mrspitt Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (20 Σεπ. 2004 , 04:00) Που λέτε, έχω παρατηρήσει πως οι οπαδοί αυτών των 2 ειδών μουσικής (εγώ προσωπικά ανήκω στο πρώτο) έρχονται συχνά σε σύγκρουση. Οι μεν (Μέταλάδες) θεωρούνται από τους τρασνάδες ως βρομεροί, άξεστοι και απεριποίητοι. Οι δε (τρανσάδες) θεωρούνται συχνά από τους μεταλάδες ως φλωράκια και ψωνάρες. Σηκώνει συζήτηση το θέμα, δεν νομίζετε; Disclaimer: Τα παραπάνω δεν αποτελούν προσωπικές απόψεις του συντάκτη του παρόν μηνύματος. Παρακαλείσθε να μην αρχίσετε σε flames μέχρι θανάτου τον χρήστη shodanjr_gr :p egw den pisteuw pws yparxei ayti i sigrousi... kata thn apopsi mou yparxei metallades VS rappers.... fysika h metal mousikh einai theikh!!! :cool: Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?%20album=100275&pic_id=1 ~The #1 Greek Fan Club For The G-O-D BRAD PITT~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Λοιπον παιδια, διαβασα ολα τα μηνυματα του θεματος ωστε να εχω μια αποψη. Κατα την γνωμη μου η metal μουσικη ειναι παρεξηγημενη απο πολλους. Δηλαδη οσοι την βρισκουν με τα trance και ολα τα καφετεριαδικα τραγουδια πιστευουν πως metal=σατανισμος. Oλοι ομως κανουν λαθος. Αν θελει καποιος ας με διαψευσει. metal = μελωδια και στιχος βγαλμενος απο την καλη αλλα και την κακη πλευρα της ζωης. επισης dance, pop και τα σκυλοελληνικα ειναι οτι πιο απλο και πιασαρικο υπαρχει και με στιχο "σ'αγαπω μ'αγαπας" ωστε να κολλανε τα δεκατετραχρονα κοριτσακια. Η καλη μουσικη βγαινει απο την ψυχη και οχι για τα λεφτα και μονο. I'm not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Toxicity ( 1 Οκτ. 2004 , 17:48) Λοιπον παιδια, διαβασα ολα τα μηνυματα του θεματος ωστε να εχω μια αποψη. Κατα την γνωμη μου η metal μουσικη ειναι παρεξηγημενη απο πολλους. Δηλαδη οσοι την βρισκουν με τα trance και ολα τα καφετεριαδικα τραγουδια πιστευουν πως metal=σατανισμος. Oλοι ομως κανουν λαθος. Αν θελει καποιος ας με διαψευσει. metal = μελωδια και στιχος βγαλμενος απο την καλη αλλα και την κακη πλευρα της ζωης. επισης dance, pop και τα σκυλοελληνικα ειναι οτι πιο απλο και πιασαρικο υπαρχει και με στιχο "σ'αγαπω μ'αγαπας" ωστε να κολλανε τα δεκατετραχρονα κοριτσακια. Η καλη μουσικη βγαινει απο την ψυχη και οχι για τα λεφτα και μονο. I'm not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like. :lol: :lol: :lol: :lol: Σατανισμός πολύυυυυυυυυυ παλιά!!! Στο Τέξας!!!! Που το θυμήθηκες αυτό;; Τέτοια λέγανε και εκεί γύρω στο '96-'97... Μια μελωδία από ένα psychedelic κομμάτι μπορεί να μου κάνει μεγάλη ζημιά στο κεφάλι εξίσου με ένα πολύ καλό στίχο από ένα έντεχνο/rock/metal κομμάτι... ;) Ο καθένας παιδιά έχει τα γούστα του και κάθε ώρα είναι διαφορετική... Ανάλογα τα κέφια και τη διάθεση παίζει και η ανάλογη μουσική... :alien: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Toxicity ( 1 Οκτ. 2004 , 17:48) Λοιπον παιδια, διαβασα ολα τα μηνυματα του θεματος ωστε να εχω μια αποψη. Κατα την γνωμη μου η metal μουσικη ειναι παρεξηγημενη απο πολλους. Δηλαδη οσοι την βρισκουν με τα trance και ολα τα καφετεριαδικα τραγουδια πιστευουν πως metal=σατανισμος. Oλοι ομως κανουν λαθος. Αν θελει καποιος ας με διαψευσει. metal = μελωδια και στιχος βγαλμενος απο την καλη αλλα και την κακη πλευρα της ζωης. επισης dance, pop και τα σκυλοελληνικα ειναι οτι πιο απλο και πιασαρικο υπαρχει και με στιχο "σ'αγαπω μ'αγαπας" ωστε να κολλανε τα δεκατετραχρονα κοριτσακια. Η καλη μουσικη βγαινει απο την ψυχη και οχι για τα λεφτα και μονο. Τι σχέση έχουν τώρα τα pop και τα σκυλάδικα με το θέμα μας; :worry: I'm not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like. Τα λέγα πιο πάνω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Μπραβο...Θεμα ειναι να εισαι ανοιχτομυαλος...Εγω ξεκινησα να ακουω χαρντ ροκ , πηγα σε μεταλ , και τωρα ακουω πανκ και πιο χαλαρο ροκ αλλα με funky στοιχεια...Τι σημαινει αυτο? οτι ειμαι πανκ? ή οτι οι πανκ ειναι κωλοπαιδα..Καθε αλλο...Ατομα με μαλλια μοϊκανου ειναι καλα παιδια....ατομα μεταλλαδες με μακρη μαλλι και με πετσινα ειναι και γαματοι και πολλες φορες μυριζουν πολυ καλυτερα απο τους σκατοτρεντιδες που βρωμανε κυριολεκτικα ζελεδιλα....Τι να πω...Ειναι λογικο παντα ο καθενα να θεωρει τον εαυτο του καλυτερο σε κατι...Και επισης παντου υπαρχουν αλητες, οπως και καλα παιδια αλλα και διανοιες.... Αυτα... Εγω ως μη χορευτης παντως ποτε δεν θα σχολιαζα καποιον trance-α αν και θεωρω οτι να ακουει μερα μεσημερι σε μη κλαμπ τετοια μουσικη , ειτε ειναι ολιγον τι βαρεμενος απο αποψη οτι ειναι μονοτονο , ή ξεκινισε απο αλλα ακουσματα και κατεληξε εκει επειδη τον εμπνεει και οχι επειδη χτυπιεται για 2 χρονια επειδη ειναι της μοδας μετα το γυρναει σε hiphop και μετα σε r'n'b.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi ( 4 Οκτ. 2004 , 22:00) Μπραβο...Θεμα ειναι να εισαι ανοιχτομυαλος...Εγω ξεκινησα να ακουω χαρντ ροκ , πηγα σε μεταλ , και τωρα ακουω πανκ και πιο χαλαρο ροκ αλλα με funky στοιχεια...Τι σημαινει αυτο? οτι ειμαι πανκ? ή οτι οι πανκ ειναι κωλοπαιδα..Καθε αλλο...Ατομα με μαλλια μοϊκανου ειναι καλα παιδια....ατομα μεταλλαδες με μακρη μαλλι και με πετσινα ειναι και γαματοι και πολλες φορες μυριζουν πολυ καλυτερα απο τους σκατοτρεντιδες που βρωμανε κυριολεκτικα ζελεδιλα....Τι να πω...Ειναι λογικο παντα ο καθενα να θεωρει τον εαυτο του καλυτερο σε κατι...Και επισης παντου υπαρχουν αλητες, οπως και καλα παιδια αλλα και διανοιες.... Αυτα... Εγω ως μη χορευτης παντως ποτε δεν θα σχολιαζα καποιον trance-α αν και θεωρω οτι να ακουει μερα μεσημερι σε μη κλαμπ τετοια μουσικη , ειτε ειναι ολιγον τι βαρεμενος απο αποψη οτι ειναι μονοτονο , ή ξεκινισε απο αλλα ακουσματα και κατεληξε εκει επειδη τον εμπνεει και οχι επειδη χτυπιεται για 2 χρονια επειδη ειναι της μοδας μετα το γυρναει σε hiphop και μετα σε r'n'b.. Πες τα ρε φίλε δεν θα γίνουμε trendy τυπάκια. Δεν θα πάμε με το μπούγιο. Εγώ συνήθως φοράω μια μακριά μπλούζα των μετάλλικα με κουκούλα και από πάνω μία κοντομάνικη από Τρύπες/Maiden/Blind Guardian. Γενικά ελάχιστοι έχουν το ντύσιμο μου. Όλοι οι ΜΑΛ@ΚΕΣ και οι άσχετοι κοροϊδεύουν που ακούω Τρύπες και με θεωρούν σατανιστή και αλήτη. Ενώ υπάρχουν πολλοί αλήτες που είναι βουτηγμένοι μέσα στα ελαφρολαικά και γενικά σε όλη την σαβούρα της μουσικής. Τι τους νοιάζει τι φοράω εγώ? Ευτυχώς υπάρχουν οι φίλοι μου που είναι πολύ πιο σοβαροί και δεν σχολιάζουν τι μουσική ακούει ο ένας και ο άλλος. Υγ και πολλές φορές οι μακρυμάλληδες είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ παιδιά με καταπληκτικό χαρακτήρα και οι σκυλάδες είναι αλήτες του κερατά. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 proswpika ws metalas kai rockas pisteyw pws oi dance tramceades einai florakia.alla oxi pswnares.episis mpwro na pw pws i metalades den eimaste oute vromili oute kikloforoume xwris na endiaferomaste gia tin emfanisi mas. an den endiaferomastan tha kathomastan 5 lepta minimoun na epilexoume pio t-shirt tha paroume??? tha katsoume na peripieithoume to mousaki mas???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 peite ta re giati molis eipa thn gnwmh moy epesan oloi na me fane. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος resurection_boy ( 6 Οκτ. 2004 , 15:58) proswpika ws metalas kai rockas pisteyw pws oi dance tramceades einai florakia.alla oxi pswnares.episis mpwro na pw pws i metalades den eimaste oute vromili oute kikloforoume xwris na endiaferomaste gia tin emfanisi mas. an den endiaferomastan tha kathomastan 5 lepta minimoun na epilexoume pio t-shirt tha paroume??? tha katsoume na peripieithoume to mousaki mas???? Και ναι κυρίες και κύριοι!!!! Το πόρισμα ύστερα από τόσα χρόνια βγήκε και στην δημοσιότητα και έχουμε την αποκλειστικότητα να σας το παρουσιάσουμε!!! :eek: :cry: ΕΙΜΑΙ ΦΛΩΡΟΣ!!!!! :o Πως θα κυκλοφορήσω έξω;;;;;;;;;; Τι θα πω στους δικούς μου ή στους κολλητούς μου που με ξέρουν τόσα χρόνια για μαμάω τύπο??????? :cry: Και οι γκόμενες;;;;; Τι θα πουν οι γκόμενες;;;;; Θα με κοροϊδεύουν;;;;;; Πώωωωωωπωωωωωωωωωω ντροπήηηηηηηηηη!!!!! Δεν ήξερα πως η μουσική προτίμηση, το ντύσιμο και το αν γνωρίζεις τους στοιχειώδους τρόπους καθαριότητας θα με καθόριζαν ως φλώρο... Και ότι θα δείρω πολύ κόσμο άμα είμαι μέταλλο!!! :confused: :blink: Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ από τις απόψεις σου γενικότερα... :rolleyes: Μήπως είσαι και πάνκυς; Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (21 Σεπ. 2004 , 00:33) Εγώ δεν είμαι αλήτης, είμαι σπιτόγατος, ευαίσθητος, ντροπαλός και καλόκαρδος, δεν καπνίζω, δεν έχω καν δοκιμάσει και ούτε πρόκειται, ντύνομαι μια χαρά και στο σχολείο βγάζω 18-19... Επίσης ακούω Metal :cool: Ακόμα πράγματι πολλοί Μεταλλάδες είναι κάπως κολλημένοι, εγώ πχ. βρίσκω το Trance μια χαρά μουσική ;) Τώρα Dance δε ξέρω τι εννοείται, πάντως εγώ τις μόνες "μουσικές" που θεωρώ ότι αξίζουν το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ βρύσιμο του κόσμου είναι τα ελεεινά Σκυλάδικα, Pop, Rap... Τώρα Dance δε ξέρω τι ακριβώς εννοείται... egw den eimai alitis apo apopsis kolopaido. alla spitogato kai me les kai den me les. arketa eyestitos . analogo se t katastasi pesw alla poles fores eimai ntropalos.kalokardos 100%. den kapnizw kai exw vali san stoxo na min kapnisw pote. apo ntisimo denntimo metal alla se styl harleyakia.sto sxolio sta dio prwta test gia fetos( a gymnasiou) evgala 18 kai sta dio kai tin ekti tin evgala me 1.kai ena mikro katatin gnwmi sou ellatoma.eimai metalas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Συγνωμη κιολας που απανταω εγω αλλα πιστευω πως πρεπει να στα πει καποιος. Μαλλον εσυ πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου. Δεν σου ειπε κανενας οτι εισαι φλωρος κτλ, μονος σου το ειπες, εμεις κατα κυριο λογο υποστηριξαμε πως trendies = Φ-Λ-Ω-Ρ-Ο-Ι. Αν εισαι Τρεντης τοτε βγαλε τα συμπερασματα μονος σου. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 6 Οκτ. 2004 , 18:05) Και ναι κυρίες και κύριοι!!!! Το πόρισμα ύστερα από τόσα χρόνια βγήκε και στην δημοσιότητα και έχουμε την αποκλειστικότητα να σας το παρουσιάσουμε!!! :eek: :cry: ΕΙΜΑΙ ΦΛΩΡΟΣ!!!!! :o Πως θα κυκλοφορήσω έξω;;;;;;;;;; Τι θα πω στους δικούς μου ή στους κολλητούς μου που με ξέρουν τόσα χρόνια για μαμάω τύπο??????? :cry: Και οι γκόμενες;;;;; Τι θα πουν οι γκόμενες;;;;; Θα με κοροϊδεύουν;;;;;; Πώωωωωωπωωωωωωωωωω ντροπήηηηηηηηηη!!!!! Δεν ήξερα πως η μουσική προτίμηση, το ντύσιμο και το αν γνωρίζεις τους στοιχειώδους τρόπους καθαριότητας θα με καθόριζαν ως φλώρο... Και ότι θα δείρω πολύ κόσμο άμα είμαι μέταλλο!!! :confused: :blink: Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ από τις απόψεις σου γενικότερα... :rolleyes: Μήπως είσαι και πάνκυς; Tα λόγια σου χάνεις man. Παιδιά είναι και δικαιολογούνται τα λεγόμενά του. Μην μπαίνεις στον κόσμο να απαντήσεις, μόλις μεγαλώσουν λίγο θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. ;) Το θέμα είναι πως, υπάρχουν και πολλοί μεγάλοι που πιστεύουν τα ίδια, Εκεί είναι όντως σοβαρό το