Jump to content

dim_gero

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dim_gero

  1. Καλημέρα κι από μένα, μετά από πέντε μέρες χρήσης του κινητού, το πιο σοβαρό πρόβλημα που εντόπισα είναι το σήμα, πολύ συχνά κατά την ομιλία αλλάζει από 3G σε Ε, κάνοντας διακοπές στη φωνή, ενώ έχω παρατηρήσει ότι χάνει και κλήσεις, δηλαδή σου έρχεται μετά μήνυμα SMS για την κλήση. Από εκεί και πέρα η κάμερα είναι τραγική για κάποιον που την θεωρεί σημαντική, προσωπικά δεν με ενοχλεί, ενώ η μπαταρία μετά βίας βγάζει μία μέρα. Αντίθετα, τα θετικά του τηλεφώνου είναι ότι δεν έχει σημαντικά bugs, ενώ σαν συσκευή έρχεται περίπου ως stock android.
  2. Σουπεερρρρ δώρο!!!!Το καλύτερο με διαφορά όλα αυτά τα χρόνια!!
  3. ναι από ebay και του άλλαξα οθόνη , δεν μπλέκω με την arvato, για τα πλήκτρα φταίει μάλλον το proximity sensor που βρίσκεται στο μικρόφωνο,και δεν δουλεύουν τα autobrightness και το φως στα soft keys. Για την κάμερα δεν ξερω. Το εκανα hard reset αλλά δεν έγινε τιποτα. Υπαρχει καμία εφαρμογη που να τεστάρει το τηλεφωνο και να βγάζει τα σφάλματα?
  4. Καλημέρα,πήρα ένα desire hd πριν λίγες μέρες απ το εξωτερικό και αντιμετωπίζω να εξής προβήματα: 1)η καμερα και η φωτογραφική μου βγάζουν μια μαύρη οθόνη και το μόνο που δουλεύει είναι το home button 2)τα πλήκτρα αφής δεν φωτίζουν τιο λογισμικό είναι 2.3.3 με sense 2.1
×
×
  • Create New...