Jump to content

asper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asper

  1. Κι εγώ έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με το θέμα. Πίνακας ελέγχου -> τοπικές ρυθμίσεις -> για προχωρημένους πρόσθεσε την unicode ελληνική.
  2. Δες με το msconfig ποια προγράμματα ξεκινάνε με τα windows. Υπάρχει περίπτωση ένα απ΄ αυτά να κρατάει τις πόρτες. (βέβαια δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα με το activesync) Επίσης ξαναδές τα ports από το ρουτερ, μήπως και έχει αλλάξει η IP σου και δεν αντιστοιχεί (δές από τις συνδέσεις δικτύου σου αν αντιστοιχεί).
  3. CANON Powershot TX1 κοστίζει περίπου 330 και κάτι. Δές εδώ θετικά-αρνητικά σημεία. +++ απίστευτα μικρό μέγεθος (χώνεται στην παλάμη) +++ Το καλύτερο βίντεο από ψηφιακή φωτογραφική (μέχρι και 1280x720 με πολύ καλή ποιότητα) +++ Πολύ καλή ποιότητα φωτογραφιών σε σχέση με τις άλλες ultracompacts +++ Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει (~300e) ++ 10x zoom ++ Optical Image Stabilizer ++ Φίλτρο αέρα ( όταν γράφει ήχο στο video και φυσάει πολύ, κόβει μέρος της φασαρίας ) ++ έχει manual ρυθμίσεις για κλείστρο (μέχρι 15 secs) + μικρή και ελαφριά + μπορεί να τραβήξει φωτιγραφία την ώρα που τραβάς βίντεο --- μεγάλα αρχεία βίντεο (σώζει σε mjpeg και όχι σε DiVX ή Mpeg4) -- μικρή διάρκεια ζωής μπαταρίας - γράφει βίντεο μέχρι 4GB (λόγω filesystem κάρτας) - δεν μπορεί να κάνει καλό focus με zoom σε σκοτάδι - δεν έχει HDMI
  4. Για βάση αυτοκινήτου στο x650, χρησιμοποιεί κανένας ; και ποιά ;
  5. Τι να κάνω εγώ αυτά βρήκα. Για την μικρή μνήμη που συνεπάγεται ο επεξεργαστής samsung αυτά είναι γνωστά (εξ άλλου απ αυτό το φορουμ ενημερώθηκα). Κατά τα άλλα 10 μέρες το έχω, όπως έγραψα με σκληρό τεστ. Ελπίζω να μου βγεί έτσι και στο μέλλον.
  6. Μετα από εξαντλητικό test 10 ημερών για το x650, γράφω τις εντυπώσεις μου. Το μηχανάκι λειτουργεί σε γενικές γραμμές πολύ καλά ενώ και στο θέμα της απόκρισης βγαίνει ικανοποιητικά. Όσο αφορά τη χρηστικότητα, εφόσον στηθεί σωστά το περιβάλλον των εφαρμογών δεν απαιτείται σχεδόν καθόλου η γραφίδα. Το test έγινε με φορτωμένες + 5 εφαρμογές + 8 παιγνίδα + 2 λογισμικά πλοήγησης (destinator 6.1 και το garmin) σε καρτούλα 2 Gb. Δεν παρατηρήθηκε κανένα σχετικό πρόβλημα όπως αυτά περιγράφονται σε άλλα μηνύματα του θέματος. Η αγορά έγινε από το πλαίσιο και σε γενικές γραμμές μπορώ να γράψω ότι αξίζει τα λεφτά του. Στα ΘΕΤΙΚΑ: Καλή κατασκευή Άριστο GPS Καλός ήχος User Friendly ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η φωτογραφική μηχανή έχει μικρής διαδρομής πλήκτρο μεταξύ εστίασης και φωτογράφησης.
  7. asper

    Destinator 6

    Γειά σας, είμαι νέος στο forum και εντελώς άσχετος από προγράμματα πλοήγησης. Διάβασα από τα άλλα θέματα του φόρουμ, ακόμη όμως δεν έχω σιγουρευτεί ποια είναι η έκδοση destinator που λειτουργεί καλύτερα με τα wm6. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του destinator 6, του 6.1.n και του 7. και ποια τρέχει καλύτερα στο glofiish x650 ;
×
×
  • Create New...