dimitris44 Δημοσιεύτηκε May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2014 Καλησπερα, εκανα επανακινηση του υπολογιστη και μετα απο την επανακινηση κολλαει ο υπολογιστης σε ενα σημειο και βγαζει αυτο το μηνυμα:[ATTACH]44741[/ATTACH] [ATTACH]44742[/ATTACH] Παρακαλω παρα μα παρα πολυ απαντηστε μου γρηγορα , ο σκληρος εχει τα win 7 Ultimate Τι ακριβως εχει γίνει? Ο σκληρος δισκος ειναι Western Digital 640 GB νομιζω Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ε πάτα το f1, το κάνει και στου μπαμπά μου το laptop όταν κλείνει από μπαταρία, βέβαια είναι σταθερός ο δικός σου αλλά καντο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 μην τρελένεσαι και όπως λέει ο NickTheGreek99 πάτα το F1 να δούμε αν μπαίνεις στα windows...και μετά βλέπουμε τι έχει. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πατησα το φ1 αλλα τιποτα το παταγα αρκετες φορες αλλα τιποτα.Για ακουστε αυτο που σκεφτικα να βαλω το cd εγκατάστασης των7 και να κανω επιδιωρθοση τι λετε για αυτο τι αλλο προτηνετε;; Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πατησα το φ1 αλλα τιποτα το παταγα αρκετες φορες αλλα τιποτα.Για ακουστε αυτο που σκεφτικα να βαλω το cd εγκατάστασης των7 και να κανω επιδιωρθοση τι λετε για αυτο τι αλλο προτηνετε;; Στο bios αναγνωρίζει τον δίσκο?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Τον αναγνωρίζει με το εργοστασιακό του όνομα στην αρχη λέει κάτι Master και κατι αλλο και γραφει WD και ενα μεγαλο νούμερο κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να το βαλω στο sata 1 ;; μπας και γινει τιποτα; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.4shared.com/photo/W0alDg0Fba/20140506_223134.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες την εικονα στα βιοςhttp://www.4shared.com/photo/W0alDg0Fba/20140506_223134.html ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες και εδωhttp://www.4shared.com/photo/OVHJDn6pba/20140506_224204.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη κιόλας που απαντώ αργά και αναρτω αλλου εικόνες αλλα είμαι απο κινητό Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Δεν πειράζει, βλέπω ότι τον αναγνωρίζει πάντως.. Μπορείς να βγάλεις τον δίσκο και να το βάλεις σε άλλον υπολογιστή;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Δεν μπορω αυτην την στιγμη να τον βαλω σε αλλο υπολογιστη γιατι ειναι σε αλλο σπιτι μακρια, απλα να σε ενημερωσω οτι τα xp που ειναι σε αλλο σκληρο τα παιζει κανονικα οποτε δεν εχει προβλημα η rom και τα bios ενω ο αλλος δίσκος που εχει πρόβλημα δεν παιζει και δειχνει το μηνυμα που εχω στην πρωτη φώτο (F6 PXE BOOT F1).Οσο για την επιδιορθωση των Windows 7με το cd εγκατάστασης τι λες , ή τι άλλο προτηνεις;; Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Δεν μπορω αυτην την στιγμη να τον βαλω σε αλλο υπολογιστη γιατι ειναι σε αλλο σπιτι μακρια, απλα να σε ενημερωσω οτι τα xp που ειναι σε αλλο σκληρο τα παιζει κανονικα οποτε δεν εχει προβλημα η rom και τα bios ενω ο αλλος δίσκος που εχει πρόβλημα δεν παιζει και δειχνει το μηνυμα που εχω στην πρωτη φώτο (F6 PXE BOOT F1).Οσο για την επιδιορθωση των Windows 7με το cd εγκατάστασης τι λες , ή τι άλλο προτηνεις;; Με τoν δίσκο που έχει τα xp μπορείς να τσεκάρεις τον δίσκο με τα 7 άρια? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας το έλυσα μόνος μου το πρόβλημα! Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας το έλυσα μόνος μου το πρόβλημα! Δεν μας λες όμως τι έκανες..;) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Απλά έψαξε και βρήκε ή θυμήθηκε ότι ο δίσκος έχει ή είχε και LINUX...... ;) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν ειχε ποτε linux και δεν εχει απλα του εκανα μια επιδιορθωση των windiws 7 με το dvd εγκαταστασης Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts