geo35 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Διάβασα διάφορα στο xda. Για τα πίσω γράμματα "HTC" που φεύγουν, για κουμπιά έντασης ήχου με χαλαρή προσαρμογή, με τα κομμάτια του αλουμινίου που είναι πάνω από τα ηχεία να είναι ελαφρά ανασηκωμένα, για τα κάμερα lenses που χαρασσονται εύκολα.. Εσείς βρε παιδιά είστε κομπλέ από τέτοια θέματα? Κι αν κάποιος είχε θέμα το πήγε πίσω και έγινε αντικατασταση συσκευής? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694656 Επίσης, το χρυσό το έχει κάποιος εδώ?? επειδη κ γω ειμαι ψηρας,καθε συσκευη μπορει να εχει καποιο διαφορετικο ψευγαδι,σαν συνολο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Διάβασα διάφορα στο xda. Για τα πίσω γράμματα "HTC" που φεύγουν, για κουμπιά έντασης ήχου με χαλαρή προσαρμογή, με τα κομμάτια του αλουμινίου που είναι πάνω από τα ηχεία να είναι ελαφρά ανασηκωμένα, για τα κάμερα lenses που χαρασσονται εύκολα.. Εσείς βρε παιδιά είστε κομπλέ από τέτοια θέματα? Κι αν κάποιος είχε θέμα το πήγε πίσω και έγινε αντικατασταση συσκευής? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694656 Επίσης, το χρυσό το έχει κάποιος εδώ?? Ευθύμη μην δίνεις σημασία στο xda σε τέτοια ποστ. Τα υπαρκτά προβλήματα θα είχαν φανεί οπως φάνηκαν στο Μ7 camera μωβ, κακή συναρμογη μεταξύ πλαστικού και αλουμινίου σε κάποια κομμάτια. Άλλωστε εχουν περάσει 3 μήνες και, απο την κυκλοφορία του. Το δικό μου θα αγοραστεί απο Ιταλία τις επόμενες μέρες όπου γίνονται δεκτές οι επιστροφές για τυχόν προβλήματα. Αλλά κι εσύ εκεί στον Κόλπο δεν θα έχεις πρόβλημα. Τουλάχιστον εδω στην Αίγυπτο τα ανοίγουν πριν τα πληρώσεις και έχεις 15 μέρες DOA. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Χτύπησε ένα reboot, κάποια εφαρμογή θα έχει φάει κόλλημα. Θα κανω Θαναση να δω :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ένα δίμηνο τώρα απόλυτα γυμνό και είναι όπως το άνοιξα την πρώτη φορά. Ένας βασικός λόγος αγοράς του ότι φέτος η HTC δεν εμφάνισε τα περσινά του m7 στις αρχικές παρτίδες. Άψογο σε όλα εξαιρετική κατασκευή και συναρμογή. Και είναι η πρώτη μου HTC συσκευη το τονίζω.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Θα κανω Θαναση να δω :) Ελπίζω να μην έχεις βάλει τίποτα clear και λοιπές βλακείες που κυκλοφορούν στο play. Πλέον και στο iOS υπάρχουν τέτοια προβλήματα με εφαρμογές που κολλάνε και ρουφάνε την μπαταρία ενώ παράλληλα ανεβάζουν θερμοκρασία. Με wifi χρήση που το είχα τεστάρει έβγαζε σχεδόν την ίδια αυτονομία με το Note 8 μου. 7 ώρες +. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Χτύπησε ένα reboot, κάποια εφαρμογή θα έχει φάει κόλλημα. Θα κανω Θαναση να δω :) Πειτε μου ρε παιδια και για την φορτιση? Μολις φορτιση να το βγαζω κατευθειαν η να το αφηνω λιγο ακομα? Επειδη φορτιζω το βραδυ που την πεφτω αν ειναι να κανονιζω να το βγαζω πριν με παρει ο υπνος μην μενει επανω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Θα κανω Θαναση να δω :) Πειτε μου ρε παιδια και για την φορτιση? Μολις φορτιση να το βγαζω κατευθειαν η να το αφηνω λιγο ακομα? Επειδη