Jump to content

alexcbr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexcbr

  1. εμενα παλι δεν δημιουργει 4 σελιδα οσο δεξεια και αν παω το εικονιδιο αν και παλι αχρηστο αφου δεν περνει εφαρμογες.και κατι αλλο επικοινονησα με το εργοστασιο παραγωγις και μου ειπαν οτι δεν ηπαρχει flash player για το λογισμικο αυτο,τους ρωτισα τι λογισμικο χρησημοποιουν και δεν ηξεραν να μου πουν.... :ninja:
  2. Αν μπαινεις απο το ''safari'' δεν ειναι και οτι πιο ευκολο και καμια φορα κολαει και δεν ξεκολαει αν δεν κανεις restart το κινητο. αλλα με ''opera'' το βρισκω μια χαρα κανενα προβλημα μεχρι τωρα..
  3. λοιπον java εφαρμογες του w800ι τρεχει μια χαρα ψαξτε στο http://www.getjar.com/ αλλα ξερει κανεις πως θα δουμε videos on line??? προσπαθω και μου λεει να εγκαταστησω τον flash player. εψαξα παντου αλλα τιποτα,αν ξερει καποιος ας μας πει.,,,
  4. οχι δεν εχει κατι τετοιο...παντος για τα ευρω που δινεις φενετε καλο απο εφαρμογες τωρα θα το ψαξω και θα σας πω.
  5. Εγω το πηρα απο εδω- http://global.ebay.com/TV_i9_i68_mobile_cell_phone_K5_WI-FI_dual_sim_GREEK_W/250471243209/item Σε 5 μερες ηταν σπιτι μου και ειναι αρκετα καλο σε συγκριση με αλλους κλονους που εχω παρει.
  6. λιγο δυσκολο μενω σε νηση,ευχαριστω παντος. κανεις αλλος παιδια...
  7. Γεια σας,εχω ενα Κ550i και ειναι κλειδομενο σε καποιο ξενο δυκτιο(δεν ξερω ποιο). Υπαρχει τροποσ να το ξεκλειδοσω για να βαλω καρτα cosmote??? παρακαλω την βοηθεια σας.
×
×
  • Create New...