Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε πολλά είναι, αλλά όπως λες δεν είναι εδω το σωστό thread. Άντε στο thread του OnePlus αλλά και στο official OnePlus forum να ενημερωθείς.

Δεν έχω διαβάσει ούτε έχω αντιμετωπίσει κανένα bug κοντά 3 εβδομάδες με το oneplus one και την CM11s 33R. Έχω ταυτόχρονα και HTC one m7 και η αδερφή μου έχει το m8. Καλό θα ήταν όταν 'θαβεις' μια συσκευή να το κάνεις με επιχειρήματα.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχω διαβάσει ούτε έχω αντιμετωπίσει κανένα bug κοντά 3 εβδομάδες με το oneplus one και την CM11s 33R. Έχω ταυτόχρονα και HTC one m7 και η αδερφή μου έχει το m8. Καλό θα ήταν όταν 'θαβεις' μια συσκευή να το κάνεις με επιχειρήματα.

Αγαπητέ και οι δύο που σου απαντήσαμε είχαμε το OPO.

Geovass ίσως το έχει ακόμα.

Ας μην συνεχίσουμε το of topic.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ΡΕ παιδιά σας πέφτει και εσάς πολύ γρήγορα η μπαταρία από το 100% μόλις το βγάλετε από τη φόρτιση?Τώρα με χρήση WiFi έπεσε στο 97% μέσω σε λιγότερο από 5 λεπτά!Να ανησυχησω ότι κάτι συμβαίνει?

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

ΡΕ παιδιά σας πέφτει και εσάς πολύ γρήγορα η μπαταρία από το 100% μόλις το βγάλετε από τη φόρτιση?Τώρα με χρήση WiFi έπεσε στο 97% μέσω σε λιγότερο από 5 λεπτά!Να ανησυχησω ότι κάτι συμβαίνει?

και εμενα το ιδιο κανει,παει γρηγορα μεχρι το 85-86 αλλα μετα κραταει αλλες 50+ ωρες οποτε κανενα προβλημα.ειναι ατελειωτη αυτη η μπαταρια οτι και να της κανεις

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

και εμενα το ιδιο κανει,παει γρηγορα μεχρι το 85-86 αλλα μετα κραταει αλλες 50+ ωρες οποτε κανενα προβλημα.ειναι ατελειωτη αυτη η μπαταρια οτι και να της κανεις

Έτσι και εμένα. Κανένα πρόβλημα η μπαταρία. Θεριό:p

Θοδωρής

Δίκιο έχετε απλά είχα αυτή την εντύπωση τις τελευταίες μέρες!Καμία εφαρμογή για πιθανη ένδειξη drain της μπαταρίας υπάρχει?

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Άστο να φορτίσει λίγο περισσότερο. Μην το βγάζεις αμέσως μόλις δείχνει 100%.

Δες εδώ, έκανε 3 ώρες να πέσει αλλά με μηδενική χρήση.

Τα είχα όλα ανοικτά και αφημένο στο τραπέζι.

https://www.dropbox.com/s/x0n2psrpn8kzeas/Screenshot_2014-09-19-19-26-36.png?dl=0

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

https://www.dropbox.com/s/x0n2psrpn8kzeas/Screenshot_2014-09-19-19-26-36.png?dl=0

Το αφήνω αρκετά παραπάνω!3 ώρες Έ?Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ τέτοιο νούμερο!Εκτός από το gsm υπάρχει κάποιο άλλο?Δεν ξέρω δεν μου φαινόταν και πολύ αξιόπιστο!

Το αφήνω αρκετά παραπάνω!3 ώρες Έ?Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ τέτοιο νούμερο!Εκτός από το gsm υπάρχει κάποιο άλλο?Δεν ξέρω δεν μου φαινόταν και πολύ αξιόπιστο!

Άκυρο. Άργησα να ποστάρω.

Θοδωρής

Σε μη rooted συσκευή το gsam battery monitor το οποίο δεν δείχνει τα άπειρα drains αλλά κάτι δείχνει.

Θα το παρακολουθήσω πάλι!Πάντως τώρα από της 11:20 έπεσε στο 90 με ανοιχτό WiFi και τα μηνύματα που στέλνω εδώ μέσα!

Άσχετο αλλά σε αυτό το 100% και πόσο χρόνο θα κάνει να πέσει δεν έδωσα ποτέ βάση γιατί απλά είναι τεχνητό.

Έχω ποσταρει στο νήμα του lumia 1020 τον απίστευτο χρόνο των 22 ωρών που είχα το τηλέφωνο σε idle με ανοικτή τη glance screen Max 15'(που σου δείχνει συνέχεια των ώρα κ τα notification)ανοικτό το τηλέφωνο και τα data χωρίς να το πολύ πειράζω αλλά με χάλια σήμα εδώ στο νησί.

Αυτό το νούμερο με τη Developer preview 8.1 gdr1 τα βλέπω σχεδόν συνέχεια αν δε το πολύ πειράζω.

Και μένει στο 100%.

Φοβερή διαχείριση σε idle αλλά, αλλά όταν πας να το δουλέψεις όπως το S5 που έχω για βασικό τότε αντε γειά, τη ρουφάει με το μπουρί της σόμπας,άσε που όταν ξεκολλάει απ το 100% κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα μετά, οπότε μη πολύ δίνεται βάση σε αυτό παρά μόνο στη συνολική διάρκεια της μπαταρίας

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ένα ωραίο σκηνικό παίχτηκε εχθές στη δουλειά μου!Ασχολιομουν με το κινητό σε μια φάση και μου λέει ένας συνάδελφος που δεν είναι πολύ γνωστης από κινητά,το καινούργιο iPhone είναι μου λέει?Ά ρε Apple αντιγραφεααα ΧΑΧΑ!

Παιδιά μετά από τρεις μήνες σχεδόν και αφού αγάπησα το τηλέφωνο είχα παρατηρήσει ότι δεν έπιανε πολύ το άνοιγμα της οθόνης με το χτύπημα κλπ.

Πήγα λοιπόν και έκανα ένα calibration στο motion launch πως λέγεται και ήρθε όπως ήταν πριν. Άρχισε να ανοίγει στην τσέπη πάλι.

Απλά μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά βλέπω διάφορα. .

Επίσης ποιος έχει γυρίσει σε art να μας πει διάφορες ?

Θοδωρής

Καλο θα ηταν καποιος να το κανει και να μας πει εκτος απο σβελταδα πως τα παει και απο μπαταρια!

Παιδιά μετά από τρεις μήνες σχεδόν και αφού αγάπησα το τηλέφωνο είχα παρατηρήσει ότι δεν έπιανε πολύ το άνοιγμα της οθόνης με το χτύπημα κλπ.

Πήγα λοιπόν και έκανα ένα calibration στο motion launch πως λέγεται και ήρθε όπως ήταν πριν. Άρχισε να ανοίγει στην τσέπη πάλι.

Απλά μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά βλέπω διάφορα. .

Το είχα δοκιμάσει για μια δυο μέρες. Δεν μπόρεσα όμως να εκτιμήσω τις διαφορές γιατί παράλληλα είχα βάλει τα γραφικά στο Χ0,5 που κάνει την συσκευή πύραυλο.

Θα το δοκιμάσω πάλι.

Το καταργησα γιατί μου φάνηκε ότι ζεσταινονταν η συσκευή.

Δεν είμαι βέβαιος γιατί είχαμε πολύ ζέστη εκείνες τις μέρες.

Είμαι πολύ ευαίσθητος στο θέμα θερμοκρασία. Ζω και εργάζομαι σε χώρα με 5° μεγαλύτερη θερμοκρασία από την Αθήνα.

Αυτό που έχω να πω για το Μ8 σε σχέση με το iPhone 5s, είναι ότι στα δύσκολα, δηλαδή γρήγορο browsing με 3g το ένα απλά ζεσταίνεται ενώ το άλλο (iphone) καίει.

Και αυτό παρόλο που η θερμοκρασία μπαταρίας είναι ίδια.

Άρα μάλλον το τσιπακι της apple αναπτύσσει μεγαλύτερες θερμοκρασίες η η διάταξη στο iPhone είναι τέτοια που δεν βοηθά στην αποβολή της θερμότητας. Συν ότι το αλουμίνιο στο iPhone είναι υπερβολικά λεπτό.

Το είχα δοκιμάσει για μια δυο μέρες. Δεν μπόρεσα όμως να εκτιμήσω τις διαφορές γιατί παράλληλα είχα βάλει τα γραφικά στο Χ0,5 που κάνει την συσκευή πύραυλο.

Θα το δοκιμάσω πάλι.

Το καταργησα γιατί μου φάνηκε ότι ζεσταινονταν η συσκευή.

Δεν είμαι βέβαιος γιατί είχαμε πολύ ζέστη εκείνες τις μέρες.

Είμαι πολύ ευαίσθητος στο θέμα θερμοκρασία. Ζω και εργάζομαι σε χώρα με 5° μεγαλύτερη θερμοκρασία από την Αθήνα.

Αυτό που έχω να πω για το Μ8 σε σχέση με το iPhone 5s, είναι ότι στα δύσκολα, δηλαδή γρήγορο browsing με 3g το ένα απλά ζεσταίνεται ενώ το άλλο (iphone) καίει.

Και αυτό παρόλο που η θερμοκρασία μπαταρίας είναι ίδια.

Άρα μάλλον το τσιπακι της apple αναπτύσσει μεγαλύτερες θερμοκρασίες η η διάταξη στο iPhone είναι τέτοια που δεν βοηθά στην αποβολή της θερμότητας. Συν ότι το αλουμίνιο στο iPhone είναι υπερβολικά λεπτό.

Εχθές το απόγευμα, όντας εκτός σπιτιού, χρησιμοποίησα την επίσημη εφαρμογή της FIA για να παρακολουθήσω το τελευταίο 30λεπτο του αγώνα F1 σε εξωτερικό χώρο υπό σκιά. Στο παρασκήνιο δεν έτρεχε άλλη εφαρμογή. Το κινητό έκαιγε σαν τρελό, η δε μπαταρία έχασε πάνω από 30% στο ίδιο χρονικό διάστημα. Κακογραμμένη εφαρμογή; Να σημειώσω ότι η ως τώρα εμπειρία μου με το τηλέφωνο είναι άριστη με αυτονομία με δική μου χρήση που αγγίζει τις 40 ώρες (κυρίως σε χώρο με Wi-Fi και χρήση bluetooth Plantronics Voyager HD) με όλες τις ειδοποιήσεις ενεργές.

Εχθές το απόγευμα, όντας εκτός σπιτιού, χρησιμοποίησα την επίσημη εφαρμογή της FIA για να παρακολουθήσω το τελευταίο 30λεπτο του αγώνα F1 σε εξωτερικό χώρο υπό σκιά. Στο παρασκήνιο δεν έτρεχε άλλη εφαρμογή. Το κινητό έκαιγε σαν τρελό, η δε μπαταρία έχασε πάνω από 30% στο ίδιο χρονικό διάστημα. Κακογραμμένη εφαρμογή; Να σημειώσω ότι η ως τώρα εμπειρία μου με το τηλέφωνο είναι άριστη με αυτονομία με δική μου χρήση που αγγίζει τις 40 ώρες (κυρίως σε χώρο με Wi-Fi και χρήση bluetooth Plantronics Voyager HD) με όλες τις ειδοποιήσεις ενεργές.

Κάνε το ίδιο με κάποια βίντεο από το YouTube.

Αν ζεσταθεί το ίδιο σημαίνει ότι ο επεξεργαστής παράλληλα με την γρήγορη λήψη πολλών mb για μεγάλο διάστημα, ανεβάζει ψηλά την θερμοκρασία.

Διαφορετικά φταίει η εφαρμογή.

Δεν εχω κάνει τόσο ακραία δοκιμή με καμία συσκευή.

Με WiFi ναι έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο συνεχόμενα και σε HD ανάλυση.

Απλά ζεστάθηκε αλλά ανεκτά.

Με 3g έχει τύχει να δω αρκετά βίντεο αλλά όχι τόσο μεγάλα και συνεχόμενα.

Ή άποψη μου για το ότι ζεσταίνεται λιγότερο το Μ8 βασίζεται στην ίδια χρήση που έκανα στο iPhone 5s.

Νομιζω οτι μολις ξεπερασα τον ερωτα με το μ8 http://www.emprogadgets.tk/2014/09/htc-one-m9-concept-brushed-metal-body.html?m=1 Edited by vasilisN900

Νομιζω οτι μολις ξεπερασα τον ερωτα με το μ8 http://www.emprogadgets.tk/2014/09/htc-one-m9-concept-brushed-metal-body.html?m=1

Εμφανισιακά δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά τα specs θερίζουν αν θα είναι έτσι!κόσμημα το άτιμο!

Δύσκολα αυτά τα specs. Σε εμφάνιση κάπως έτσι θα είναι με καλύτερα χρώματα βέβαια. Αυτό το χρυσό πως είναι έτσι ? ελεος
Θοδωρής

Δύσκολα αυτά τα specs. Σε εμφάνιση κάπως έτσι θα είναι με καλύτερα χρώματα βέβαια. Αυτό το χρυσό πως είναι έτσι ? ελεος

Θοδωρή πιστεύω ότι 3gb θα βάλει!Τώρα για την ανάλυση οθόνης αμφιβάλλω τόσο μεγάλη και όσων αφορά την κάμερα θεωρώ ότι θα βάλουν πιο πολλά megapixels αλλά όχι τόσα!Μου φαίνεται ότι δείχνει στη φωτο και πολύ λίγο bezel?

Θοδωρή πιστεύω ότι 3gb θα βάλει!Τώρα για την ανάλυση οθόνης αμφιβάλλω τόσο μεγάλη και όσων αφορά την κάμερα θεωρώ ότι θα βάλουν πιο πολλά megapixels αλλά όχι τόσα!Μου φαίνεται ότι δείχνει στη φωτο και πολύ λίγο bezel?

Ναι έτσι φαίνεται. Καλά ας μην αλλάξουν την ανάλυση στην οθόνη. Δεν θα δούμε διαφορά. Όπως και να χει αν συνεχιστεί αυτή η καλή κατασκευή και όλα τα άλλα θα το παρουμε

Θοδωρής

Ναι έτσι φαίνεται. Καλά ας μην αλλάξουν την ανάλυση στην οθόνη. Δεν θα δούμε διαφορά. Όπως και να χει αν συνεχιστεί αυτή η καλή κατασκευή και όλα τα άλλα θα το παρουμε

Ναιαιαι κανονικότατα!!

Και εγω δεν πιστευω οτι στην οθονη θα παει τοσο ψηλα, ουτε στην καμερα...

Μιας και δεν ειμαι και μεγαπιξελολαγνος, στα 8mp με OIS να παει την καμερα ειναι μια χαρα (βλεπε εκπληκτικες photos απο iphone6+ μονο που θα ειναι ακομη καλυτερη)! Στη μνημη θα παει στα 3 ή 4 αν θα ειναι η πρωτη με καποιο high end 64bit soc της qualcomm μιας και εκανε την αρχη με το desire 820... (Αρκει να ειναι ετοιμη η qualcomm γιατι εχουμε καθυστερησεις στα 810 soc). Στην αποθηκευση μαλλον θα το δουμε με 32GB καθως και υποστηριξη usb3.

Την εποχη (Μαρτιος 2015) που θα εχουν βγει καμποσα 64bit android L κινητα να βγαλει κανεις ναυαρχιδα με τον 805 δεν θα ειναι καθολου καλη μαρκετινιστικη κινηση για την HTC... Συνηθως μας εκπλησει απο εποχης Μ7... Οποτε ας ειναι οι ελπιδες μας πιο ψηλα μηπως και βγουν!

Edited by eNeRGy

Εγώ το βλέπω στις 5,3" ώστε να μην αυξηθεί πολύ το πλάτος αλλά πάλι όλες οι QHD είναι στις 5.5".

Και φυσικά να μην υπάρχει αυτό το κενό στο κάτω περιθώριο.

Ή κάμερα αν πάει στα 8 με UltraPixel εφόσον γίνεται βέβαια δεν χρειάζομαι παραπάνω mp.