Michelle Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Οκτ. 2004 , 09:15) @aimilios εσυ απλως ακους μουσικη ....... εμεις εχουμε κανει την μουσικη τροπο ζωης Συμφωνω με τον Exposed. Αλλώστε τι θα πει "να μην κρίνεις τους άλλους απο τη μουσική που ακούνε;"; Όταν κάποιος πορώνεται και θεωρει θεεικους στίχους του στυλ "Μαγια μαγια θα σου κάαααααανω να σε χώριιιισωωωωω" τότε δεν νομίζετε ότι αυτό κάτι φανερώνει για το χαρακτήρα του; Άλλωστε αυτό φαίνεται και απο το γεγονός ότι οι τρέντηδες πάντα ντρεπονται να σου πουν ότι ακούν λαικοποπ σε στυλ Βανδή,Βισση και τέτοια και αμα τους ρωτήσεις τι ακούνε σου απαντάνε "τα πάντα" ένω στην πραγματικότητα ακούν μονο σκύλάδικα-λαικοποπ αντε και κανα ξένο τραγουδάκι που θα τους επιβάλλει ο sfera βαζοντας το καθε 1 ωρα μεχρι να το συνηθίσει το αυτί τους. Και άλλωστε αν τη μουσική αυτή δεν τους την επιβαλλει καποιος αλλα μόνοι τους την επιλέγουν και απλά τυχαίνει να συμπίπτει με αυτήν που είναι της μόδας πως εξηγείται το ότι 6 μήνες αφότου βγει ενα κομματι με το οποίο πορώνονταν τότε που πρωτοβγήκε, δεν το ακούν πλεον και το θεωρουν παρωχημένο; Κακα τα ψέματα, η μουσική αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα κάποιου κι αν μερικοι δεν θέλουν να πάραδεχθουν τα όσα αποκαλύπτει για τον δικό τους η μουσική που ακούνε τοτε δικό τους το πρόβλημα. Δεν φταίμε εμείς για τον στρουθοκαμηλισμό τους. Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Τι έχει το «Μάγια, Μάγια» δηλαδή και τι παραπάνω έχουν τα μεταλλάδικα; Για άλλες στιγμές το ένα για άλλες τα άλλα. Άντε να βγείς εσύ σε μαγαζί και να χωρέψεις με μεταλλάδικο. Δεν νομίζω ότι πορώνεται και ότι θεωρεί θεϊκούς τους στίχους του συγκεκριμένου άσματος κάποιος, απλά τον «ανεβάζει» σε συγκεκριμένες στιγμές. Όσο για τη διαχρονικότητα κάποιου κομματιού, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αυτοί που μιλάνε για διαχρονικότητα είναι «κολλημένοι» και «στάσιμοι». Όσο για τον τρόπο ζωής, δεκτό. Οπότε καταλήγετε να κρίνετε (και να σας κρίνουν) τον τρόπο ζωής κάποιον άλλου; Αν νομίζετε ότι υπάρχει ο ιδανικός τρόπος ζωής και είναι ο δικός σας (ή οι «άλλοι» νομίζουν οτί είναι ο δικός τους), τι να πω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 8 Οκτ. 2004 , 11:50) Τι έχει το «Μάγια, Μάγια» δηλαδή και τι παραπάνω έχουν τα μεταλλάδικα; τουλαχιστον ενα μεταλλαδικο δεν δημιουργηθηκε για το σκοπου εγινε το μαγια μαγια Για άλλες στιγμές το ένα για άλλες τα άλλα. ξερεις ποσα ειδη μεταλ υπαρχουν ? :confused: Άντε να βγείς εσύ σε μαγαζί και να χωρέψεις με μεταλλάδικο. ξερεις οτι υπαρχουν μαγαζια που παιζουν μεταλ ? Δεν νομίζω ότι πορώνεται και ότι θεωρεί θεϊκούς τους στίχους του συγκεκριμένου άσματος κάποιος, απλά τον «ανεβάζει» σε συγκεκριμένες στιγμές. και γιατι να μην γινουν ολα? .