Jump to content

Camelia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Camelia

  1. ασφαλώς και ΔΕΝ θέλουν να περάσουμε για να το ξαναδίνουμε... το θέμα είναι οτι σε ορισμένες περιπτώσεις κόβεσαι, όχι γιατί δεν είσαι καλός στο listening αλλά γιατί οι εγκαταστάσεις τους είναι άθλιες!
  2. φίλε μου μη μιλάς καθόλου...εμείς δώσαμε σε ένα... γήπεδο μπάσκετ, με κερκίδες και μπασκέτες και ακούγαμε από τα ηχεία του γηπέδου ..δεν καταλάβαινες λέξη από την ηχώ που έκανε... παραπονεθήκαμε και μας γράψανε κανονικότατα. Αίσχος.
  3. Παιδιά κάτι άλλο...πώς σας είπαν οτι θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα; Δεν θα βγουν online; Εμάς μας είπαν τον Αύγουστο by post!!
  4. Παιδιά τι να σας πω..εγώ έδινα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και είμαι σχεδόν σίγουρη πως κόπηκα στο listening... και ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Δεν άκουγα καλά από τα ηχεία και παραμορφωνόταν ο ήχος. Μου έσπασαν τα νεύρα γιατί στα υπόλοιπα τα πήγα πολύ καλά. Το ένα θέμα της έκθεσης ήταν για το τζόκερ. Μία έρευνα λέει έδειξε οτι μερικοί νικητές του τζόκερ ήταν πιο ευτυχισμένοι πριν το κερδίσουν παρά μετά..να πούμε γιατίο πιστεύουμε πως συμβαίνει αυτό. Το δευτερο θέμα έλεγε πως πολοί καλλιτέχνες μένουν γνωστοί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Να περιγράψουμε κάποιον που είναι γνωστός για παραπάνω από 10 χρόνια και να εξηγήσουμε γιατί πιστεύουμε πως είναι τόσο γνωστός τόσο καιρό. Όλα καλά, αλλά αυτό με το listening δεν το περίμενα...
×
×
  • Create New...