Jump to content

gtgreat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gtgreat

  1. Ολα αυτα τα ζιπ που βαζουμε στο κινητο μετα την εγκατασταση μπορουμε να τα διαγραψουμε?
  2. Γεια σε ολους. Εκανα τον οδηγο για custom recovery ομως στην επανεκκίνηση του κινητου εβγαλε το προβλημα που ειπε και το παλικαρι πιο πανω. Μετα απο πολλλλλλλλυυυυυυυυυυ ψαξιμο (πχ εβαλα linux προσπαθησα να τα μαθω οσο φυσικα γινοταν ετρεξα καποιες εντολες χωρις αποτελεσμα διαβασα πανω απο 100 σελιδες σε ενα ποστ και ολα αυτα ματαια, το θετικο της υποθεσης ειναι οτι μου εμειναν τα linux σε ενα partition!!! :) ) και χωρις να ειμαι και κανενας ειδικος καταφερα με τα πολλα να το φερω σε download mode και μεσα απο το lg tools να το επαναφερω. Το μικροβιο ομως να επανελθω (αν και ειχα ψιλοτρελαθει οταν δεν μπορουσα να μπω εκει που ηθελα) ειναι δεδομενο και θα ηθελα να κανω ακομα μια προσπαθεια. Λοιπον, θελω να ρωτησω αν η διαδικασια του φιλου στο αρχικο ποστ ειναι για 4.2.2 και αν δεν κανει για αυτους με 4.4.2 ή γενικως αν υπαρχει κατι που πρεπει να παρατηρησει καποιος ωστε να μην την ξαναπατησει κανεις αλλος. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.!!
  3. Καλημερα παιδια μια ερωτηση. Εχω το Ν8000 και θα ηθελα να μπορω να γραφω στην οθονη με το πενακι και να τα βλεπω στο pc. Θελω να κανω καποια βιντεακια για το youtube. Κατι σαν αυτο το βιντεο για παραδειγμα. ( ) Ευχαριστω.
  4. gtgreat

    Honor 2

    Εχεις δικιο φιλε μου. Το πιο πιθανο να ειναι αυτο το προβλημα. Παει μια χαρα τωρα.
  5. gtgreat

    Honor 2

    Κατεβασα την εφαρμογη SetCPU. Εκει εβαλα την επιλογη perfomance. Και απο τοτε ειχα αυτο το θεμα που περιεγραψα. Το αλλαξα και το εβαλα σε αυτο που ηταν και τωρα παει οντως πολυ καλυτερα. Δεν ξερω αν οντως φταει αυτο αλλα φαινεται διαφορα. Ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο...
  6. gtgreat

    Honor 2

    Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Σε οποια κατασταση και να το βαλω , αν ανοιξω πχ τις ρυθμισεις κανει περιπου 3-4 δευτερολεπτα για να μπει και να τις ανοιξει. Πραγμα πολυ περιεργο επρεπε να μπαινει ακαριαια. Γιαυτο λεω μηπως κανω ή εκανα κατι που δεν επρεπε.
  7. gtgreat

    Honor 2

    Καλησπερα παιδια, νεος κατοχος και εγω του Honor 2. Επιμενω στην Huawei το προηγουμενο ηταν το χ5 προ. Οι εντυπωσεις πολυ καλες. Του εχω περασει ολα τα καλουδια με rootαρισμα κτλ κτλ. Εχω ενα θεματακι αν μπορει καποιος να βοηθησει. Αργει λιγο να μπει σε εφαρμογες πραγμα παραξενο για αυτες τις δυνατοτητες. Δεν εχω ουτε πολλες ουτε βαριες εφαρμογες. Δεν εχω βρει κατι να μπορω να μπαινω και να κλεινω τις εφαρμογες για να ελευθερωνω RAM. Συνεχως η υπολοιπομενη RAM ειναι γυρω στα 210ΜΒ. Μηπως κανω κατι λαθος? Μηπως εχετε κατι να μου προτεινετε? Ευχαριστω πολυ.
  8. Ευχαριστω παρα πολυ Sofoklas kai gkalen οι βοηθειας ηταν παρα πολυ σημαντικη. Αυτη τη στιγμη η διαδικασια εχει τελειωσει, η εγχειρηση πετυχε και ο ασθενης δειχνει ολοζωντανος. Αν υπαρξει κανενα προβλημα θα σας ενημερωσω. Εκτος αν εχετε εσεις κατι να μου προτείνετε και ειναι απραιτητο να κανω. Και παλι ευχαριστω πολυ.
  9. λοιπον παιδες την εκανα την πρωτη και επλιζω να μην ειναι μεγαλη. Εκανα τα παντα ομως δεν αποθυκευσα στην sd to zip. Τωρα φυσικα το κινητο δεν μπορει νανοιξει για το βαλω. Τί κανουμε τωρα?
  10. Εκανα οσα μου ειπες φιλε μου. Τωρα μια χαρη ακομα, μπορεις να μου στειλεις το λινκ που εχει τις οδηγιες του gkalen για το πως να περασω την horse absolute? πηγα στο xda ομως για να μην κανω ή παρω καμια λαθος πληροφορια πες μου σε παρακαλω που λεει ακριβως τί να κνω οπως μου ταπες πριν δηλ. Γιατι κατι να φλασαρεις λεει εκει που δεν εχω ιδεα τί ειναι. Σε υπερευχαριστω.
  11. Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση, ομως ως ασχετος, αλλα και καπως προσεκτικος εχω μια ερωτηση "Για οσους θελουν να περασουν CWM Recovery 5.0.2.7 με 2.3.5 (με η χωρις την αναβαθμιση του firmware)το κινητο rooted." Λεει με 2.3.5 πραγμα που εγω δεν εχω μιας και μιλαμε για 2.2. επισης λεει το κινητο rooted. Εννοει να ειναι ή θα γινει αφου κανω την διαδικασια που μου εδωσες?
  12. Καλημερα παιδια εχω το huawei x5 pro οπως το πηρα απο την wind 2.2 νομιζω σωστα? προσπαθω εδω και πολυ καιρο (2-3 βδομαδες) να καταλαβω επιτελους τι πρεπει να κανω, για να κανω ρουτ το κινητο. Τωρα ειδα αυτην την ρομ που εβγαλε ο φιλος gkalen και θελω πολυ να την δοκιμασω. Εχω διαβασει απειρες σελιδες και απο εδω και απο το xda. Καθε φορα ομως ολο και κατι δεν θα ξερω (που ειναι πολλα δηλ μιας και πολυ αρχαριος) και κολλαω και απελπιζομαι. Για να βάλω λοιπον την ρομ του φιλου gkalen τί πρεπει να κανω με απλα και ολοκληρωμενα βήματα? Ξαναλεω δεν ηθελα να κουρασω κανεναν με το να μου αναλυσει οσα ζηταω ομως προσπαθησα ειληκρινα πολυ και το μονο που εμεινε ειναι η απογοητευση. Οποιος εχει λιγο χρονο και μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεωμενος. Ευχαριστω παρα πολυ.
  13. Simera to dokimasa kai duleuei mia xara. Sto post pou iparxei ligo pio pano kai exei tin teleutaia ekdosi gia to theme manager ekei mesa iprarxei ena readme.txt pou leei akrivos ti prepei na kanume. Kai malista exei odigieis eite an theleis na to valeis stin karta mnimis eite stin mnimi tu kinitu( gia osus den exun karta mnimis) Poli poli aplo kai exei poli oraia themata. To sinisto anepifilakta. Edit : Opos episis ena poli oraio post itan kai auto enos filu me ta 10 tips. Ekei elege gia ena site (pou ego tulaxiston den to3era) to zedge pou mporeis na kaneis oti mporeis na fantasteis (dika su ringtones,wallpapers ktl.) opos episis kai na katevaseis free otidipote iparxei ekei mesa, poli kalo.
×
×
  • Create New...