Jump to content

vagdov

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagdov

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

vagdov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Cleonfox ξερεις που ειναι ο Ζαβαλιανης και αν του το παω αν θα μου το κανει??
  2. Και εγω αυτο ξερω οτι στον τροχο βγαζει 14!
  3. φιλε BlackX ενας γνωστος μου εχει z και μου ειπε οτι το z μανισιο δηλωμενο βγαζει 15 αλογα.... οποτε δεν παιζει να ηταν μανισιο...
  4. κοιτα εγω δεν εχω δει μεχρι τωρα μανισιο z με μανισιο dinamik για να δω πιο παει καλυτερα...τωρα απο κει και περα ειναι θεμα γουστου εμενα το μονο πραγμα που μου αρεσει απο το z ειναι ο κολος του...! φιλε Cleonfox ο Ζαβαλιανης ξες που ειναι? για να παω να ρωτισω αμα ειναι..!
  5. οτι να ναι.... μαλλον εχει λεφτα και δεν τα χρειαζεται... η θα ειναι κολλημενος με τα z:confused:
  6. ποιανει μονο z η ποιανει και αλλα?? αν του παω το dinamik θα ξερει να το κανει??
  7. Ουτε εγω τον ξερω αυτον τον ματακο... που βρισκετε? πραγματικα ψαχνω αρκετω καιρο να βρω εναν καλο μαστορα που να ξερει τι κανει... αλλα μπα.. ο σωτηρης μου ειχε πει να παω σε εναν αλλα ρε συ ειμαι πολυ μακρια... αντε και παθαινει κατι (χτηπα ξυλο!!!) και δεν περνει μπρος πως θα το παω ως εκει???
  8. και που θα παω για να την φτιαξω? ειμαι και απο θεσ/νικη... εσεις εκει εχετε τον τογια που πρεπει να πεταει ο μαστορας εμεις εδω ακομα ψαχνουμε να βρουμε καλο μαστορα... θα δω διαφορα με αυτα?
  9. κοιτα δεν θελω να το πειραξω τοσο πολυ αντε να βαλω ενα καρμπ και μια εξατμιση αλλα θα κανει δουλεια?? και επισης την εισαγωγει θα μοθ την ανοιξει ο μαστορας ε?
  10. δηλαδη λες να βαλω ΜΚ και το καρμπ ε?? με το καρμπ θα εχω προβλημα με το ψαλιδι οπως ο madloufos?? αν ναι τι πρεπει να κανω για να μην εχω προβλημα? το μηχανακι με αυτα θα πηγαινει καλυτερα?
  11. λοιπον εχω μαμα dinamik και θελω να βαλω εξατμιση αλλα το θεμα ειναι πια?? ωστε να δινει στο μηχανακι! μην ειναι χειροτερα απο τα μαμα... δεν θελω να το πειραξω μηχανικα ομως...!
  12. Φιλε Αντονιο ευχαριστω που με εβαλες... φιλε αντονιο πες και εσυ καμια ιδεα να κανω το dinamik....
  13. Δεν μπορεις να βαλεις κατι εκει στο καρμπ για να μην πεφτουν πανω στο ψαλιδι?? ενα δυχτακι κατι...οπως π.χ. που βαζουμε στις βρυσες νομιζω το εχω δει καπου γι αυτο στο λεω... το ψαλιδι σου παθει? Εμενα σκατα μια βδομαδα προσπαθω να μπω και δεν μπορω...
  14. εσυ πως το εχεις? κανονικα η εκοψες πλαστικα? δεν ειναι ωραιο να φαινετε ρε...
  15. Λογικα θα το πω στο μαστορα και θα μου το κανει εκεινος.. το καρμπ χωραει στο μηχανακι η πρεπει να κοπουν πλαστικα?? γιατι εχω δει αρκετα μηχανακια ετσι....
×
×
  • Create New...