Jump to content

toulalibe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About toulalibe

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

toulalibe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συμφωνα με αυτο το λινκ θα πρεπει να πληρωσω το 20% του τελους, οχι το 80%. Μαλλον εκανες λαθος. Λεει οτι η απαλλαγη ειναι 80%. Ευχαριστω παντως.
  2. Καλησπερα σας παιδες. Ετοιμαζομαι για μετοικεσια απο Αμερικη και χρειαζομαι βοηθεια. εχω κανει ολα τα χαρτια μου και γνωριζω ολα σχετικα με την εισαγωγη του αυτοκινητου μου το οποιο εχω 2 χρονια. Υπαρχει μονο ενα ζητημα στο οποιο δεν μπορω να βρω ακρη γιατι η πρεσβεια εδω στην Αμερικη και οι εκτελωνιστες στην Ελλαδα μου λενε διαφορετικα. Παρακαλω αν καποιος γνωριζει, αλλα αν το γνωριζει σιγουρα, αν μπορει να βοηθησει. Η πρεσβεια επιμενει οτι αν αγορασω εδω καινουριο αυτοκινητο και δεν το κυκλοφορησω στην Αμερικη και δεν του βγαλω πινακιδες, μπορω να το φερω στην Ελλαδα και ισχυουν οτι και για την περιπτωση που εχω αυτοκινητο για πανω απο 6 μηνες. Οι εκτελωνιστες στην Ελλαδα μου λενε οτι μπορω να φερω μονο αυτοκινητο που εχω πανω απο 6 μηνες. Ξερετε τι ισχυει? Γιατι αν ισχυει το πρωτο, πουλαω αυτο που εχω, αγοραζω καινουριο χωρις να βγαλω registration εδω στην Αμερικη και το φερνω. Επιης αν καποιος μπορει ας μου πει αν μπορω να φερω και δευτερο αυτοκινητο και τι ισχυειγια το δευτερο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Αν εχω τιμολογιο πολυ μικροτερο της αξιας που εχουν απο τους πινακες αξιων, το φ.π.α σε ποια τιμη θα μου το εφαρμοσουν? Ξερω οτι τον φορο εκτελωνισμου θα τον υπολογισουν με τις τιμες απο την υπηρεσια αξιων αλλα το φ.π.α ειναι βαση αυτης ή βαση του τιμολογιου (που ειναι και κατα πολυ μικροτερο)? Ευχαριστω πολυ (συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα αλλα χαθηκα σε τοσες σελιδες).....
×
×
  • Create New...