πρόβλημα.... :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Toxicity ( 6 Οκτ. 2004 , 18:23) Συγνωμη κιολας που απανταω εγω αλλα πιστευω πως πρεπει να στα πει καποιος. Μαλλον εσυ πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου. Δεν σου ειπε κανενας οτι εισαι φλωρος κτλ, μονος σου το ειπες, εμεις κατα κυριο λογο υποστηριξαμε πως trendies = Φ-Λ-Ω-Ρ-Ο-Ι. Αν εισαι Τρεντης τοτε βγαλε τα συμπερασματα μονος σου. se emena to apeythines afto????? egw pantos eimai metal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 6 Οκτ. 2004 , 18:05) Και ναι κυρίες και κύριοι!!!! Το πόρισμα ύστερα από τόσα χρόνια βγήκε και στην δημοσιότητα και έχουμε την αποκλειστικότητα να σας το παρουσιάσουμε!!! :eek: :cry: ΕΙΜΑΙ ΦΛΩΡΟΣ!!!!! :o Πως θα κυκλοφορήσω έξω;;;;;;;;;; Τι θα πω στους δικούς μου ή στους κολλητούς μου που με ξέρουν τόσα χρόνια για μαμάω τύπο??????? :cry: Και οι γκόμενες;;;;; Τι θα πουν οι γκόμενες;;;;; Θα με κοροϊδεύουν;;;;;; Πώωωωωωπωωωωωωωωωω ντροπήηηηηηηηηη!!!!! Δεν ήξερα πως η μουσική προτίμηση, το ντύσιμο και το αν γνωρίζεις τους στοιχειώδους τρόπους καθαριότητας θα με καθόριζαν ως φλώρο... Και ότι θα δείρω πολύ κόσμο άμα είμαι μέταλλο!!! :confused: :blink: Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ από τις απόψεις σου γενικότερα... :rolleyes: Μήπως είσαι και πάνκυς; an katalava kala afta pou egrapses den katalaves tpt apo afta pou enoousa egw. den enousa oti i mousiki protimisi to ntisimo kai i kathariotita einai pou prosdiorioun ton floro. apla eipa oti etsi einai i perisoteri apo emas apo oti exw katalavei kai oti theorw oti i trancades einai flori. den ta sindesa metaxi tous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 to mhnyma den phge se esena resurection boy alla ston agent Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Toxicity ( 6 Οκτ. 2004 , 18:23) Συγνωμη κιολας που απανταω εγω αλλα πιστευω πως πρεπει να στα πει καποιος. Μαλλον εσυ πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου. Δεν σου ειπε κανενας οτι εισαι φλωρος κτλ, μονος σου το ειπες, εμεις κατα κυριο λογο υποστηριξαμε πως trendies = Φ-Λ-Ω-Ρ-Ο-Ι. Αν εισαι Τρεντης τοτε βγαλε τα συμπερασματα μονος σου. Πρέπει ο agent M να αναθεωρήσει τις απόψεις σου όταν βλέπουμε εσένα σε 2 ποστς σου να κάνεις γενικεύσεις που από μόνες τους χτυπάνε μάτι; Ας κρατάμε και καμια επιφύλαξη! Μην ξεχνάμε και τους ΟΠΧ ε; :whistle: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Είναι ένα θέμα που συζητάει πολύ μεγάλη συζήτηση . Εγώ αν και οπαδός του μεταλ δεν ξέρω κατά πόσο θα δικαιολογήσω την όλη συμπεριφορά τον μεταλλαδων . Έχουν σε πολλά σημεία άδικο, τουλάχιστον δεν συμφωνώ εγώ μαζί τους . Από την άλλη κατακρίνω του ντρεντιδες που δέχονται τόσο εύκολα ξενικά πρότυπα