Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που το πήρα απο το Αμαζόν ακομα το περιμένω , μου το στείλανε με το ταχυδρομείο γιατι η I parcel εχει ανταπόκριση με τα ΕΛΤΑ , το δέμα εδω και μια εβδομάδα δεν εχει έρθει και δεν υπάρχει και κωδικός αντικειμένου στα ΕΛΤΑ για να το εντόπισω , οποτε η κανεις το βούτηξε η χάθηκε

Τα νεύρα μου !

Οτι και να εχει γίνει πάντως, τα χρηματα σου δεν τα χανεις απο το amazon..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ που το πήρα απο το Αμαζόν ακομα το περιμένω , μου το στείλανε με το ταχυδρομείο γιατι η I parcel εχει ανταπόκριση με τα ΕΛΤΑ , το δέμα εδω και μια εβδομάδα δεν εχει έρθει και δεν υπάρχει και κωδικός αντικειμένου στα ΕΛΤΑ για να το εντόπισω , οποτε η κανεις το βούτηξε η χάθηκε

Τα νεύρα μου !

Θα πάρεις τηλ και με το ονοματεπώνυμο σου θα το βρουν.

Ποτε έφυγε από Amazon η αποςτολη σου,διότι και εγώ από αγγλικό το z3 μου ήρθε ακριβώς στις 2 εβδομάδες.

Από ΕΛΤΑ παρέλαβα μετά από ειδοποιητήριο που μου άφησε ο ταχυδρόμος και πήγα στο κατάστημα να το παραλάβω την άλλη μέρα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πήγα χθες έψαξα στα μη συστημένα άφαντο το όνομα μου, και στο γκισέ χωρις ειδοποίηση δεν μπορούμε να βρούμε τιποτα.

Η παραγγελία έγινε αρχές αρχές Οκτωμβρη γύρω στις 5 6 του μηνα δεν θυμάμαι ακριβώς ηταν να φτάσει στις 17 καο εχει παει 25 καο δεν εχω λάβει ακομα τιποτα απολύτως .

Και όντως έχετε δίκιο διότι μου στείλανε μαιλ και μου είπαν οτι γνωρίζουμε οτι δεν το έχετε παραλάβει ακομα σας ζητούμε συγγνώμη και σας στέλνουμε ξανα το δέμα σας χωρις χρέωση .

Τους απάντησα και εγω για αλλαγη διεύθυνσης και αν γινεται να το στείλουν με κάποια κούριερ και ας με χρεώσουν κατι έξτρα γιατι τα ΕΛΤΑ μας ειναι αστα να πανε...

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Αν έγινε αρχές Οκτώβρη και δεν παραλαβες έως 20 του μηνός έπρεπε κατευθείαν να στείλεις email στο Amazon η μέσω chat έτσι ώστε να σου στείλουν δεύτερο στο καπάκι.

Δυστυχώς η I parcel είναι πολύ προβληματική εταιρία μεταφορών και σε εμένα να φανταστείς 2 ημέρες πριν παραλάβω είχα στείλει στο Amazon mail γιατί αργούν και ποτέ θα παραλάβω.

Και η ταλαιπωρία μου δεν σταμάτησε ακόμα διότι παρέλαβα ελλατωματικη συσκευή με pixel και αναμένω την νέα συσκευή την εβδομάδα που μας έρχεται,έτσι ώστε να στείλω την πρώτη :lol:

Και όλα αυτά από μια προ παραγγελία στις 23/9 και μόνο και μόνο διότι είχε το αγγλικό Amazon προσφορά το z3 στις 438 λίρες συνολικά.(ξυνή μου βγήκε)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τους έστειλα αλλα μου είπαν να περιμένω μεχρι τις 25 του μηνα πρώτου τους ξανα στείλω, και όντως με το που μπήκε 25 του μηνος μου στείλανε Μαιλ οτι σας στέλνουμε δευτερο

Φιλικά Σπύρος

Τους έστειλα αλλα μου είπαν να περιμένω μεχρι τις 25 του μηνα πρώτου τους ξανα στείλω, και όντως με το που μπήκε 25 του μηνος μου στείλανε Μαιλ οτι σας στέλνουμε δευτερο

Θα σου έρθουν και τα δύο λογικά.

Μωρε ας έρθει έστω και ενα που εχω φάει την ξενερα της ζωής μου θα δώσει η htc to l και εγω ακομα θα περιμένω

Φιλικά Σπύρος

Μωρε ας έρθει έστω και ενα που εχω φάει την ξενερα της ζωής μου θα δώσει η htc to l και εγω ακομα θα περιμένω

Για το lollipop μας βλέπω Ιανουαριο....

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Για το lollipop μας βλέπω Ιανουαριο....

Μια χαρά. Παιδιά να ρωτήσω. Πώς γίνεται να επιλέξω ή φωτογραφία που τραβάω να αποθηκευτεί στην κάρτα μνήμης?

Θοδωρής

Μια χαρά. Παιδιά να ρωτήσω. Πώς γίνεται να επιλέξω ή φωτογραφία που τραβάω να αποθηκευτεί στην κάρτα μνήμης?

Από τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

αποθηκευτικος χωρος-ρυθμισεις αποθηκευσης,

τερμα κατω ειναι

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Από τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής..

αποθηκευτικος χωρος-ρυθμισεις αποθηκευσης,

τερμα κατω ειναι

Σας ευχαριστώ πολύ αλλά επειδη δεν έχω βάλει ακόμα κάρτα για αυτό δεν μου το εμφανίζει :lol::lol:

Θοδωρής

Τώρα κραταω στα χέρια μου ενα note4 παιδιά ο ήχος είναι χαλιαααααα αρε htc..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Τώρα κραταω στα χέρια μου ενα note4 παιδιά ο ήχος είναι χαλιαααααα αρε htc..

Η HTC ΚΑΙ στο θέμα του ήχου αλλά ΚΑΙ στην σχεδίαση έχει ανεβάσει κατά πολύ τα standards στην επιλογή συσκευής. Τουλάχιστον για εμένα. Πραγματικά όμως, έχω μια απορία από την εποχή του desire s.... για πιο λόγο η htc δεν είναι η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία.;

3>4

Η HTC ΚΑΙ στο θέμα του ήχου αλλά ΚΑΙ στην σχεδίαση έχει ανεβάσει κατά πολύ τα standards στην επιλογή συσκευής. Τουλάχιστον για εμένα. Πραγματικά όμως, έχω μια απορία από την εποχή του desire s.... για πιο λόγο η htc δεν είναι η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία.;

H απαντηση για μενα βρισκεται σε ενα απλο φαινομενο.

Μπαινω σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας ΤΙΜ στην Φλωρεντια.

σε αυτο το καταστημα υπαρχει ενα κεντρικο stand με iPhone 6/iPad Air/Nokia Lumia/Galaxy S5.

Διπλα υπαρχει ενας ολοκληρος τοιχος με Xperia.

Μπορεις να τα πιασεις να τα περιεργαστεις ενω ειναι και το ρολογακι αλλα και το ταμπλετ διπλα τους.

Σε μια γωνια ξεχασμενο και χωρις πολυ φωτισμο ειναι το Μ8...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

H απαντηση για μενα βρισκεται σε ενα απλο φαινομενο.

Μπαινω σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας ΤΙΜ στην Φλωρεντια.

σε αυτο το καταστημα υπαρχει ενα κεντρικο stand με iPhone 6/iPad Air/Nokia Lumia/Galaxy S5.

Διπλα υπαρχει ενας ολοκληρος τοιχος με Xperia.

Μπορεις να τα πιασεις να τα περιεργαστεις ενω ειναι και το ρολογακι αλλα και το ταμπλετ διπλα τους.

Σε μια γωνια ξεχασμενο και χωρις πολυ φωτισμο ειναι το Μ8...

πιο απλα ακομα,μπαινω στο πλαισιο της πατρας να το δω και ισως να το αγορασω.ρωταω αν υπαρχει και μου λενε μονο το δειγμα,ψαχνουν τα ραφια τους που ειναι γεματα απο κουτια με σαμσουνγκ κινητα και iphone και τελικα βρισκουν ενα χωμενο στο βαθος τελευταιο.ακομα και να θελει καποιος htc δεν βρισκει ουτε να το δει και αυτο ειναι ευθυνη του εισαγωγεα.οποτε για αρχη η htc πρεπει να βρει καλυτερους συνεργατες

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλύτερα γιατί δεν το έχουν πολλοί και είμαστε ξεχωριστοί! :)

Δηλαδή σας αρέσει να έχετε το ίδιο τηλέφωνο που έχουν όλοι γύρω σας? :cool:

Για όσους γνωρίζουν το Μ8 είναι η πιο άρτια συσκευή του 2014 συμπεριλαμβανομένων και των iPhone.

Φίλος κατόχους μόνο iPhone, όταν τα βάλαμε δίπλα δίπλα και είδε πόσο γρήγορο και smooth είναι, μου είπε "αυτό θα έπρεπε να είναι το iPhone 6".

Όσοι βαρέθηκαν και θέλουν να αλλάξουν, θα τους συμβούλευα να αγοράσουν τη νέα συσκευή χωρίς να δώσουν αμέσως το M8.

Θα τους βοηθήσει η σύγκριση να γλυτώσουν χρήματα και κόπο από το να αγοράζουν ξανά το Μ8.

Εγώ θα περιμένω την ανακοίνωση του Μ9.

Θα σκεφτώ για άλλη συσκευή μόνο αν δεν έχει τον snapdragon 810.

Αν δεν προλάβει και βγει με τον 805 θα μείνω με το Μ8.

Δεν αγοράζω συσκευή φέτος που δεν μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του L και των 64bit.

Σ αυτήν την περίπτωση το πολύ πολύ να δοκιμάσω το Ν4 με Exynos και να δοθεί το Μ8 στην σύζυγο.

Αυτά θα γίνουν το Πάσχα που θα έχει κυκλοφορήσει το Μ9 και το Ν4 θα το βρίσκω στα 500 ευρώ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ πάντως θεωρώ ότι παίζει ρόλο και το μάρκετινγκ που έχει η κάθε εταιρεία!Δείτε παράδειγμα η Apple και η Samsung!Ακόμα και η Sony είναι Χρόνια στο κουρμπέτι με πολλές συσκευές(τηλεοράσεις,ps κτλ) οπότε για κάποιον που δεν ασχολείται με τα κινητά σου λέει Sony είναι αρα είναι καλό!Για μένα πρέπει να δουλέψει τη προώθηση των προϊόντων της η HTC!Έκανε μια καλή αρχή με την χορήγηση της στο champions league αλλά θέλει δυναμικό μπασιμο και στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο!Σκεφτείτε ότι την άφιξη του iPhone 6 μέχρι και οι ειδήσεις την έδειξαν!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Παιδιά η HTC έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος κατασκευής από την Samsung και Apple για πολλούς λόγους που χρειάζεται χρόνος για να τους αναλύσουμε.

Δεν έχει λοιπόν δυνατότητες να κάνει εκπτώσεις και προσφορές στους παροχους.

Συνεπώς όταν δεν κερδίζουν από τις συσκευές της HTC, δεν τις προωθούν με εντολή τους οι πωλητές κατευθύνουν τον κόσμο σε άλλες συσκευές.

Γι αυτό βλέπουμε συνεχώς την έκπληξη των φίλων μας όταν βλέπουν την ποιότητα και το τι μπορεί να κάνει το Μ8.

Ή HTC είναι η μοναδική εταιρεία που καταφέρνει να πάρει το 100% από τους Qualcomm επεξεργαστές, έχοντας μάλιστα δικό της skin πάνω στο λειτουργικό.

Έχει μακράν το καλύτερο software team ανεξαρτήτως λειτουργικού.

Ακόμα και παλιότερα που πάλευε με κατώτερο hardware στα Sensation, ήταν αλαγκαριστα και ταχύτητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά η HTC έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος κατασκευής από την Samsung και Apple για πολλούς λόγους που χρειάζεται χρόνος για να τους αναλύσουμε.

Δεν έχει λοιπόν δυνατότητες να κάνει εκπτώσεις και προσφορές στους παροχους.

Συνεπώς όταν δεν κερδίζουν από τις συσκευές της HTC, δεν τις προωθούν με εντολή τους οι πωλητές κατευθύνουν τον κόσμο σε άλλες συσκευές.

Γι αυτό βλέπουμε συνεχώς την έκπληξη των φίλων μας όταν βλέπουν την ποιότητα και το τι μπορεί να κάνει το Μ8.

Ή HTC είναι η μοναδική εταιρεία που καταφέρνει να πάρει το 100% από τους Qualcomm επεξεργαστές, έχοντας μάλιστα δικό της skin πάνω στο λειτουργικό.

Έχει μακράν το καλύτερο software team ανεξαρτήτως λειτουργικού.

Ακόμα και παλιότερα που πάλευε με κατώτερο hardware στα Sensation, ήταν αλαγκαριστα και ταχύτητα.

Θεωρείς ότι είναι η κορυφαία κατασκευάστρια smartphones??

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Εγώ θα ήθελα να το έχει περισσότερος κόσμος μόνο και μόνο για να μην παρατήσει η εταιρεία την καλή δουλειά που κάνει. ΜΟΝΟ για αυτό
Θοδωρής

Θεωρείς ότι είναι η κορυφαία κατασκευάστρια smartphones??

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σε software αλλά ποιότητα συσκευών.

Ανέκαθεν τα Samsung έδειχναν κινέζικες απομιμήσεις δίπλα στις ναυαρχίδες της HTC.

Την HTC την γνώρισα μέσω των συσκευών της στα WM .

Αγόραζα κάθε χρόνο την κορυφαία πρόταση της και μάλιστα κάποτε είχα δικό μου thread στο xda με θέματα για το τότε sense.

Εκείνη την εποχή η HTC σήκωνε στην πλάτη της το μοναδικό λειτουργικό που ήταν πραγματικά smart. To Symbian που ήταν το αντίπαλο δέος απείχε πολύ σε δυνατότητες.

Ακόμα και το ios μπορεί να ήταν πολύ πιο smooth το 2008, αλλά έκανε το 1/4 όσων κάναμε εμείς με το Touch HD.

Ή HTC τώρα πρέπει να έχει σαν πρώτο στόχο την επιβίωση και σαν επόμενο βήμα την απόκτηση ενός μεριδίου της τάξης του 5%.

Ας αφήσει την Samsung να κυνηγά τους κινέζους και εκείνη να επικεντρωθεί σε 2-3 συσκευές τον χρόνο που θα είναι όπως το Μ8, δηλαδή νούμερο 1 στην κατηγορία τους.

Αν η Google της δώσει για 2 χρόνια τα Nexus, θα βοηθήσει πολύ στο να εκτιμήσουν τις ικανότητες της, οι πρόσφατοι χρήστες smartphone που εισήλθαν από το 2011 και μετά.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σε software αλλά ποιότητα συσκευών.

Ανέκαθεν τα Samsung έδειχναν κινέζικες απομιμήσεις δίπλα στις ναυαρχίδες της HTC.

Την HTC την γνώρισα μέσω των συσκευών της στα WM .

Αγόραζα κάθε χρόνο την κορυφαία πρόταση της και μάλιστα κάποτε είχα δικό μου thread στο xda με θέματα για το τότε sense.

Εκείνη την εποχή η HTC σήκωνε στην πλάτη της το μοναδικό λειτουργικό που ήταν πραγματικά smart. To Symbian που ήταν το αντίπαλο δέος απείχε πολύ σε δυνατότητες.

Ακόμα και το ios μπορεί να ήταν πολύ πιο smooth το 2008, αλλά έκανε το 1/4 όσων κάναμε εμείς με το Touch HD.

Ή HTC τώρα πρέπει να έχει σαν πρώτο στόχο την επιβίωση και σαν επόμενο βήμα την απόκτηση ενός μεριδίου της τάξης του 5%.

Ας αφήσει την Samsung να κυνηγά τους κινέζους και εκείνη να επικεντρωθεί σε 2-3 συσκευές τον χρόνο που θα είναι όπως το Μ8, δηλαδή νούμερο 1 στην κατηγορία τους.

Αν η Google της δώσει για 2 χρόνια τα Nexus, θα βοηθήσει πολύ στο να εκτιμήσουν τις ικανότητες της, οι πρόσφατοι χρήστες smartphone που εισήλθαν από το 2011 και μετά.

Έχεις απόλυτο δικιο!Εγώ ανέκαθεν ήξερα την HTC αλλά ποτέ δεν την τιμούσαν Γιατί ακολουθούσα κ εγώ τη μάζα!Πλέον σαν κάτοχος της διακρίνω πράγματα που αν δεν αποκτήσεις μια τέτοια συσκευή δεν μπορείς να δεις!Αυτά δείχνουν ότι έχουν μεγάλες γνώσεις στην HTC και σωστή αντίληψη για το τι είναι και το τι πρέπει να κάνει ένα smartphone!Και αυτά που πρέπει τα κανει τόσο σωστά που ειλικρινά τρέμω να κατεβασω και εφαρμογή ακόμα για να μην του χαλάσω την ομαλότητα!

Διαβάστε τα τελευταία μηνύματα στο θέμα του m7 και θα καταλάβετε γιατί δεν πουλάει η HTC και ούτε πρόκειται....

Συνοψίζοντας: μωβ κάμερες, οθόνες που ξεκολλάνε (μάλιστα σε καινούργιο κινητό κατασκευής 6/2014 για να μην πείτε ότι είναι από τα πρώτα προβληματικά), απαράδεκτο service, m8 ραγίζει το τζάμι της κάμερας, κ.α......

Και το λέω εγώ που έχω πάρει όλα τα κινητά της από το diamond και μετά! ΌΛΑ μου έβγαλαν πρόβλημα! Είχα βαρεθεί να βρίζω της ace hellas και αναβαθμιστήκαμε στην ... arvato!!!