backup από TWRP από σχεδόν όλες τις Rom. Δέχεται και αιτήματα για να αναρτήσει όσα δεν είναι ήδη αναρτημένα. Είπες πως έχεις τον TWRP και μπορείς να μπεις. Επομένως η συσκευή σου διορθώνεται. http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/help/tutorial-how-to-stock-stock-twrp-t3086860 Edited by gms

Τελικα μετα απο επανεκκινηση και καποιες διαδικασιες καταφερα να την κανω να μπορει να κανει copy/paste στο κινητο. Το μονο backup που καταφερα να βρω που να ειναι συμβατο με το κινητο μου ηταν απο Nandroid, πραγμα που δεν μπορω να flashαρω. Δεν ξερω τι να κανω... πραγματικα...

Φτιαξε ενα φακελο με την ονομασια ΤWRP σε αυτον το φακελο φτιαξε ενα υποφακελο και γραψε BACKUPS σε αυτον

το φακελο ριξε ασυμπιεστο το nandroid που βρηκες .Μπες στο recovery σου restore και φλασαρε το nandroid.

Tον αρχικο φακελο βαλτον οπου θες η στην sd σου η στην μνημη της συσκευης.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Μετά από αυτά που διαβάζω...λέω να μην το κάνω το update!:p

Έχω θέμα με το messenger στο face...του κολλάει κανενός;;Εμένα κολλάει εκνευριστικά!Στέλνω μήνυμα,κολλάει Κανά 5-6 δευτερα και μετά μπορώ να ξανά στείλω!Τι να κάνω;;;Την έχω απεγκαταστησει πόσες φορές,πάλι τα ίδια....:mad::mad:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Απο οσο γνωριζω ειναι προβλημα της εφαρμογης.δεν φταιει η συσκευη.τωρα για το update μπερδευτηκα και εγω.οσοι ειναι με πειραγμενο λογισμικο εχουν προβλγμα;εγω που ειμαι στοκ να το κανω η θα μεινω χωρις τηλεφωνο;;

Μετά από αυτά που διαβάζω...λέω να μην το κάνω το update!:p

Έχω θέμα με το messenger στο face...του κολλάει κανενός;;Εμένα κολλάει εκνευριστικά!Στέλνω μήνυμα,κολλάει Κανά 5-6 δευτερα και μετά μπορώ να ξανά στείλω!Τι να κάνω;;;Την έχω απεγκαταστησει πόσες φορές,πάλι τα ίδια....:mad::mad:

Πήγαινε επιλογές προγραμματιστή και ξετικαρε το nuplayer . Αλλιώς απεργοποιησε κάποια ρύθμιση στο ίδιο το messenger με ήχους που έχει κ ξαναδοκιμασε να δεις αν κολλάει

Πήγαινε επιλογές προγραμματιστή και ξετικαρε το nuplayer . Αλλιώς απεργοποιησε κάποια ρύθμιση στο ίδιο το messenger με ήχους που έχει κ ξαναδοκιμασε να δεις αν κολλάει

Ωραίος ρε φίλε μου!!!!Δούλεψε!!!Λέω και εγώ,Δεν μπορεί....Τι ακριβώς είναι αυτό το nuplayer που είχε τικ;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Φτιαξε ενα φακελο με την ονομασια ΤWRP σε αυτον το φακελο φτιαξε ενα υποφακελο και γραψε BACKUPS σε αυτον

το φακελο ριξε ασυμπιεστο το nandroid που βρηκες .Μπες στο recovery σου restore και φλασαρε το nandroid.

Tον αρχικο φακελο βαλτον οπου θες η στην sd σου η στην μνημη της συσκευης.

Δεν δουλεψε δυστυχως. Δεν το διαβαζει καν.

Edit: Σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερθει, η Bootloader version μου ειναι η 4.19.112.3 , ο CID: T-MOB102 , και MID: 0P6B10000

Edited by apathya
Proud HTC User!

Δεν δουλεψε δυστυχως. Δεν το διαβαζει καν.

Eρωτηση επειδη δεν εχω καταλαβει καλα, εισαι s off με custom recovery και official rom??

Οπως τα λες. Ειχα Stock Recovery αλλα απο την στιγμη που εγινε το Bootloop περασα Custom.

Ωραια :) αφου εισαι s off και με custom recovery γιατι δεν φλασαρης μια custom ρομ να ξεμπερδευης ;)

Ετσι και αλλιως αυτη την στιγμη η συσκευη σου ειναι εκτος εγγυησης αποψη μου φλασαρε ρομ

Ολες οι custom sense ρομ ειναι sense 7.

Ωραια :) αφου εισαι s off και με custom recovery γιατι δεν φλασαρης μια custom ρομ να ξεμπερδευης ;)

Ετσι και αλλιως αυτη την στιγμη η συσκευη σου ειναι εκτος εγγυησης αποψη μου φλασαρε ρομ

Ολες οι custom sense ρομ ειναι sense 7.

Αυτο εκανα τελικα περασα την SkyDragon και φαινεται να λειτουργει ρολοϊ! Δεν γνωριζα τα πραγματα πως λειτουγουν ακριβως, εφοσον εισαι S-OFF, κυριως περι SuperCID! Ευχαριστω ολους ολοψυχα για το ενδιαφερον σας!

Proud HTC User!

Πέρα από τη βελτίωση στη ταχύτητα , είδα αισθητή διάφορα στη θερμοκρασία της συσκευής και πιο άμεσο κλείδωμα δορυφόρων στο GPS..Τελικά μικρό αλλά θαυματουργό το update