δλδ και θεικοι στιχοι και να σε "ανεβαζει " Όσο για τη διαχρονικότητα κάποιου κομματιού, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αυτοί που μιλάνε για διαχρονικότητα είναι «κολλημένοι» και «στάσιμοι».; γιατι πιστευεις οτι υπαρχουν ατομα που ακουνε ακομη κλασσικη ? Για τον ιδιο λογο εμεις οι μεταλλαδες ακουμε (και) παλια κομματια Αν νομίζετε ότι υπάρχει ο ιδανικός τρόπος ζωής και είναι ο δικός σας (ή οι «άλλοι» νομίζουν οτί είναι ο δικός τους), τι να πω μα δεν προσπαθησαμε να σας επιβαλλουμε τον δικο μας τροπο ζωης . απλως εσεις μα λετε περιθωριακούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Οκτ. 2004 , 13:14) μα δεν προσπαθησαμε να σας επιβαλλουμε τον δικο μας τροπο ζωης . απλως εσεις μα λετε περιθωριακούς Μόνο για αυτό (γιατί τα άλλα δεν επιδέχονται... επιχειρημάτων): 1ον: Σε καμία περίπτωση δεν σε είπα και ούτε πρόκειται ποτέ να σε πω εγώ περιθωριακό μόνο και μόνο για τη μουσική που ακούς (συγνώμη, τρόπο ζωής). Άλλωστε μην ξεχνάς ακούω εγώ (μεταξύ άλλων και) metal (στο Λύκειο δε άκουγα κυρίως metal, με κοτσίδα και μαυροντυμένος). 2ον: Αντίθετα διαβάζω χαρακτηρισμούς για «αμερικάνικα όνειρα», «Top 10», «φλώρους», «τρέντηδες» και άλλα όμορφα, όχι μόνο από εσένα αλλά και από τους υπόλοιπους «μεταλλάδες». Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους «απέναντι». Για τελευταία φορά, ούτε υπερασπίζομαι ούτε κατακρίνω κανένα. Απλά σιχαίνομαι να βλέπω να την πέφτει ο ένας στον άλλο για τα γούστα του είτε πρόκειται για μουσική είτε για σινεμά είτε για αυτοκίνητα είτε για οτιδήποτε άλλο εντελώς υποκειμενικό. Με συγχωρείτε, αλλά το βρίσκω γελοίο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 8 Οκτ. 2004 , 13:30) (γιατί τα άλλα δεν επιδέχονται... επιχειρημάτων): μμμ ,εγω βλεπω αλλο λογο :) 1ον: Σε καμία περίπτωση δεν σε είπα και ούτε πρόκειται ποτέ να σε πω εγώ περιθωριακό μόνο και μόνο για τη μουσική που ακούς (συγνώμη, τρόπο ζωής). . εσυ οχι , αλλα με εχει πει ακομη και καθηγητρια του σχολειου μου . :confused: ε αν το ακους αυτο συνεχεια καποια στιγμη γινεσαι ολο πιο θανατισμενος και κατακρινεις και εσυ οπως οι αλλοι 2ον: Αντίθετα διαβάζω χαρακτηρισμούς για «αμερικάνικα όνειρα», «Top 10», «φλώρους», «τρέντηδες» και άλλα όμορφα, όχι μόνο από εσένα αλλά και από τους υπόλοιπους «μεταλλάδες». Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους «απέναντι». μμμ λεω οτι βλεπω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Οκτ. 2004 , 14:09) εσυ οχι , αλλα με εχει πει ακομη και καθηγητρια του σχολειου μου . :confused: ε αν το ακους αυτο συνεχεια καποια στιγμη γινεσαι ολο πιο θανατισμενος και κατακρινεις και εσυ οπως οι αλλοι «Θανατισμένος»; :lol: Death Metal ακούς; :lol: Πέρα από την πλάκα, δεν είναι καλό να φανατίζεσαι για οτιδήποτε, πόσο μάλλον για τη μουσική. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Οκτ. 2004 , 14:09) μμμ λεω οτι βλεπω :worry: Και οι άλλοι σε βλέπουν, όπως είπες, σαν περιθωριακό. Είναι σωστό; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 8 Οκτ. 2004 , 14:21) «Θανατισμένος»; :lol: Death Metal ακούς; :lol: Πέρα από την πλάκα, δεν είναι καλό να φανατίζεσαι για οτιδήποτε, πόσο μάλλον για τη μουσική. doom / power / epic / progressiv / gothic αυτα ακουω Και οι άλλοι σε βλέπουν, όπως είπες, σαν περιθωριακό. Είναι σωστό; οχι .... αλλα δεν βλεπουν ολοι ετσι , αλλα μερικοι κολλημενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 8 Οκτ. 2004 , 11:15) Συμφωνω με τον Exposed. Αλλώστε τι θα πει "να μην κρίνεις τους άλλους απο τη μουσική που ακούνε;"; Όταν κάποιος πορώνεται και θεωρει θεεικους στίχους του στυλ "Μαγια μαγια θα σου κάαααααανω να σε χώριιιισωωωωω" τότε δεν νομίζετε ότι αυτό κάτι φανερώνει για το χαρακτήρα του; Άλλωστε αυτό φαίνεται και απο το γεγονός ότι οι τρέντηδες πάντα ντρεπονται να σου πουν ότι ακούν λαικοποπ σε στυλ Βανδή,Βισση και τέτοια και αμα τους ρωτήσεις τι ακούνε σου απαντάνε "τα πάντα" ένω στην πραγματικότητα ακούν μονο σκύλάδικα-λαικοποπ αντε και κανα ξένο τραγουδάκι που θα τους επιβάλλει ο sfera βαζοντας το καθε 1 ωρα μεχρι να το συνηθίσει το αυτί τους. Και άλλωστε αν τη μουσική αυτή δεν τους την επιβαλλει καποιος αλλα μόνοι τους την επιλέγουν και απλά τυχαίνει να συμπίπτει με αυτήν που είναι της μόδας πως εξηγείται το ότι 6 μήνες αφότου βγει ενα κομματι με το οποίο πορώνονταν τότε που πρωτοβγήκε, δεν το ακούν πλεον και το θεωρουν παρωχημένο; Κακα τα ψέματα, η μουσική αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα κάποιου κι αν μερικοι δεν θέλουν να πάραδεχθουν τα όσα αποκαλύπτει για τον δικό τους η μουσική που ακούνε τοτε δικό τους το πρόβλημα. Δεν φταίμε εμείς για τον στρουθοκαμηλισμό τους. Tι σχεση έχει το Μάγια Μάγια με το θέμα μας; Ο τίτλος λέει για Dance/Trance και Metal! Δηλαδή εγώ που ακούω ΤΑ ΠΑΝΤΑ, πάει να πει οτι είμαι λαικοποπ και ντρέπομαι; Πως τα βγάζετε έτσι τα συμπεράσματα... Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω... Και ναι, μέσα σε όλα τα άλλα ακούω και Βανδή και Βίσση και γουστάρω και δεν ντρέπομαι μια. Ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις αν είμαι σωστός/λάθος/βλάκας/θύμα; :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 8 Οκτ. 2004 , 14:41) Δηλαδή εγώ που ακούω ΤΑ ΠΑΝΤΑ . δλδ ακους και death doom metal ? :eek: ;) Ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις αν είμαι σωστός/λάθος/βλάκας/θύμα; :mad: Ο exposed bone :p (black humor :whistle: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 8 Οκτ. 2004 , 11:15) Συμφωνω με τον Exposed. Αλλώστε τι θα πει "να μην κρίνεις τους άλλους απο τη μουσική που ακούνε;"; Όταν κάποιος πορώνεται και θεωρει θεεικους στίχους του στυλ "Μαγια μαγια θα σου κάαααααανω να σε χώριιιισωωωωω" τότε δεν νομίζετε ότι αυτό κάτι φανερώνει για το χαρακτήρα του; Άλλωστε αυτό φαίνεται και απο το γεγονός ότι οι τρέντηδες πάντα ντρεπονται να σου πουν ότι ακούν λαικοποπ σε στυλ Βανδή,Βισση και τέτοια και αμα τους ρωτήσεις τι ακούνε σου απαντάνε "τα πάντα" ένω στην πραγματικότητα ακούν μονο σκύλάδικα-λαικοποπ αντε και κανα ξένο τραγουδάκι που θα τους επιβάλλει ο sfera βαζοντας το καθε 1 ωρα μεχρι να το συνηθίσει το αυτί τους. Και άλλωστε αν τη μουσική αυτή δεν τους την επιβαλλει καποιος αλλα μόνοι τους την επιλέγουν και απλά τυχαίνει να συμπίπτει με αυτήν που είναι της μόδας πως εξηγείται το ότι 6 μήνες αφότου βγει ενα κομματι με το οποίο πορώνονταν τότε που πρωτοβγήκε, δεν το ακούν πλεον και το θεωρουν παρωχημένο; Κακα τα ψέματα, η μουσική αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα κάποιου κι αν