SagoniasSlutRose Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εντάξει δεν θεωρείται και πρόβλημα, απλά για να έχουμε να λέμε ότι και έχουμε και εμείς.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλημέρα κι από μένα. Επίσης δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο, ούτε πριν αλλά ούτε και μετά την αναβάθμιση.. Ειδικά αν είναι μια φορά την μέρα όπως λέει ο φίλος ίσως πρέπει να κάνει ένα reset to factory μήπως και λυθεί το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Το κινητό μου χθες βαρέθηκε να είναι κάτω από την ομπρέλα και είπε να κάνει και αυτό λίγο μπάνιο. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Βέβαια το αντιλήφθηκα γρήγορα αλλά το κινητό μπήκε ολόκληρο μέσα. Παλιότερα είχα το εξής θέμα. Οπότε φόρτιζα το κινητό αυτό κολλούσε. Έκανα factory reset και manual τις εφαρμογές μια μια και πλέον δεν υπάρχει αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Το είχες στην τσέπη σου και μπήκες θάλασσα? Μακάρι να αντέξει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Άντεξε. Ευτυχώς Έχω την θήκη dot view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Παντα είχα την απορία με αυτά τα τεστ πως τους παει καρδιά να τα πετάνε,να τα βουτάνε στο νερό κτλ!Τωρα όσων αφορά στο βίντεο πραγματικά με εξέπληξε αν ειναι όντως αληθινό! ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited August 17, 2014 by kollatos Διαγραφή αγγελίας Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δεν θα σε συμβούλευα να το προσπαθήσεις αυτό που είδες... Το κινητό ΔΕΝ είναι water proof! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δεν θα σε συμβούλευα να το προσπαθήσεις αυτό που είδες... Το κινητό ΔΕΝ είναι water proof! Αν το λες για μένα δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση ακομα και water proof να ήταν :lol: Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εννοείται πως δεν πρόκειται να το δοκιμάσει κανείς αυτό αλλά ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που ρισκάρουν για να μην αγχωνομαστε αν πέσει λίγο νερό πάνω στο κινητό μας... Βέβαια το θαλασσινό νερό είναι άλλη υπόθεση. Πολύ πιο διαβρωτικο από το καθαρό νερό της βρύσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά!!! Ένας ξάδελφός μου, πήρε το Μ8 από Γερμανία και δεν του έχει καθόλου την ελληνική γλώσσα! Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να την περάσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά!!! Ένας ξάδελφός μου, πήρε το Μ8 από Γερμανία και δεν του έχει καθόλου την ελληνική γλώσσα! Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να την περάσω??? Υποτίθεται ότι εάν βάλει την SIM κάρτα μέσα και είναι από ελληνικό πάροχο θα του την αναγνωρίσει,Τώρα στην δική μου περίπτωση γαλλικό έκανα hard reset με την κάρτα μου μέσα και στο installation μου έβγαλε κατευθείαν τα Ελληνικά Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Το Ελληνικό μενού σε υπολογιστές και κινητά ποτέ δεν το χώνεψα... Προτιμώ τους αγγλικούς όρους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το Ελληνικό μενού σε υπολογιστές και κινητά ποτέ δεν το χώνεψα... Προτιμώ τους αγγλικούς όρους. Καλησπέρα,Φάνη σωστά αρκεί να το κατέχεις Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παίδες καλησπέρα.θέλω την γνώμη από όσους είναι κάτοχοι του m8 και έχουν και εμπειρία και με το note 3.έχω το note 3 λοιπόν και το m7 και σκέφτομαι να πάρω λοιπόν το m8 αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω αν θα είμαι ικανοποιημένος όπως με το note 3 δεν θέλω να το δώσω και μετά να πω τελικά το note ήταν πιο ιδανικό. Να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα benchmarks έχω δει άπειρα review το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα το βαρεθείς γιατί από δυνατότητες και από ταχύτητα εκτός το πενάκι πάνω κάτω κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Επομένως αυτό που θέλω να μάθω είναι το real life experience. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Γιατί δεν κρατάς το note και να πάρεις το m8 αντί το m7? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Γιατί δεν κρατάς το note και να πάρεις το m8 αντί το m7? Για το m8 αναφέρομαι απλά έχω και το m7 επομένως έχω ανάλογη εμπειρία με το sense 6 Edited August 18, 2014 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Για το m8 αναφέρομαι απλά έχω και το m7 επομένως έχω ανάλογη εμπειρία με το sense 6 Έχω Μ8,είχα Ν3 διαφορετικά τηλέφωνα διαφορετική φιλοσοφία το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν μου έχει λείψει μα καθόλου....Για μένα προσωπικά το Μ8 είναι ότι καλύτερο έχει βγει Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παίδες καλησπέρα.θέλω την γνώμη από όσους είναι κάτοχοι του m8 και έχουν και εμπειρία και με το note 3.έχω το note 3 λοιπόν και το m7 και σκέφτομαι να πάρω λοιπόν το m8 αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω αν θα είμαι ικανοποιημένος όπως με το note 3 δεν θέλω να το δώσω και μετά να πω τελικά το note ήταν πιο ιδανικό. Να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα benchmarks έχω δει άπειρα review το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα το βαρεθείς γιατί από δυνατότητες και από ταχύτητα εκτός το πενάκι πάνω κάτω κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Επομένως αυτό που θέλω να μάθω είναι το real life experience. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Προσωπικά είχα όλη την σειρά Note, τώρα έχω το m8. Αν θέλεις οπωσδήποτε πενάκι, τότε μόνον Note. Δεν μου έχει λείψει καθόλου το Note. Θεωρώ ότι είναι ανώτερο το m8 από το Note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Συμφωνώ κι εγώ. Είχα το Νοτε 3. Το Μ 8 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω Μ8,είχα Ν3 διαφορετικά τηλέφωνα διαφορετική φιλοσοφία το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν μου έχει λείψει μα καθόλου....Για μένα προσωπικά το Μ8 είναι ότι καλύτερο έχει βγει Το μόνο που με έχει κουράσει τελευταία στο note είναι το μέγεθος του καταλά το θεωρώ κορυφαία επιλογή. Το m8 μου μ'αρέσει σαν design αλλά επειδή έχω το m7 πιστεύω ότι θα το βαρέθω.το m7 γλιστράει από τα χέρια και δεν έχει καλό feeling παρόλο το μεταλο ελπίζω στο m8 να έχει διορθωθεί το grip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Γλιστράει και αυτό. Και σε μέγεθος δεν είναι μικρό Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Είχα κάποτε note και θα πω και εγώ ότι δεν μου λείπει καθόλου πλέον. Υποδειγματική λειτουργία το τηλέφωνο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ρε παιδιαααα ακομαααα αυτό το update για το γερμανικό ..παει θα πάμε για το l κατευθείαν.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 http://www.gsmarena.com/htc_one_m8_gets_gps_fixing_update_in_europe-news-9379.php Νέα αναβάθμιση... Την πήρε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts