Vip3r Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες...ως πρώην κάτοχος του note3, δεν μου έχει λείψει καθόλου...βουρ για m8 φίλε μου.... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχοντας και note 3 αλλά και m8 για τον φίλο που ρωτάει το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι ότι πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Εάν είσαι τύπος με ιδιαίτερη σχέση με το τηλέφωνο από άποψη μπαταρίας το note σαφώς υπερέχει. Εαν όμως είσαι χρήστης Social Media μόνο χωρίς εκ βάθους άλλες απαιτήσεις το m8 είναι το ιδανικό για σένα. Παράλληλα για να είμαι δίκαιος το m8 σου παρέχει και μια σιγουριά - σταθερότητα σχετικά με το Android και τα διάφορα lang που μπορεί να προκύψουν σε βαριά χρήση. Γενικά μπορω να σου πω ότι με το ένα έχεις prestige με το άλλο έχεις ένα personal pc with you άρα it's up to you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 T-Mobile's HTC One (M8) updated to Android 4.4.3 http://www.phonearena.com/news/T-Mobiles-HTC-One-M8-updated-to-Android-4.4.3_id59488 Εάν δεν εχει έρθει,θα ερθει κάποια στιγμη και στην Ευρωπαϊκή T-Mobile. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχοντας και note 3 αλλά και m8 για τον φίλο που ρωτάει το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι ότι πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Εάν είσαι τύπος με ιδιαίτερη σχέση με το τηλέφωνο από άποψη μπαταρίας το note σαφώς υπερέχει. Εαν όμως είσαι χρήστης Social Media μόνο χωρίς εκ βάθους άλλες απαιτήσεις το m8 είναι το ιδανικό για σένα. Παράλληλα για να είμαι δίκαιος το m8 σου παρέχει και μια σιγουριά - σταθερότητα σχετικά με το Android και τα διάφορα lang που μπορεί να προκύψουν σε βαριά χρήση. Γενικά μπορω να σου πω ότι με το ένα έχεις prestige με το άλλο έχεις ένα personal pc with you άρα it's up to you. Και πως γίνεται εδώ μέσα όλοι να βγάζουν καλύτερους χρόνους στην μπαταρία από το Note; Εκτός και αν κοιτάς μόνο την ονομαστική τιμή της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το gsam δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο... Εγώ πάντως στη θέση σου θα άλλαζα το m7 με το m8 και θα κρατούσα και το note 3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Όταν εννοείς gsam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Όταν εννοείς gsam? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ρε παιδια οπως παει το θεμα το update θα το παρω μαζι με το μ7.εχω ολλανδικο unbraded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ρε παιδια οπως παει το θεμα το update θα το παρω μαζι με το μ7.εχω ολλανδικο unbraded. Εμ γι'αυτό εγώ το έχω ρουταρει και βρίσκομαι με την τελευταία που βγήκε πριν από 4 μέρες που διορθώνει κατά πολύ το gps , Όχι ότι είχα πρόβλημα αλλά έτσι λένε Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εμ γι'αυτό εγώ το έχω ρουταρει και βρίσκομαι με την τελευταία που βγήκε πριν από 4 μέρες που διορθώνει κατά πολύ το gps , Όχι ότι είχα πρόβλημα αλλά έτσι λένε Εδώ η τελευταία [ATTACH]48664[/ATTACH] Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 γιατι οχι και στο δικο μας με καποιο τροπο.. https://www.youtube.com/watch?v=6Ti4aKMgnh4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 γιατι οχι και στο δικο μας με καποιο τροπο.. https://www.youtube.com/watch?v=6Ti4aKMgnh4 Λογικά θα έρθει και προς τα μέρη μας σύντομα. Εγώ προσωπικά θα το Προ-παραγγελείες άμεσα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπερα.Εχω αρχισει και το σκεφτομαι το τηλ για αγορα.Μερικες αποριες. 1)Το πισω μερος ξεβαφει ευκολα;;Δηλαδη αν δεν του εχεις θηκη θα ξεβαψει οταν το ακουμπας σε τραπεζια; 2)Βαζοντας του καποιο bumper γλυτωνεις απ το πιθανο ξεβαμα;Σκεφτομαι πως ειναι κριμα να το κλεισω σε θηκη και να μην απολαμβανω την κατασκευη του. 3)Υπαρχει εφαρμογη ηχογραφησης κλησης για το τηλεφωνο;;;; 4)Με τη μνημη δεν υπαρχει θεμα ετσι;Απο οτι εχω καταλαβει κανει καλη διαχειρηση. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπερα.Εχω αρχισει και το σκεφτομαι το τηλ για αγορα.Μερικες αποριες. 1)Το πισω μερος ξεβαφει ευκολα;;Δηλαδη αν δεν του εχεις θηκη θα ξεβαψει οταν το ακουμπας σε τραπεζια; 2)Βαζοντας του καποιο bumper γλυτωνεις απ το πιθανο ξεβαμα;Σκεφτομαι πως ειναι κριμα να το κλεισω σε θηκη και να μην απολαμβανω την κατασκευη του. 3)Υπαρχει εφαρμογη ηχογραφησης κλησης για το τηλεφωνο;;;; 4)Με τη μνημη δεν υπαρχει θεμα ετσι;Απο οτι εχω καταλαβει κανει καλη διαχειρηση. Ευχαριστω. 1)το gun metal έχει μια ευαισθησία αν και σε εμένα χωρίς θήκη δεν έχει σημάδι. Βέβαια προσέχω και το ακουμπάω σε υφάσματα. 2)λογικά Ναι αλλά αν θες μια θήκη η πάρε pouch η μια πολύ λεπτή tpu που έχω βρει και εγώ. Την baseus. 3)Υπάρχουν εφαρμογές στο play που κάνουν αυτή τη δουλειά 4) κανένα απολύτως πρόβλημα. Μα κανένα όμως Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 3)Υπάρχουν εφαρμογές στο play που κάνουν αυτή τη δουλειάΚαταρχας ευχαριστω. Εχεις δοκιμασει αν δουλευουν σωστα οι εφαρμογες;Γιατι για παραδειγμα στο note 3 με kitkat δεν δουλευουν... Επισης usb on the go υποστηριζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καταρχας ευχαριστω. Εχεις δοκιμασει αν δουλευουν σωστα οι εφαρμογες;Γιατι για παραδειγμα στο note 3 με kitkat δεν δουλευουν... Επισης usb on the go υποστηριζει;; Δεν κάνει τίποτα. Δεν έχω δοκιμάσει εφαρμογή σε αυτό το τηλέφωνο. Είχα δοκιμάσει σε LG g2 μια και ήμουν σε kit Kat. Και βέβαια υποστηρίζει έχω ένα Kingston και δουλεύω εδώ και καιρό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Kαλησπερα,εχω στα χερια μου ενα Μ8 t mobile και θελω να μπω bootloader.Το θεμα ειναι οτι κανω αυτα Press and hold the Power button Tap Power off. Press and hold the Volume Down key. Press and release the Power key to turn the phone on. Continue holding the Volume Down key. Release the Volume Down key when the three Android images appear on the bottom of the screen. αλλα δεν μπαινει.Ποια ειναι τα 3 android images?Εχουμε αλλο τροπο? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Απενεργοποίησε την γρήγορη εκκίνηση από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας και ξαναδοκίμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Απενεργοποίησε την γρήγορη εκκίνηση από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας και ξαναδοκίμασε. φιλε το κινητο ειναι κλειδωμενο με αριθμο pin.δεν μπορω να μπω μεσα.Εχουμε αλλο τροπο? edit Tελικα μπηκα.εκανα reboot με ολα τα κουμπια και μετα με συνδυασμο μπηκα Edited August 19, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Από που βλέπουμε την "καταγωγή" του κινητού μας; Αναβάθμιση: Niente Διάβασα πως ξεκίνησε να διατίθεται και στο m7 Ευρώπη. :( Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Από που βλέπουμε την "καταγωγή" του κινητού μας; Αναβάθμιση: Niente Διάβασα πως ξεκίνησε να διατίθεται και στο m7 Ευρώπη. :( Cid getter από playstore.Ανοιξε την εφαρμογή και θα σου δώσει το cid πχ το HTC_203 είναι γαλλικό. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το htc_102 ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το htc_102 ?? t-mobile / Austria Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το htc_102 ?? t-mobile / Austria Jig είσαι σίγουρος?Νομίζω ότι είναι Γερμανικό Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Jig είσαι σίγουρος?Νομίζω ότι είναι Γερμανικό Το ειχα ψαξει οταν το αγορασα και ειχα βρει οτι ηταν Αυστριακο. Παντως το εχω ξανακουσει αυτο που λες. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts