Jump to content

supraman163cc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by supraman163cc

  1. Τnx... Το skinman που θα το βρώ όμως??? Και πάλι ευχαριστώ πολυ!!!
  2. Δισκακια καμπανας για το συγκεκριμένο μηχανακι!!!
  3. Παιδια sorry αν ρωτήσω κάτι που ίσως εχει ξαναπαντηθει αλλα τόσες σελιδες δε διαβαζονται ευκολα... Διαβασα αρκετες αλλα δεν βρηκα την απαντηση... Το ερώτημα??? Πώς μπορω να περάσω θεματα στο V3i??
  4. Αυτο ακριβώς...Σκληρα ελατήρια στην καμπανα έχεις!!! Οσο πιο σκληρά και με καλά δισκακια τόσο λιγότερη ενεργεια χάνει ο κινητηρας κατα την αλλαγή!!!
  5. Bασικά κάτι μπερδεύεις ίσως... Σκληρά ελατήρια θα εχεις στην καμπάνα... Βοηθούν να αποφυγεις το πατινάρισμα...Οσο πιο σκληρά τόσο πιο καλά θα λέγαμε...(δεν ισχυει ακριβώς αυτό αλλα περιπου)... Πολλα μπορεις να κανεις σε ενα μοτερ... Το θέμα είναι πόσα θες να διαθεσεις και επισης τι θες να παρεις απο τη βελτιωση που θα κανιες!!!
  6. Eνα καλό φτιαξιμο είναι: Στροφαλος 54αρης aasa 80ε Κυλινδροπιστονα 57mm aasa 90ε Κεφαλή C70/6v(imitasion γιατι αυθεντική κάνει πανακριβη) 120ε(γεματη με εκκεντροφορο 5ο σταδιο fuego κατα προτιμηση) Επωνυμο καρμπυρατερ 26 ή 28 (dellorto,keihin,mikuni όχι Koso,oko κτλ) 100e Δισκακια-ελατηρια premier 25e Αυτο ειναι ενα αρκετά καλό φτιάξιμο κατα τη γνώμη μου και αξιοπιστο και με πολυ γκαζι... Αλλα πάντα παίζει ρόλο και ο μηχανικός... Οι τιμές είναι αυτές που δινουν οι εταιριές,λιγα μαγαζια εχουν αυτές αλλα να ξερεις ότι είναι οι πραγματικες!!!
  7. Πολλα μπορεις να κάνεις αλλα σημασία έχει και γιατι το θες αλλα και τι μαστορας θα το φτιάξει!!! Πες λιγα παραπάνω και ίσως σε βοηθήσουμε!!!
  8. Βαλε ενα 3ο σταδιο και το πολύ πολύ αν εχεις τα φραγκα παρε ενα Takegawa R20,που είναι ο καλύτερος 3ο σταδιο και είναι και λιγο πιο αγριος!!!
  9. Αν εχει τετοια "γεωμετρια" ο κινητήρας σου θα τον σηκωνει τον εκκεντροφόρο αλλα δε θα πηγαινει και πολυ καλά... Δε θα φορτωνει πολυ γρήγορα και θα κρεμάει σιγουρα... Σκέψου ότι στις ιδιες κεφαλες με ιδιους στροφάλους σε μερικα 59 που βαζουν 5ο σταδιο δε φορτωνουν και τόσο καλά!!! Οσο μεγαλύτερο ειναι το σταδιο δε σημαινει ότι θα πηγαινει και καλύτερα ή ειναι καλυτερα...ΚΑποια πραγματα προοριζονται μονο για καπου!!!
  10. Πιο μακρυ για να βγάζει καλύτερα τη δυναμη... Εγώ να σου δώσω να καταλάβεις όταν είχα το supra μου μαμίσιο του είχα κανει αυτα τα πραγματα περιπου και του μακρυνα το γραναζωμα απο 15/40 σε 16/36... Το μηχανακι παταγε και καλα φτιαγμένα 54 στα 1000μ και ειδικά στο δρομο και επίσης ετσι εβγαζε και ωραίες μεσαίες... Δε σου λέω να το μακρύνεις τόσο αλλα ενα μικροτερο κατα 3-4 δοντια πισω γραναζι οπωσδηποτε κατα τη γνωμη μου!!!
  11. Με αυτά μόνο και μόνο θα δεις ενα πολυ πιο δυνατο μηχανακι που θα κοντραρει και αρκετά ακόμη!!! Αρκει βέβαια όλα να γινουν σωστα!!! Ενα καλο γραναζωμα μετά θα σε σωσει βέβαια!!!
  12. Koιτα φίλε μου εδώ θέλουν πολλα συζητηση... Πρώτα απο όλα αν το έχεις μαμίσιο με 5ο σταδιο εκκεντροφορο το μηχανακι θα σερνεται... 3ο σταδιο θα βαλεις... Τώρα με τις CDI κεφαλές υπάρχουν μερικές που περνουν τους ιδιους εκκεντροφορους με τις Astrea και μερικές που θέλουν μια μικρη πατέντα... Δε μπορω να γνωρίζω ποια ακριβώς κεφαλή έχεις αλλα θα μπορεσει να το καταλάβει ο μαστορας που θα πας μολις την ανοιξει... Για καρμπυρατερ,ότι απο αυτα και να βαλεις θα το δουλεψει αρκει να το βαλεις με τον καταλληλο λαιμο και ενα καλο ρυθμισματακι... Εγώ θα προτινα ενα 26 αλλα εσυ θα αποφασισεις... Βασικά ότι και να παρεις κοίτα να ειναι επωνυμο!!!
  13. Ναι είναι μοτέρ φτιαγμένο στην ίδια "πατεντα" με τα honda... Τώρα αυτο που δε μπορω να σου πω με σιγουρια είναι για το αν περνει και τα πραγματα της καμπανα απο Astrea/Supra... Αν ειναι διπλοκάμπανο τα δέχεται,αν είναι μονοκάμπανο όμως θέλει πραγματα απο C/GLX 90...
  14. Περνει και μεχρι 54 αλλα πολυ οριακά που δε θα το συνιστούσα!!! Μεχρι 53 μπαινουν και όχι όλοι οι κυλινδροι αλλα αυτοι που έχουν λεπτο χιτώνιο!!!
  15. Nαι αλλα δεν ειναι λόγω των χιλιοστών αλλα επειδή γενικά είναι πολυ "πουσαρισμένος" ο κινητήρας!!!
  16. Περνουν μεχρι 61mm τα καρτερ που αναφέρετε... Απλα δεν κατασκευάζοντα κυλινδροι στα 61mm,αλλα μέχρι 60mm... Eγώ έχω το δικό μου 60mm και το έχω ψαξει το θέμα... Απλα να ξέρετε ότι μόνα τους τα χιλιοστά δεν κάνουν τπτ... Ενα ολοκληρωμένο φτιάξιμο μόνο θα δώσει αποτέλεσμα!!!
×
×
  • Create New...