φορτιζω το βραδυ που την πεφτω αν ειναι να κανονιζω να το βγαζω πριν με παρει ο υπνος μην μενει επανω Άστο λίγο ακόμα(15-20 λεπτα) Και στο ρεύμα να είναι ολη νύχτα δεν ανησυχείς(πολλές φορές το έχω αφήσει έτσι) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ελπίζω να μην έχεις βάλει τίποτα clear και λοιπές βλακείες που κυκλοφορούν στο play. Πλέον και στο iOS υπάρχουν τέτοια προβλήματα με εφαρμογές που κολλάνε και ρουφάνε την μπαταρία ενώ παράλληλα ανεβάζουν θερμοκρασία. Με wifi χρήση που το είχα τεστάρει έβγαζε σχεδόν την ίδια αυτονομία με το Note 8 μου. 7 ώρες +. Όχι βέβαια Κώστα. Δεν βάζω τέτοια πράγματα. Άστο λίγο ακόμα(15-20 λεπτα) Και στο ρεύμα να είναι ολη νύχτα δεν ανησυχείς(πολλές φορές το έχω αφήσει έτσι) Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John85 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παίδες και εγώ κανένα σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το led που επειδή είχα galaxy s3 μεταφέρθηκε το bug ... Κατά τα άλλα άψογο και το έχω σχεδόν 50 μέρες. Την αναβάθμιση περιμένω γιατί Θέλω το extreme power save mode και επειδή είναι t mobile πολωνικό θα αργήσει απ' ότι φαίνεται... Κώστα παρτο το τιμημένο να το δουλέψεις ακόμα πιο πολύ για να μας δώσεις Την ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης που μας προσφέρεις στα reviews σου και προσπάθησε να το κάνεις σε σύγκριση με άλλες ναυαρχιδες :cool: Παράθεση Old but not forgotten : Nokia E72 Previous : Galaxy S3 Current : HTC one m8 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παίδες και εγώ κανένα σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το led που επειδή είχα galaxy s3 μεταφέρθηκε το bug ... Κατά τα άλλα άψογο και το έχω σχεδόν 50 μέρες. Την αναβάθμιση περιμένω γιατί Θέλω το extreme power save mode και επειδή είναι t mobile πολωνικό θα αργήσει απ' ότι φαίνεται... Κώστα παρτο το τιμημένο να το δουλέψεις ακόμα πιο πολύ για να μας δώσεις Την ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης που μας προσφέρεις στα reviews σου και προσπάθησε να το κάνεις σε σύγκριση με άλλες ναυαρχιδες :cool: Χα χα τι τα θες τα review τώρα πια; Προ ημερών ειχε ο Pik μαζί το G3, το M8 και το Oppo 7. Με εξαίρεση την κάμερα είναι το No1. Όλοι το ίδιο λένε. Αν είχε το μήλο πίσω η το λογότυπο της samsung θα γράφανε για επαναστάτη στην σχεδίαση των smartphones. Θα το έχω στις 25 του μήνα που θα ανέβω Ελλάδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το διπλό tab από ότι διαβάζω λειτουργεί μόνο για το άνοιγμα της οθόνης . Για το σβήσιμο αν χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή όπως το screen off υπάρχει δυνατότητα χειρονομίας διπλού tab από τον sense; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το διπλό tab από ότι διαβάζω λειτουργεί μόνο για το άνοιγμα της οθόνης . Για το σβήσιμο αν χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή όπως το screen off υπάρχει δυνατότητα χειρονομίας διπλού tab από τον sense; Δεν βρήκα δυστυχώς Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το διπλό tab από ότι διαβάζω λειτουργεί μόνο για το άνοιγμα της οθόνης . Για το σβήσιμο αν χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή όπως το screen off υπάρχει δυνατότητα χειρονομίας διπλού tab από τον sense; Απ όσο είπαν φίλοι που το έχουν δεν έχει δυστυχώς. Είναι να απορείς πάντως, μιας και στην lock screen δουλεύει κανονικά το κλείδωμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Απ όσο είπαν φίλοι που το έχουν δεν έχει δυστυχώς. Είναι να απορείς πάντως, μιας και στην lock screen δουλεύει κανονικά το κλείδωμα. Η λογική είναι να μπορεί κάποιος να δει στα γρήγορα τις ειδοποιήσεις στην lock screen κάπου διάβασα.. Edited June 29, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δεν βρήκα δυστυχώς Απ όσο είπαν φίλοι που το έχουν δεν έχει δυστυχώς. Είναι να απορείς πάντως, μιας και στην lock screen δουλεύει κανονικά το κλείδωμα. Συνεπώς η λύση είναι η χρήση launcher. Με άλλον launcher χάνονται τα gestures της HTC ( δηλαδή το διπλό tab για το άνοιγμα της οθόνης ) η δεν επηρεάζονται; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Συνεπώς η λύση είναι η χρήση launcher. Με άλλον launcher χάνονται τα gestures της HTC ( δηλαδή το διπλό tab για το άνοιγμα της οθόνης ) η δεν επηρεάζονται; Όλα τα gestures παίζουν με άλλο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Όλα τα gestures παίζουν με άλλο launcher. Τελικά τι χάνεις αν βάλεις nova; εκτός του οτι είναι πιο βαρυς από το sense. Κατι άλλο ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή στο play που όταν είμαστε σε συγκεκριμένα wifi να μην χρειάζεται κωδικό για ξεκλείδωμα της συσκευής? Edit Τελικά βρήκα εφαρμογή η οποία κάνει όσα θέλω. Δεν κλειδώνει το τηλέφωνο όσο ειναι σε συγκεκριμένα wifi, και όσο ειναι συνδεδεμένο με ΒΤ συσκευές όπως το smartwatch μου, το car stereo κλπ. Ουσιαστικά μόλις απομακρυνθώ και βρεθεί εκτός εμβέλειας του pebble μου. Θα κλειδώσει αμέσως. Την δοκιμάζω για 7 μέρες με trial και μετα την αγοράζω. Λέγεται Delayed Lock. Edited June 30, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Λάτρης nova launcher αλλά σε αυτό το τηλέφωνο δεν θα βάλω. Sense rules. Και ας είναι τεράστιο το grid. Κωστα δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εφαρμογές αλλά ένα ευχαριστώ θα το πω. Να σαι καλά για την ενημέρωση. Υγ. Ρε παιδιά να δυναμωσουμε λιγάκι και τα άλλα threads του m8 χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα δίμηνο τώρα απόλυτα γυμνό και είναι όπως το άνοιξα την πρώτη φορά. Ένας βασικός λόγος αγοράς του ότι φέτος η HTC δεν εμφάνισε τα περσινά του m7 στις αρχικές παρτίδες. Άψογο σε όλα εξαιρετική κατασκευή και συναρμογή. Και είναι η πρώτη μου HTC συσκευη το τονίζω.:p Και εμένα πρώτη και αρχίζω να αγαπώ νωρίς νωρίς. Κάθε λεπτό που περνά το νιώθω. Φαίνομαι και χαζός γιατί το κρατάω και το χαζεύω συνέχεια. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Και εμένα πρώτη και αρχίζω να αγαπώ νωρίς νωρίς. Κάθε λεπτό που περνά το νιώθω. Φαίνομαι και χαζός γιατί το κρατάω και το χαζεύω συνέχεια. Δεν είσαι ο μόνος...Όλοι έτσι σαν χαζοί το χαζεύουμε συνέχεια Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Συνεπώς η λύση είναι η χρήση launcher. Με άλλον launcher χάνονται τα gestures της HTC ( δηλαδή το διπλό tab για το άνοιγμα της οθόνης ) η δεν επηρεάζονται; Με nova prime και screen on and off έχεις double tap και στη start screen. Επίσης 2-3 εβδομάδες που έβαλα βασικό το sense απο το home button όταν κάνω swype up σβήνει η οθόνη εξίσου απο την start screen. Αρκεί να το έχεις το nova στο κινητό διότι μέσα απο τις ρυθμίσεις του έβαλα να σβήνει η οθόνη με swype απο το home button και φαίνεται οτι διατηρείτε όπως συμβαίνει σε εμένα ακόμα και sense ως βασικό launcher.:) Επίσης με nova prime δεν επηρεάζονται τα gestures της htc αλλα τα βελτιώνει όπως ανέφερα. Η πληρέστερη εφαρμογή του double tap μόνο η lg το εχει. Htc και Sony ημιτελείς δουλειά έχουν κάνει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Έτσι είναι αλλά το ποσό εύκολα πιάνουν τα gestures εμένα μου αρέσει. Είχα θέμα με το g2. 6ωρο ύπνου παιδιά και δεν έχασα ούτε 1% με τα άλλα τηλέφωνα ήμουν στο -3% Επίσης ας μου πει κάπιος που το έχει καιρό. Τα κουμπιά χαλαρώνουν από το πάτημα καθόλου? Έχουμε τέτοια θέματα? Edited June 30, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Έτσι είναι αλλά το ποσό εύκολα πιάνουν τα gestures εμένα μου αρέσει. Είχα θέμα με το g2. 6ωρο ύπνου παιδιά και δεν έχασα ούτε 1% με τα άλλα τηλέφωνα ήμουν στο -3% Επίσης ας μου πει κάπιος που το έχει καιρό. Τα κουμπιά χαλαρώνουν από το πάτημα καθόλου? Έχουμε τέτοια θέματα? Αν τα προσέχεις όχι..Εγώ το παρά προσέχω , πλένω τα χέρια μου που λέμε δηλαδή, και δεν έχω τέτοια θέματα... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 και εγω το προσεχω πολυ μεχρι τωρα αλλα σημερα επειδη βρηκα λιγο χρονο αρχισα να το παρατηρω πολυ κοντα.Λοιπον η οθονη μου,το πανελ.Φαινεται στη μια γωνια να ειναι μισο χιλιοστο πανω.Να εξεχει λιγακι.πιεζοντας το ειδα οτι αυτο μπαινει μεσα.Δεν με ενοχλει και δεν φαινεται αλλα δεν του εκανα κατι ωστε να γινει.Δυστυχως δεν ξερω αν ηταν απο την αρχη ωστε να καταλαβω. Το ξαναλεω για εμενα δεν ειναι θεμα αλλα επειδη το παρατησρησα το λεω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 και εγω το προσεχω πολυ μεχρι τωρα αλλα σημερα επειδη βρηκα λιγο χρονο αρχισα να το παρατηρω πολυ κοντα.Λοιπον η οθονη μου,το πανελ.Φαινεται στη μια γωνια να ειναι μισο χιλιοστο πανω.Να εξεχει λιγακι.πιεζοντας το ειδα οτι αυτο μπαινει μεσα.Δεν με ενοχλει και δεν φαινεται αλλα δεν του εκανα κατι ωστε να γινει.Δυστυχως δεν ξερω αν ηταν απο την αρχη ωστε να καταλαβω. Το ξαναλεω για εμενα δεν ειναι θεμα αλλα επειδη το παρατησρησα το λεω Ωχ μην μας λες τέτοια. Ψαχτειτε όλοι σας :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Ωχ μην μας λες τέτοια. Ψαχτειτε όλοι σας :) Κωστα ειμαι ψειρας.Μιλαμε για μεγεθος τριχας.Ηρεμια αλλα οσοι εχουν ας το δουν Οριστε το βρηκα στο youtube Στο 7:09 pause δειτε την αριστερη γνωνια του πανελ με την δεξια ειναι ελαχιστα πιο πανω Edited June 30, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts