Jump to content

dionso

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dionso

  1. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω το Σαββατοκύριακο και θα σου πώ. Και πάλι ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ αλλά τελικά όλα ειναι οκ τώρα. Κατα τύχη μάλλον το MIOpocket δούλεψε μία και μόνη φορά και έτσι μπόρεσα να διορθώσω την κατάσταση. Πάντως το πρόγραμμα αυτό κάνει και για το 220 όπως τουλάχιστον λέει. "Support is excellent for the c320 and c520, very good for the c310x and c710, good for the c220 and c230, and it has been known to run on the c620, c720, c250 and 268+." Εμένα πάντως δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε. Τώρα γύρισα πάλι στο mioscript v3.24 με το οποίο τρέχω και το destinator 7.0.0.463. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι γιατί ενώ υποτίθεται ότι είναι σπασμένο μου βγάζει κλειδωμένους τους άλλους χάρτες που του έχω βάλει. (για το miomap λέω). Εαν τώρα κάποιος ξέρει πως μπορώ να βάλω "πόρτα" στο miomap για να μην κάνω restart, και πως μπορώ να βάλω το εικονίδιο του dest στο desktop που έχει και τα άλλα καλοδεχούμενη η βοήθεια. Ευχαριστώ πολλή.
  3. Χρησιμοποιησα το mio pocket 2.0 release 21 και το βρήκα εδώ http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109690 Πάντως ακολούθησα τις οδηγίες πιστά, ΔΕΝ έκανα εγκατάσταση στο flash όπως έλεγε αλλά στην sd.
  4. Σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Το ΜΙΟ μου βγάζει αυτό το μήνυμα την στιγμή που πάει να φορτώσει το mainscreen FFUI error FFUIERROR:Parse error [</layer. expected]) αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ανοίγει το MIO με τίποτα, ούτε και εαν βάλω το cd της εταιρίας και όταν ανοίγω το ΜΙΟ transfer κάνει συνέχεια restart και βγάζει το εξής μήνυμα fatall error occured restarting. Όλα αυτά γίνανε στην προσπάθεια να βάλω το ΜΙΟ pokcet κάνοντας install από την SD. HELP ME :
  5. Σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Το ΜΙΟ μου βγάζει αυτό το μήνυμα την στιγμή που πάει να φορτώσει το mainscreen FFUI error FFUIERROR:Parse error [</layer. expected]) αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ανοίγει το MIO με τίποτα, ούτε και εαν βάλω το cd της εταιρίας και όταν ανοίγω το ΜΙΟ transfer κάνει συνέχεια restart και βγάζει το εξής μήνυμα fatall error occured restarting. Όλα αυτά γίνανε στην προσπάθεια να βάλω το ΜΙΟ pokcet κάνοντας install από την SD. :cry::cry::cry::cry::cry: HELP ME :!::!::!::!::
  6. Γεια σε ολους, εχω ενα ΜΙΟ C220 με το destinator 7.0.0.463 και το MIOSCRIPT v.3.24r . Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω το εικονιδιο του destinator στην οθονη που εχει και τα αλλα εικονιδια;; Επισης υπαρχει καποιος τροπος να βαλω ΄΄πορτα΄΄ στο miomap ετσι ωστε να μην κανω restart οταν εχω τον χαρτη του ΜΙΟ;; Ευχαριστω::rolleyes::rolleyes:
  7. Παιδιά γεια σας, έχω λίγο καιρό ενα MIO C220 το έχω ΄΄σπασμένο΄΄ και ψάχνω να βρώ το destinator 7 για να περάσω στην sd. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρώ. Εχω κατεβάση μια έκδοση (7.0.0.588.11) αλλά δεν έχει πουθενα το αρχείο exe από ότι έχω καταλάβει αυτό είναι για update προγράμματος που ήδη έχει κάποιος. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...