μερικοι δεν θέλουν να πάραδεχθουν τα όσα αποκαλύπτει για τον δικό τους η μουσική που ακούνε τοτε δικό τους το πρόβλημα. Δεν φταίμε εμείς για τον στρουθοκαμηλισμό τους. Σαφώς και λανθασμένη και απόλυτη αντίληψη. Δεν πρέπει να κρίνουμε τον άνθρωπο από την μουσική τους. Υπάρχουν άτομα που είναι πολύ πιο έξυπνα και μορφωμένα από σένα,με μια τρομερή ποιότητα στον χαρακτήρα τους που ακούνε Βίσση κτλ κτλ. Είναι η επιλογή του καθενός να ακούει ότι θέλει,γιατί μπορεί έτσι να διασκεδάσει. Λες επίσης για τα ποπ τραγούδια και το χάσιμο της αξίας τους με το πέρασμα του Χ χρόνου. Εδώ οι σοβαροί άνθρωποι ακούν αυτήν την μουσική,αλλά την ακούν εις βάθος. (και τα παλιά και τα καινούργια τραγούδια). Ο σοβαρός άνθρωπος εδώ λέει ότι ακούει μόνο ΠΟΠ και το δείχνει. Δεν ντρέπεται να το πει. Μην μιλάς για τα παιδάκια που ακούνε ότι παίζει. Οι μεγάλοι που ακούν ποπ η τα συναφή δεν ντρέπονται να το πουν. Υγ Μην είσαι απόλυτη στη ζωή σου. Μην λές αυτά που λές με τόση σιγουριά,γιατί εσύ έχεις γνωρίσει ένα μηδαμηνό ποσοστό ανθρώπων που ακούνε ποπ/dance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Οκτ. 2004 , 14:39) οχι .... αλλα δεν βλεπουν ολοι ετσι , αλλα μερικοι κολλημενοι Ααα, μπράβο... Αυτό λεω, ότι μπορεί να είσαι και εσύ (και όλοι) το ίδιο κολλημένος όταν χαρακτηρίζεις τους «τρέντηδες». Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 8 Οκτ. 2004 , 14:48) Υπάρχουν άτομα που είναι πολύ πιο έξυπνα και μορφωμένα από σένα,με μια τρομερή ποιότητα στον χαρακτήρα τους που ακούνες Βίσση κτλ κτλ. Είναι η επιλογή του καθενός να ακούει ότι θέλει,γιατί μπορεί έτσι να διασκεδάσει. Αν ειχανε ποιοητα αυτα τα ατομα ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝΕ Βισση Η μουσικη που διχνει , διχνει και ποιος εισαι . Η μουσικη δεν ειναι μονο ενα CD αλλα και ιδες και προτυπα που εχεις διαλεξει εσυ να ακολουθησεις Λες επίσης για τα ποπ τραγούδια και το χάσιμο της αξίας τους με το πέρασμα του Χ χρόνου. Εδώ οι σοβαροί άνθρωποι ακούν αυτήν την μουσική,αλλά την ακούν εις βάθος. (και τα παλιά και τα καινούργια τραγούδια). Ποσο βαθει νοημα μπορει να εχει ενα στιχος οπως πχ το μαγια μαγια ή το shake it ? Μην μιλάς για τα παιδάκια που ακούνε ότι παίζει. τα παιδια καποτε μεγαλωνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 8 Οκτ. 2004 , 14:50) Ααα, μπράβο... Αυτό λεω, ότι μπορεί να είσαι και εσύ (και όλοι) το ίδιο κολλημένος όταν χαρακτηρίζεις τους «τρέντηδες». δεν ειμαι κολλημενος με την φιλοσοφια του μεταλ , αλλα κατακρινω αυτος που με χαρακτηριζουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Οκτ. 2004 , 14:59) τα παιδια καποτε μεγαλωνουν Κι εσύ θα μεγαλώσεις και θα αλλάξεις γνώμη... 15 είσαι ακόμα γι' αυτό μιλάς έτσι. Δικαιολογείσαι εν μέρει :p :cool: Και ναι ακούω και death/doom metal; Απαγορεύεται; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Οκτ. 2004 , 15:01) δεν ειμαι κολλημενος με την φιλοσοφια του μεταλ , αλλα κατακρινω αυτος που με χαρακτηριζουν :) Δε σε χαρακτήρισε κανένας (τουλάχιστον εδώ μέσα). Εσύ ξεκίνησες να χαρακτηρίζεις όποιον δεν έχει ίδια ακούσματα με σένα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Τα OFF TOPIC posts μεταφέρθησαν εδώ. :) Να ηρεμήσουμε λίγο όμως και να μην καταφεύγουμε σε χαρακτηρισμούς και ειρωνείες. :) Σεβαστείτε και μια άλλη άποψη από αυτήν που συμπίπτει με την δική σας. :) Δεν κάνει κακό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Toxicity ( 6 Οκτ. 2004 , 18:23) Συγνωμη κιολας που απανταω εγω αλλα πιστευω πως πρεπει να στα πει καποιος. Μαλλον εσυ πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου. Δεν σου ειπε κανενας οτι εισαι φλωρος κτλ, μονος σου το ειπες, εμεις κατα κυριο λογο υποστηριξαμε πως trendies = Φ-Λ-Ω-Ρ-Ο-Ι. Αν εισαι Τρεντης τοτε βγαλε τα συμπερασματα μονος σου. :mad: Δεν μιλάω αποκλειστικά για μένα... Είπα πως ακούγοντας ένα είδος μουσικής αυτόματα μπαίνω σε μια κατηγορία σύμφωνα με τα λεγάμενά σας... Και επειδή τυχαίνει και μου αρέσει το rock/metal/punk εξίσου το ίδιο με την ηλεκτρονική μουσική μάλλον πρέπει να είμαι ένα συνονθύλευμα από όλα αυτά που έχετε πει μέχρι τώρα... :lol: :lol: @gkr41: Φίλε μου δεν νομίζω πως μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον μόνο και μόνο από την ηλικία του... Μόνο από έλλειψη μυαλού μπορώ να δικαιολογήσω. Τέλος πάντων,μάλλον λάθος έκανα που μπήκα κι έγραψα... :rolleyes: Πάω να συνεχίσω την περιήγησή μου... :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αυτα οντως ειναι βλακειες.Εγω για παραδειγμα ακουω dance/pop/house αλλα απεχθανομαι την Metal.Δεν ξερω γιατι.Απλα δεν μου κανει το "κλικ".Εννοειται οτι δεν θεωρω τα παιδια που ακουν μεταλ αξεστους και φυσικα κανω και παρεα μαζι τους οσο ποιο πολυ μπορω εφοσον δεν ειναι ξερεις..οι πορωμενοι που καθε φορα αρχιζουν χριστοπαναγιες μπροστα μου.Αυτο με εκνευριζει αφανταστα.Ειμαι φλωρακι πως να το κανουμε? :p :p :lol: (Μην...διαβασω...σχολια :p ) Mε λιγα λογια...Dance/House/Pop Rulezzz! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 gregorisvas, Κι εγώ ακούω ΚΑΙ Metal, όμως δεν μου αρέσει να βρίζω, αλλά ούτε και να ακούω άλλους να το κάνουν. ;) Αυτοί που βρίζουν και συμπεριφέρονται αναλόγως (ας μην χαρακτηρίσω την συμπεριφορά αυτή...), δεν τους έχει επηρεάσει η μουσική αλλά αυτό που εκείνοι βλέπουν σε αυτήν την μουσική. Νομίζω πως η διαφορά είναι πασιφανέστατη μεταξύ του 'είναι' και 'θεωρώ ότι είναι'. :) Α! Και δεν είναι 'φλωράκι' όποιος έχει τρόπους! ;) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (20 Σεπ. 2004 , 14:38) Ωραίος ο Bill!! :cool: :D ;) Φίλε μου ξεφούσκωσε αλλά ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του... Μην περιμένεις βέβαια να ακούσεις τα κομμάτια που άκουγες απο το '95-'98... Πάνε οι εποχές που ακούγαμε το Liquid Troll στο Άλσος ;) Έχει αλλάξει κατα πολύ το στυλ και οι επιρροές του... Πράγμα που αν μη τι άλλο το βοήθησε να πάρει βαθιές ανάσες... Ακούς ακόμα psychedelic ή το παράτησες; :rolleyes: xe xe pou to thimithikes re file to liquid troll? Chakra & Edi Mis....poly melwdia tote re gamoto.Twra einai pio minimal ta pragmata alla akoma mas porwnei afth h mousikh. File agent-m kai egw akrivws sthn idia fash me th dikia sou.Ksekinisa apo rock/metal/punk/dark wave... k.t.l Pleon omws pera apo kapoia klasika komatia den mporw na akousw metal.Rock akouw akoma vevaia. Vevaia to 90% twn akousmatwn mou einai psy-trance twra.Gia wres xalarwshs omws akoume kai ta downbeat mas. Vlepw se ekapse kanonikotata o raja ram e??? Ase re gamoto den mporesa na paw. Loipon mousikh protash apo mena gia tous filous ths psy-trance: Human Blue-Electrolux(2004) Kalo albumaki me kales psy-melwdies,klasikoi human blue dhladh,melodic psy-trance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Eγω προσωπικα ακουω συγκεκριμενα ακουω 6 ειδη μουσικης απο τοτε που αρχισα να ακουω μουσικη (απο 9 χρονων) και ειναι ξενα: rock,metal,house, dance,and soul-disco.Απο ελληνικα μονο ροκ.Βασικα η παρεα μου αποτελειται απο ροκαδες-μεταλλαδες και dancαδες και συνεχως υπαρχρει σοβαρη κοντρα αναμεσα μας οταν ερχομαστε σε τετοιου ειδους σηζητηση.Εκει εγω ειμαι ουδετερος συνεχως ακουω και τους μεν και τους δε,οι δε(dancαδες) υποστιριριζουν οτι σχεδον ολοι οι μεταλλαδες ειναι σατανιστες κτλπ,και οι μεν (Μεταλλαδες) οτι ολοι οι dancαδες δεν ξερουν απο μουσικη κλπ.Εγω λεω οτι και οι δυο πλευρες εχουν αδικο,διοτι οι danceαδες εχουν δει ενα-δυο ατομα ας πουμε που ακουνε μεταλ μουσικη και ειναι σατανιστες και το ενα και το αλλο και το εχουν κανει κανονα!!οτι μεταλλας=σατανιστης,οπισθοδρομικοσ και τα χιλιαδυοδεκα!!Οι μεταλλαδες, υποστιριζουν απο την πλευρα τους "τι φλοριες ειναι αυτες" ,"που ακουτε συνεχεια ψευτικη μουσικη,δεν εχει καθολου μουσικα οργανα, ολα ειναι απο υπολογιστη..."κλπ.Καθιστε ρε παιδια!!! :mad: :blink: :wacko: Τσακονοσταστε σαν το σκυλο με την γατα!κι εδω το ιδιο πραγμα συμβαινει αναμεσα στους danceαδες και τους metalαδες...Ενα εχω να πω:Ο καθενας εχει το δικαιωμα να ακουει οτι του γουσταρει και να μην μιλαει αρνητικα ή θετικα για καποιο ειδος μουσικης αν δεν το εχει ψαξει και το κατανοησει πρωτα ,και να μην βγαζει ασχετες θεωριες που ισχυουν για σχεδον κανεναν αλλα μονο για εναν στο ενα δισεκατομυρριο(για πολυ λιγους,μετρημενους στα δακτυλα του ενος χεριου!)Εμενα μου αρεσουν αυτα τα εξι ειδη που εχω αναφερει στην αρχη γιατι πιστευω οτι αυτα με εκφραζουν...εχω ψαξει κιολας γι'αυτα και ειμαι σε θεση να μιλαω να λεω την γνωμη μου.αλλοι προσπαθουν να μιλισουν χωρις να ξερουν και γινονται ρεζιλι :mad: Καλα να παθουν!! :mad: Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 4G People can fly... Ασχετο :D ..οντως μπορεις να πεταξεις...ποσες φορες εχεις μπει?? :) :D Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gelastoulis (18 Οκτ. 2004 , 17:19) Ασχετο :D ..οντως μπορεις να πεταξεις...ποσες φορες εχεις μπει?? :) :D Μπήκα 1 φορά αλλά δεν το ευχαριστήθηκα λόγω του μαγαζιού με τα χάμπουργκερ που έχει δίπλα... :( :mad: :mad: Η μυρωδιά από το μπιφτέκι και το κρεμμύδι έφτανε μέχρι επάνω και ήταν αρκετό για να με πιάσει μια μικρή αναγούλα... (είχα φάει στις 6 οπότε στις 11 που στρόφαρα δεν είχα πρόβλημα :D ). Πριν από αυτά όμως είχα πάει στα καπάκια Shock Tower - The Legend - Γαλέρα - Crazy Mouse - 4G... :lol: Μετά κατέβηκα έτσι :wacko: Σόρυ. :o Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts