Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με λίγα λόγια το πουλοτηλεφωνο λέει οτι για πασα περίπτωση αρμόδιο ειναι το σέρβις της καθε εταιρίας.. ωραία... /offtopic
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα μόλις παρέλαβα. Απλά υπέροχο. Επιστρέφω σε λίγο. Ρε παιδιά το μόνο που παρατηρώ είναι ότι δεν έχει Ελληνικά για το μενού. Τι να κάνω;
Θοδωρής

Καλημέρα μόλις παρέλαβα. Απλά υπέροχο. Επιστρέφω σε λίγο. Ρε παιδιά το μόνο που παρατηρώ είναι ότι δεν έχει Ελληνικά για το μενού. Τι να κάνω;

Καλορίζικο. Έβαλες την sim σου μέσα; Λογικά θα έπρεπε να σου βγάλει τα ελληνικά.

Πιθανώς προς το τελος του αλλού μήνα που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα, θα το πάρω και εγώ.

Καλό το iPhone αλλά η πρακτική μου λέει ότι το Μ8 θα μου ειναι πιο χρήσιμο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλορίζικο. Έβαλες την sim σου μέσα; Λογικά θα έπρεπε να σου βγάλει τα ελληνικά.

Πιθανώς προς το τελος του αλλού μήνα που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα, θα το πάρω και εγώ.

Καλό το iPhone αλλά η πρακτική μου λέει ότι το Μ8 θα μου ειναι πιο χρήσιμο.

Ήθελε τι SIM. Ευχαριστώ Κώστα έρωτας παιδιά. Έρωτας.

Θοδωρής

Truckman πολύ χρήσιμο αυτο που έστειλες!Οποτε κ αυτοί ορθώς μου απάντησαν οταν τους ρώτησα για αντικατάσταση οτι αυτο θα το κρίνει η εδω αντιπροσωπεία !Αντε να δούμε ποτέ θα έρθει Ουφ!!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Ήθελε τι SIM. Ευχαριστώ Κώστα έρωτας παιδιά. Έρωτας.

Άντε μεγειες! πες μας εντυπώσεις!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Άντε μεγειες! πες μας εντυπώσεις!

Σε λίγο θα γράψω. Μου ήρθε ενημέρωση δεν ξέρω τον είναι. Την κάνω,;

Θοδωρής

Σε λίγο θα γράψω. Μου ήρθε ενημέρωση δεν ξέρω τον είναι. Την κάνω,;

Ναι γιατί να μην τη κάνεις;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ναι γιατί να μην τη κάνεις;

Μην ξεχνας ερχομαι απο απειρες καστομιες σε ρομ κλπ και νομιζω οτι πρεπει να ρωταω αν πρεπει να την βαλω ή οχι :lol:

Κατεβηκε και μπηκε πριζα.Παιδια δεν εχω λογια για το τηλεφωνο πραγματικα.

Δεν ειχα ξανα htc.Ειχα ποιοτικο τηλεφωνο iphones αλλα αυτο ειναι κοσμημα.το μονο κακο ειναι πως γλιστραει και επισης αυτο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση ειναι τα ακουστικα που φαινονται λιγο φτηνιαρικα.Σε ηχο τουμπανα ειναι βεβαια.

Αισθηση στο χερι καταπληκτικη.Αισθηση ui ακομα καλυτερη.Δυστυχως δεν εχω δει πολλες ρυθμισεις ακομα αλλα εχω σκοπο να γινει πολεμος το απογευμα.Τελικα περιμενα μια εβδομαδα αλλα αξιζει.

Οσον αφορα το μαγαζι μονο καλα θα λεω.Αποδειξεις με imei σφραγιδες και ολα τα καλα.

Α ευχαριστω htc που με βγαζεις απο τον κοπο να παιρνω σιλικονατες θηκες

Θοδωρής

Τώρα που είπες για θήκες, έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν εδώ την πολύ λεπτή διαφανη θήκη ?

http://www.netimes.com/shop/baseus%C3%A2%C2%84%C2%A2-air-case-for-htc-one-m8-p-5236:2eb90bb675f919a16fcdb30da3341127.html

Αν το πάρω σκέπτομαι να το χρησιμοποιησω με bucatti δερμάτινο πουγγί, αλλά και τόσο λεπτό θα με ενδιέφερε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τώρα που είπες για θήκες, έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν εδώ την πολύ λεπτή διαφανη θήκη ?

http://www.netimes.com/shop/baseus%C3%A2%C2%84%C2%A2-air-case-for-htc-one-m8-p-5236:2eb90bb675f919a16fcdb30da3341127.html

Αν το πάρω σκέπτομαι να το χρησιμοποιησω με bucatti δερμάτινο πουγγί, αλλά και τόσο λεπτό θα με ενδιέφερε.

Επειδη δεν ειμαι του ογκου ανετα θα την επερνα αλλα θεωρω πως ειναι ιδια με αυτη που δινει η HTC μονο για να το ακουμπας εννοειται.Καμια αλλαη προστασια

Θοδωρής

Επειδη δεν ειμαι του ογκου ανετα θα την επερνα αλλα θεωρω πως ειναι ιδια με αυτη που δινει η HTC μονο για να το ακουμπας εννοειται.Καμια αλλαη προστασια

Ειναι 0.6mm το πάχος της. Πιστεύω πιο λεπτή από της HTC και διαφανη.

Της HTC μαζεύει χνουδια. Και κολλάει οταν πας να το βάλεις στην τσέπη.

Μ αρέσει η διάφανη σε γκρι χρώμα γιατί οι εντελώς clear κιτρινιζουν μετα απο λίγο καιρό.

Υπάρχουν και οι zero 3 που είναι 0.3mm αλλά δεν έχουν ελαστικότητα και δεν κάνουν για βάλε-βγάλε.

Μ αρέσει η διάφανη σε γκρι χρώμα γιατί οι εντελώς clear κιτρινιζουν μετα απο λίγο καιρό.

Υπάρχουν και οι zero 3 που είναι 0.3mm αλλά δεν έχουν ελαστικότητα και δεν κάνουν για βάλε-βγάλε.

τωρα το παρατηρησα και εγω χαχαχα.Ενταξει πρωρινη λυση.Θα χτυπησω ισως και εγω μια τετοια

Θοδωρής

Κώστα πολύ καλή φαίνεται η θήκη.Θα την παραγγείλω και εγώ...

Λεπτή και clear όπως ακριβώς την Θέλω...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μην ξεχνας ερχομαι απο απειρες καστομιες σε ρομ κλπ και νομιζω οτι πρεπει να ρωταω αν πρεπει να την βαλω ή οχι :lol:

Κατεβηκε και μπηκε πριζα.Παιδια δεν εχω λογια για το τηλεφωνο πραγματικα.

Δεν ειχα ξανα htc.Ειχα ποιοτικο τηλεφωνο iphones αλλα αυτο ειναι κοσμημα.το μονο κακο ειναι πως γλιστραει και επισης αυτο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση ειναι τα ακουστικα που φαινονται λιγο φτηνιαρικα.Σε ηχο τουμπανα ειναι βεβαια.

Αισθηση στο χερι καταπληκτικη.Αισθηση ui ακομα καλυτερη.Δυστυχως δεν εχω δει πολλες ρυθμισεις ακομα αλλα εχω σκοπο να γινει πολεμος το απογευμα.Τελικα περιμενα μια εβδομαδα αλλα αξιζει.

Οσον αφορα το μαγαζι μονο καλα θα λεω.Αποδειξεις με imei σφραγιδες και ολα τα καλα.

Α ευχαριστω htc που με βγαζεις απο τον κοπο να παιρνω σιλικονατες θηκες

απο ποιο μαγαζι το πηρες...???

LG G4

Λοιπόν παιδιά μόνο καλά έχω να πω μέχρι στιγμής.

Ή οθόνη δεν είναι καθόλου μικρή και δεν με ενοχλεί καθόλου μπορώ να πω το ότι έχει μεγάλο μαύρο bezel κάτω.

Στα θετικά λοιπόν

Οθόνη,smooth όσο δεν πάει,Κατασκευή από αλλού,όμορφο ui και γρήγορο σε ότι και να ζήτησα,ηχεία που δίνουν αυτό που πραγματικά θες. Ωραίο γλυκό ήχο χωρίς παραμόρφωση και ένταση φοβερή.

Μέχρι τώρα βλέπω πως και από μπαταρία την παλεύει. Ή αλήθεια είναι πως θέλω να σβήσω αρκετές εφαρμογές που έχει αλλά προς το παρών θα μείνω στοκ.

Το μόνο αρνητικό είναι αυτό που ξανά είπα. Γλιστράει αρκετά. Τα ακουστικά παρόλο που φαίνονται φτηνά είναι τρομερά και τα πιο άνετα που έχω φορέσει.

Το κινητό δεν έχει κανένα θέμα και κανένα πρόβλημα. Άντε να δούμε. Όποιος θέλει κινητο σε αυτά τα λεφτά ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Αξίζει ρε παιδί μου.

Edit η ερώτηση είναι. Αξίζει να του πετάξουμε ένα nova launcher επάνω ή τσάμπα τα mb?

Edited by tpal
Θοδωρής

Με λίγα λόγια το πουλοτηλεφωνο λέει οτι για πασα περίπτωση αρμόδιο ειναι το σέρβις της καθε εταιρίας.. ωραία... /offtopic

Το πουλοτηλέφωνο και το κάθε μπυρομαγαζο τα λένε όπως τους συμφέρει. Στην ανοχή των ανύπαρκτων φορέων. Λες κι ο φίλος μας σύναψε συμβόλαιο με την Αρβάτο.. Τέλος το off-topic εκ μέρους μου

Λοιπόν παιδιά μόνο καλά έχω να πω μέχρι στιγμής.

Ή οθόνη δεν είναι καθόλου μικρή και δεν με ενοχλεί καθόλου μπορώ να πω το ότι έχει μεγάλο μαύρο bezel κάτω.

Στα θετικά λοιπόν

Οθόνη,smooth όσο δεν πάει,Κατασκευή από αλλού,όμορφο ui και γρήγορο σε ότι και να ζήτησα,ηχεία που δίνουν αυτό που πραγματικά θες. Ωραίο γλυκό ήχο χωρίς παραμόρφωση και ένταση φοβερή.

Μέχρι τώρα βλέπω πως και από μπαταρία την παλεύει. Ή αλήθεια είναι πως θέλω να σβήσω αρκετές εφαρμογές που έχει αλλά προς το παρών θα μείνω στοκ.

Το μόνο αρνητικό είναι αυτό που ξανά είπα. Γλιστράει αρκετά. Τα ακουστικά παρόλο που φαίνονται φτηνά είναι τρομερά και τα πιο άνετα που έχω φορέσει.

Το κινητό δεν έχει κανένα θέμα και κανένα πρόβλημα. Άντε να δούμε. Όποιος θέλει κινητο σε αυτά τα λεφτά ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Αξίζει ρε παιδί μου.

Edit η ερώτηση είναι. Αξίζει να του πετάξουμε ένα nova launcher επάνω ή τσάμπα τα mb?

Θοδωρή όταν έχεις sense, nova apex etc απαγορεύεται

Παναγιωτης

Πάνο μεγάλο grid ρε φίλε. Πως αντέχεις?

Όντως μεγάλο αλλά οκ θα ζήσουμε και με αυτόν τον τρόπο,δες το screenshot από την ρομ που πέρασα και μου λες

Παναγιωτης

Πάνο μεγάλο grid ρε φίλε. Πως αντέχεις?

Θα χασεις όλα τα καλούδια της sense αν βάλεις launcher...Δεν αξίζει...Μια χαρά είναι το grid...Θα το συνηθίσεις

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]