και ιδέες χωρίς να τα περάσουν από αξιολόγηση . Άκουνε μια μουσική που οι ίδιοι δεν έχουν καμία επίδραση στην μουσική μόνο η μουσική πάνω τους. Άκουνε ότι τους επιβάλει το τοπ 10 της εβδομάδας ....... Είναι πολλά που έχω να πω για την Dance/Τrance . Αλλά θα γυρίσω λιγάκι στους μεταλλαδες. Νομίζω ότι το μεγάλο λάθος τους που έκαναν και ο κόσμος σχημάτισε (όχι άδικα) αυτήν την εικόνα είναι ότι κατηγορούν τα πάντα και τους πάντες . Κάθε μέρα είναι θυμωμένοι με κάτι . Και εντάξει από την μια μπορεί να μοιάζει θετικό αυτό επειδή θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ονειρεύονται κάποιον τέλειο κόσμο αλλά αυτό τους έγινε συνήθεια και αυτό μεταφέρεται στις νέες γενιές σαν συνήθεια και όχι σαν Όνειρο . Επίσης διαφωνώ και με τον τρόπο που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 7 Οκτ. 2004 , 14:10) Είναι ένα θέμα που συζητάει πολύ μεγάλη συζήτηση . Εγώ αν και οπαδός του μεταλ δεν ξέρω κατά πόσο θα δικαιολογήσω την όλη συμπεριφορά τον μεταλλαδων . Έχουν σε πολλά σημεία άδικο, τουλάχιστον δεν συμφωνώ εγώ μαζί τους . Από την άλλη κατακρίνω του ντρεντιδες που δέχονται τόσο εύκολα ξενικά πρότυπα και ιδέες χωρίς να τα περάσουν από αξιολόγηση . Άκουνε μια μουσική που οι ίδιοι δεν έχουν καμία επίδραση στην μουσική μόνο η μουσική πάνω τους. Άκουνε ότι τους επιβάλει το τοπ 10 της εβδομάδας ....... Είναι πολλά που έχω να πω για την Dance/Τrance . Αλλά θα γυρίσω λιγάκι στους μεταλλαδες. Νομίζω ότι το μεγάλο λάθος τους που έκαναν και ο κόσμος σχημάτισε (όχι άδικα) αυτήν την εικόνα είναι ότι κατηγορούν τα πάντα και τους πάντες . Κάθε μέρα είναι θυμωμένοι με κάτι . Και εντάξει από την μια μπορεί να μοιάζει θετικό αυτό επειδή θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ονειρεύονται κάποιον τέλειο κόσμο αλλά αυτό τους έγινε συνήθεια και αυτό μεταφέρεται στις νέες γενιές σαν συνήθεια και όχι σαν Όνειρο . Επίσης διαφωνώ και με τον τρόπο που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο. Ωραία όλα αυτά, αλλά ποιός σου είπε οτι όσοι ακούν Trance/Dance ακούν ότι παίζουν τα top10; :wacko: Όπως εσείς γουστάρετε να φοράτε δερμάτινα, μπότες και να μην κουρεύεστε, έτσι και οι άλοι γουστάρουν να είναι τρεντάδες. Που το βλέπεις το περίεργο. Διαφορετικές "σχολές", διαφορετικό ντύσιμο... Ξεκολλήστε επιτέλους από το "εμείς ακούμε και ντυνόμαστε όπως θέλουμε κι εσείς ακούτε και ντύνεστε όπως σας επιβάλλουν"! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 7 Οκτ. 2004 , 21:47) Ωραία όλα αυτά, αλλά ποιός σου είπε οτι όσοι ακούν Trance/Dance ακούν ότι παίζουν τα top10; :wacko: δεν μου το ειπε κανεις ... αλλα ειδα ... μηπως πρεπει να παω να ξανα δω ? :worry: Όπως εσείς γουστάρετε να φοράτε δερμάτινα, μπότες και να μην κουρεύεστε, έτσι και οι άλοι γουστάρουν να είναι τρεντάδες. Που το βλέπεις το περίεργο. Διαφορετικές "σχολές", διαφορετικό ντύσιμο... μιλησα για ντυσιμο ? :blink: Ξεκολλήστε επιτέλους από το "εμείς ακούμε και ντυνόμαστε όπως θέλουμε κι εσείς ακούτε και ντύνεστε όπως σας επιβάλλουν"! νομιζω οτι το "οτι θελουμαι " σχετιζεται με την ελευθερια και το "επιβαλλουν" σχετιζεται με το "αμερικανικο ονειρο" που δινει την εντυπωση οτι ειισαι ελευθερος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 7 Οκτ. 2004 , 22:05) δεν μου το ειπε κανεις ... αλλα ειδα ... μηπως πρεπει να παω να ξανα δω ? :worry: Ναι (σοβαρά το λέω, χωρία καμία δόση ειρωνίας) μιλησα για ντυσιμο ? :blink: Όχι. Στους προηγούμενους απευθυνόμουν :) νομιζω οτι το "οτι θελουμαι " σχετιζεται με την ελευθερια και το "επιβαλλουν" σχετιζεται με το "αμερικανικο ονειρο" που δινει την εντυπωση οτι ειισαι ελευθερος ;) Tι αμερικάνικα όνειρα, ελευθερίες και κουραφέξαλα; Ο καθένας ακούει ότι θέλει. Ποιοί είστε εσείς που θα κρίνετε τι είναι σωστό, τι λάθος και αν ο άλλος είναι φλώρος και υπόδουλος των δισκογραφικών, με βάση μόνο το τι ακούει; Και οι περισσότεροι που ακούνε ότι πουλάει, το κάνουν επειδή το θέλουν κι επειδή συμπίπτουν οι προτιμήσεις τους με ότι υπάρχει εκεί μέσα. Αν δεν τους άρεσε, δε θα τα άκουγαν όσο κι αν τους τα "επέβαλαν" κάποιοι. Όσο γι αυτούς που ακούνε κάτι για να είναι in/σκληροί/trendy/επαναστάτες υπάρχουν παντού. Και ψευτομεταλάδες υπάρχουν και ψευτοτρανσάδες και απ' όλα... Γι' αυτό είναι καλύτερα να μιλάμε για όσους ξέρουμε και όχι να γενικεύουμε καταστάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 7 Οκτ. 2004 , 23:49) Tι αμερικάνικα όνειρα, ελευθερίες και κουραφέξαλα; Ο καθένας ακούει ότι θέλει. Ποιοί είστε εσείς που θα κρίνετε τι είναι σωστό, τι λάθος και αν ο άλλος είναι φλώρος και υπόδουλος των δισκογραφικών, με βάση μόνο το τι ακούει; πολιτες ειμαστε και εμεις οπως και εσεις , και εχουμε το δικαιωμα να πουμε την γνωμη μας .... Και οι περισσότεροι που ακούνε ότι πουλάει, το κάνουν επειδή το θέλουν κι επειδή συμπίπτουν οι προτιμήσεις τους με ότι υπάρχει εκεί μέσα. Αν δεν τους άρεσε, δε θα τα άκουγαν όσο κι αν τους τα "επέβαλαν" κάποιοι. μακαρι να ειναι ετσι , αλλα εγω οπως βλεπω αλλα . πχ σημερα πηγα σε ενα δησκοπωλειο . εκει βρηκα καποιον γνωστο μου , αυτος ο γνωστος μου ζητησε το χ cd οταν το ρωτησα πως και πειρε τον χ μιας και δεν εχει κανενα cd του μου απαντησε ειναι στο top 5 . και αυτο ειναι ενα προσφατο πχ. εχω δει και πολλα αλλα Όσο γι αυτούς που ακούνε κάτι για να είναι in/σκληροί/trendy/επαναστάτες υπάρχουν παντού. Και ψευτομεταλάδες υπάρχουν και ψευτοτρανσάδες και απ' όλα... φυσικα αυτο πιστευω και εγω αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω γνωρισει καποιον γνησιο τρεντι .... Γι' αυτό είναι καλύτερα να μιλάμε για όσους ξέρουμε και όχι να γενικεύουμε καταστάσεις.αυτο προσπαθω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Οκτ. 2004 , 00:02) μακαρι να ειναι ετσι , αλλα εγω οπως βλεπω αλλα . πχ σημερα πηγα σε ενα δησκοπωλειο . εκει βρηκα καποιον γνωστο μου , αυτος ο γνωστος μου ζητησε το χ cd οταν το ρωτησα πως και πειρε τον χ μιας και δεν εχει κανενα cd του μου απαντησε ειναι στο top 5 . και αυτο ειναι ενα προσφατο πχ. εχω δει και πολλα αλλα Και τι έγινε δηλαδή; Τι σημαίνει αυτό; Ενημερώθηκε από το τοπ 5 και το αγόρασε. Όπως εσύ θα ζητήσεις από ένα γνωστό σου να σου προτείνει ένα καλό κομμάτι να κατεβάσεις... φυσικα αυτο πιστευω και εγω αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω γνωρισει καποιον γνησιο τρεντι .... Κι εγώ δεν έχω γνωρίσει κινέζο. Πάει να πει οτι δεν υπάρχουν; αυτο προσπαθω να κανω Δεν κάνεις αυτό. Γενικολογείς με βάση τις δικές σου λιγοστές εμπειρίες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 8 Οκτ. 2004 , 02:06) Και τι έγινε δηλαδή; Τι σημαίνει αυτό; Ενημερώθηκε από το τοπ 5 και το αγόρασε. Όπως εσύ θα ζητήσεις από ένα γνωστό σου να σου προτείνει ένα καλό κομμάτι να κατεβάσεις... γιατι να κατεβασω και οχι να αγορασω ,ευχομαι να μην εννοείς κάτι άλλο ναι ομως ο φιλος μου αυτο που θα μου πει δεν θα το πει επειδη εχει καποιο συμφερον Κι εγώ δεν έχω γνωρίσει κινέζο. Πάει να πει οτι δεν υπάρχουν; ομως ξερεις οτι υπαρχουν ........... εγω δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτος . Δεν κάνεις αυτό. Γενικολογείς με βάση τις δικές σου λιγοστές εμπειρίες Μα ενα λεπτο , οπως ειδες αναφερομαι μονο στις εμπειριες μου . Δεν εβγαλα κανονα. Απλως συζηταω μαζι σου μπας και μου δωσεις αρκετα επιχειρήματα και με κανεις να πιστεψω οτι υπαρχουν αληθινοι ντρεντιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Είναι κανάς παλιός εδώ μέσα; Θυμάται κανείς ένα περιοδικό, το «Αγόρι», όπου στη στήλη της αλληλογραφίας γίνονταν μάχη ανάμεσα στους «φλώρους» (με κύριους εκφραστέτους αυτούς που άκουγαν Duran Duran) και «μεταλλάδες». Θυμάμαι από τότε ότι είχα πραγματικά τρελλαθεί στο γέλιο όπως άλλωστε και τώρα! :lol: Ρε πάτε καλά; :blink: Κρίνετε τους άλλους από τι μουσική ακούνε; :wacko: Και' γω που ακούω από Paul Oakenfold μέχρι Nightwish τι είμαι δηλαδή, σχιζοφρενής ή «προδότης» του εκάστοτε είδους μουσικής; Ρεεεε δεν πάμε καλαααααά... :worry: Βγάλτε τις παρωπίδες, δεν υπάρχει «καλύτερο» είδος μουσικής από τα άλλα, απλά διαφορετικά. Δεν περιμένω φυσικά να αλλάξω τα μυαλά των κολλημένων, αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 @aimilios εσυ απλως ακους μουσικη ....... εμεις εχουμε κανει την μουσικη τροπο ζωης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts