pik. Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 "off topic" καλησπερα! απο που το παρήγγειλες φίλε μου και τι χρωμα; μενω Ιταλια ,απο Ιταλικο μαγαζι,πηγε 520Ε και ειναι σε gunmetal,no brand Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Υπάρχουν σε παλαιότερα μηνύματα αλλά και στο YouTube με σχετική αναζήτηση. Βάζεις σε μια βατονετα μικρη ποσότητα οδοντόκρεμας. Τρίβεις το γυαλί με κυκλικές κινήσεις για 1-2 λεπτά. Μετά καθαρίζεις προσεκτικά την επιφάνεια με καθαρή βατονετα και τέλος το τρίβεις ελαφρά με μια άλλη που της έχεις ρίξει μια σταγόνα ασετον. Αν λέω κατι λάθος, ας με διορθώσουν όσοι το έκαναν. Πάντως δεν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές. Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που το έχουν από τον Απρίλιο χωρίς να έχει θολώσει. Thanks for the tip! Το έκανα πριν λίγο και είναι σαν καινούρια! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Thanks for the tip! Το έκανα πριν λίγο και είναι σαν καινούρια! Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνεται ότι πιάνει το κόλπο. Το έχω κάνει στο εταιρικο αυτοκίνητο, στα φανάρια και έπιασε. Χάλασα βέβαια όλη την οδοντοπαστα :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Να το κάνουμε και εμείς που δεν έχουμε ακόμα θέμα? Χαχαχα. Μέχρι να έρθουν τα καινούργια εργαλεία δεν έχουμε με τι να ασχολούμαστε!!! Edit Κώστα ακούς??? Θα παραγγείλω και το iPhone 6 το μικρό όμως :p:p:p Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σαν να έφυγε ένα layer απ το τζαμι μου φάνηκε όμως Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σαν να έφυγε ένα layer απ το τζαμι μου φάνηκε όμως Έφυγε, το αντιανακλαστικό φίλτρο του προστατευτικού κρυστάλλου, το οποίο παρεμπιπτόντως λόγω άθλιας ποιότητας δεν είναι αδιάσταλτο, με συνέπεια σε λίγο καιρό να κομματιάζεται το συγκεκριμένο layer ή και ολόκληρο το κρύσταλλο... Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Έφυγε, το αντιανακλαστικό φίλτρο του προστατευτικού κρυστάλλου, το οποίο παρεμπιπτόντως λόγω άθλιας ποιότητας δεν είναι αδιάσταλτο, με συνέπεια σε λίγο καιρό να κομματιάζεται το συγκεκριμένο layer ή και ολόκληρο το κρύσταλλο... Και μετά μένει μονο το κρύσταλλο? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Και μετά μένει μονο το κρύσταλλο? Ακριβώς! Απλό γυαλάκι, δίχως την επίστρωση U/V που ξέφτισε. Αυτό στην καλή περίπτωση, γιατί θα μπορούσε να είχε σπάσει στα καλά καθούμενα (λόγω διαστολής - συστολής) όλο το κρύσταλλο και όχι μόνον η επίστρωση. Στην μεν δεύτερη περίπτωση service και αλλαγή κρυστάλλου, ήτοι λεφτά και καθυστέρηση, στη δε πρώτη, απλά μένεις δίχως αντιανακλαστική επίστρωση με μηδαμινές συνέπειες στις φωτό. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 5.0.89? Εγω το έχω συνδεδεμένο με fitbit και η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει. Την 5.2.08 έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Να το κάνουμε και εμείς που δεν έχουμε ακόμα θέμα? Χαχαχα. Μέχρι να έρθουν τα καινούργια εργαλεία δεν έχουμε με τι να ασχολούμαστε!!! Edit Κώστα ακούς??? Θα παραγγείλω και το iPhone 6 το μικρό όμως :p:p:p Νικο ούτε με σφαίρες. Το πιστεύεις ότι δεν μου αρέσει σχεδιαστικά? Και κάτι μου λέει ότι το οβάλ στο προφίλ είναι μόνο κέλυφος. Δηλαδή σαν να κάνεις κάθετη διατομή σε σωλήνα. Με το παραμικρό θα κάνει βουλιαγματακια. Για να το πάρω θα έπρεπε να είναι κάτι εξαιρετικό και να με απογοητεύσει το Μ8. H μπαταρία και η ταχύτητα θα είναι στα ίδια με το 5s. Αντε να δώσεις ίντερνετ όπως έδωσα με το Μ8 στο tablet και σε δύο ώρες έχασα μόνο 12%. H να μιλήσεις στο Skype. To iPhone σε μισή ώρα skype βιντεοκληση θα χάσει 35% και θα ζεματάει. Συν ότι δεν αγοράζω πότε iPhone καινούργιας σειράς αμέσως με την κυκλοφορία του. Κι εσένα δεν σε βλέπω να κάνεις 28η Οκτωβρίου με iphone :) Και μια φωτογραφία απ αυτές που ζητώ από το τηλέφωνο. Για τόπια έχω το Zoom. Edited September 12, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 το κινητο ειναι ερωτας σκετος...χαιρεσαι να το χρησιμοποιεις....ειχα να νιωσω ετσι απο το 2G. λετε να το κρατησω 3 χρονια οπως και εκεινο; χαχα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Στο public στο golden hall εχει ενα demo ασημί one m8 στα 399€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 το κινητο ειναι ερωτας σκετος...χαιρεσαι να το χρησιμοποιεις....ειχα να νιωσω ετσι απο το 2G. λετε να το κρατησω 3 χρονια οπως και εκεινο; χαχα Είδα κι έπαθα να σου ανοίξω τα μάτια :) Όντως είναι έρωτας. http://imagizer.imageshack.com/img673/7119/174o2r.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ερώτηση..θα άφηνε κανένας το m8με τα spect που έχει ,,για το νέο iPhone 6 ,;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ερώτηση..θα άφηνε κανένας το m8με τα spect που έχει ,,για το νέο iPhone 6 ,;; Ποιος ο λόγος; Επειδή είναι iPhone? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ποιος ο λόγος; Επειδή είναι iPhone? Έτσι απλώς ρωτάω πάντως το m8ειναι από τα καλύτερα android που έχουν βγει ποτέ..μπράβο στην HTC.έβαλε τα γυαλιά σε όλους.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Την 5.2.08 έκδοση Είναι η modded έκδοση για την L? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Όχι δεν θα το άφηνα Για κανένα λόγο. Όποιος το έχει δουλέψει πιστεύω δεν θα το άφηνε. Το m8 τα σκάει και στο note 4 τι να λεμε? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ερώτηση..θα άφηνε κανένας το m8με τα spect που έχει ,,για το νέο iPhone 6 ,;; Μα ουσιαστικά το Μ8 είναι το πραγματικό iPhone του 2014. :) Αν είχε ενα μηλαρακι απο πίσω και στρογγυλό home button θα γράφανε διθυραμβικά άρθρα τώρα και οχι το κράξιμο που τρώει το μικρό 6αρι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ερώτηση..θα άφηνε κανένας το m8με τα spect που έχει ,,για το νέο iPhone 6 ,;; Η αλήθεια είναι πως πίστευα πως θα κάνει την έκπληξη η Apple και ίσως σκεφτόμουν να επιστρέψω (τελευταίο iphone το 3gs) αλλά πλέον πολύυυυ δύσκολα! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Είναι η modded έκδοση για την L? Δεν έχω ιδέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ερώτηση..θα άφηνε κανένας το m8με τα spect που έχει ,,για το νέο iPhone 6 ,;; Νομίζω για κανένα δεν θα το άφηνε. Το κινητό είναι ότι πιο smooth και γρήγορο υπάρχει σε όλο το βασίλειο των mobile συσκευών. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν έχω ιδέα :) Έγινε αυτόματα η εγκατάσταση ή "εβαλες" το χεράκι σου; Το ρωτώ γιατί η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι η τελευταία επίσημη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 και εκτος απο την πιο γρηγορη υλοποιηση που υπαρχει σε αντροιντ εχει και την καλυτερη μπαταρια απο ολες τις τελυταιες συσκευες,με πολυ wifi και συγχρονισμο παντα ανοιχτο περναω ανετα τις 50 ωρες αναμονη ταυτοχρονα με 5+ ωρες οθονη,με ενεργοποιημενη εξοικονομηση ενεργειας Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έγινε αυτόματα η εγκατάσταση ή "εβαλες" το χεράκι σου; Το ρωτώ γιατί η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι η τελευταία επίσημη Από το Apptoide market την κατέβασα την έκδοσή αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts