Jump to content

g_pap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About g_pap

  • Ημ. Γέννησης 14/10/1988

g_pap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά, δεν έχει βρει κάποιος καμια πληροφορία, ο,τιδήποτε σχετικά με τις μουσικές που προανέφερα?:cry: Anyway, δεν πειράζει αλλά είναι δύσκολο να βρεις μουσικές όταν δεν έχουν λόγια ώστε να μπορείς να κάνεις αναζήτηση γι' αυτό και επανέλαβα το μήνυμά μου.
  2. Αν απάντησες στο δικό μου μήνυμα, σε ευχαριστώ πολύ αλλά εγώ ψάχνω δύο μουσικά κομμάτια χωρίς λόγια και στο προηγούμενο μήνυμα ανέφερα απλώς τις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που παίζονταν.Το Blowers Daughter είναι απίστευτο κομμάτι αλλά το έδειχνε στο βίντεο της Μαέ. Αυτό που ψάχνω είναι όταν τελείωσε το βίντεο όπου παίζει μία απαλή μελαγχολική μουσική. Κυρίως όμως ψάχνω το πρώτο που έπαιζε στον τελικό!Πάντως, αν απάντησες σε μένα χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου!!
  3. Καλησπέρα,είμαι ένα καινούργιο μέλος του myphone και πραγματικά ενθουσιάστηκα βλέποντας τον κόπο και την προσπάθεια όλων των μελών να απαντηθούν όλα τα μηνύματα και να βρεθούν όλα τα κομμάτια!!Ψάχνω και εγώ , λοιπόν, απεγνωσμένα δύο μουσικά κομμάτια!!!Είναι και τα δύο instrumental, χωρίς λόγια, μόνο μουσική και έχουν παιχθεί σε δύο διαφορετικά επεισόδια του so you think you can dance.Συγκεκριμένα, το πρώτο κομμάτι που ψάχνω είχε παιχθεί στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου (επεισόδιο 35 στον μεγάλο τελικό) στο 00:54:00 - 00:59:00 περίπου όταν έδειχνε ένα βίντεο για τους προηγούμενους χορευτές που είχαν αποχωρήσει από το σόου.Στην αρχή έχει ένα ρυθμικό bit και έπειτα γίνεται πιο γρήγορο.Πραγματικά, δεν έχω καμία ιδέα για το συγκεκριμένο!!Το δεύτερο κομμάτι είναι η μουσική που παίζεται όταν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για αυτούς που φεύγουν από το σόου.Το έχω ακούσει στο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου όταν έφυγε η Μαέ και η Τατιάνα (4/5) αλλά και στο χθεσινό (11/5) που έφυγε ο Γιώργος Ντ. και η Φανή και είναι αρκετά μελαγχολικό. Οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και αναμένω με ανυπομονησία κάθε απάντηση!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας να ασχοληθείτε και να διαβάσετε το τεράστιο γράμμα μου!!!Χίλια ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...