Jump to content

sharm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by sharm

  1. Τα μηνύματα απο WhatsApp και Messenger εμφανίζονται κανονικά με τα αντίστοιχα εικονίδια. Έκανα σύγκριση το gt2 με το Mi band4 στο τρέξιμο και όλες οι ενδείξεις ήταν ίδιες και μου έφυγε η ανησυχία.
  2. Καλησπέρα, χτές πρώτη μέρα αρκετά θετικές εντυπώσεις από το τηλέφωνο,ήρθα από huawei,ήθελα πολύ ν δοκιμάσω επιτέλους ένα xiaomi. Ακόμα δε έκανα ούτε πρώτη φόρτιση για να βγάλω συμπεράσματα. Το μόνο που με χάλασε, και πάλι Όχι τρελά ,είναι ότι έβαλα ένα τζαμακι nillkin κ το δακτυλικό μάλλον δεν πιάνει πάντα καλά. Μάλλον θα πρέπει να βρώ πιο λεπτό στρώμα. Έχετε κάτι να προτείνετε;

    Καλησπέρα. Εγώ έβαλα αυτό το τζαμάκι και η ανταπόκριση του δακτυλικού είναι καλή

    https://www.aliexpress.com/item/4000055492726.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4b204c4dsIOkUT

    Ότι αφορά το gel προστατευτικό που έβαλε ο φίλος μας πιστεύω ότι μετά από λίγο καιρό θα κιτρινίσει όπως παθαίνουμε με θήκες σιλικόνης. Μακάρι να κάνω λάθος.

  3. Για οποιον ενδιαφερεται το banggood απο ευρωπαικη αποθηκη το εχει 75€ +2€ μεταφορικα.δεν ξερω τους χρονους παραλαβεις αλλα πιστευω να ειναι πιο γρηγορο απο κινα

    http://m.banggood.com/(UK-Warehouse)-DOOGEE-X5-Pro-5-inch-4G-LTE-Android-5_1-MTK6735-64Bit-Quad-core-Smartphone-p-1010482.html

     

    Και βάζοντας τον κωδικό b185f7, η τελικη τιμη ερχεται σε €73 και κατι.

  4. Καλήμερα στην παρέα. Μου ήρθε αναβάθμιση από Β136 σε Β170 ...την έκανα. Άπλα θέλω να ρωτήσω αν θα πρέπει να κάνω και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? ...ευχαριστώ!!

    Εγω το εκανα, καλητερα να το κανεις.

  5. Μου παραμένει το πρόβλημα με το youtube, στα 720ρ παγώνει η εικονα και προχωράει μονο ο ηχος. Ειμαι στα Β052.
  6. Χθες μίλησα με το wind. Ο τύπος μου είπε οτι δεν ξέρουνε πότε θα το ξαναφέρουν. Μου είπε οτι δεν υπάρχει ούτε στις αποθήκες της Huawei.
  7. Τώρα δοκίμασα να ακούσω το ραδιόφωνο μεσο των ηχειων αλλα μονο σφύριγμα άκουσα τίποτα αλλο. Εχει κανεις το παρόμοιο πρόβλημα?
  8. [ATTACH]63416[/ATTACH]

     

    χαιρετώ όλη την παρέα !

     

    αυτή η έκδοση δεν είναι ποιο νέα από την Β052 ?

    Το τηλεφωνο το εχεις μετατρεψει σε δικαρτο?

  9. Ρε παιδιά όταν βάζω φωτογραφία επαφής σε κάποιον , δεν μου την εμφανίζει όταν με καλεί ή όταν τον καλώ . Σας το κάνει και σας; επίσης στα μηνύματα με αυτήν την επαφή πότε μου εμφανίζει την φωτογραφία επαφής ( ένα κυκλάκι πάνω αριστερά ) , πότε όχι. Για τσεκάρετε σε σας γίνεται;

     

    Το ειχα παθει και εγω. Και τη μονη λύση που βρηκα ειναι οτι τη διέγραψα την επαφη απο τις καρτες σιμ και την αφισα μονο στο τηλεφωνο. Αλλη λύση δεν εχω βρει ακόμα.

  10. ...Στη θήκη το φλας είναι ανάποδα;

     

     

     

    Οχι φιλε, η φωτογραφια ειναι λαθος, η θηκη μια χαρα ειναι ολες η τρύπες ταιριάζουν και τα πλαϊνά κουμπια ειναι πολυ μαλακά.

  11. Ειμαι εδω και 1 μηνα κατοχος του συγκεκριμενου τηλεφωνου. Το μονο θεμα που ειχα ηταν με το youtube η οποια εστροσε με το τελευταιο Update. Δεν με πείραζε και τοσο πολυ, έμπαινα στο youtube.com και εβλεπα απο εκει.

    Μου αρεσει παρα πολυ, και η κάμερα και η φωτεινότητα και το GPS. Πηγα διακοπες δοκιμασα και το GPS και η καμερα αψογη και η φωτεινοτητα αν ειναι σε αυτοματο μια χαρα ειναι στον ήλιο. Πριν φυγω για διακοπές μου ήρθε και αυτη η θηκη και ειναι πολυ ομορφη, το τηλεφωνο εφαρμοζετε μια χαρα.

    Και πριν μια βδομαδα παραλαβα και αυτο το protector και με έσωσε.

    Εφαρμοζετε πολυ ευκολα ουτε φουσκαλες στην οθονη ουτε παίδεμα, 2 λεπτα εκανα να τη βαλω. Και το σημαντικό δεν μαζεύει καθόλου δαχτυλιές.

     

    Aν πας στις ρυθμίσεις - Διαχείριση Διπλής Κάρτας βλέπεις να γράφει κάρτα 1 2g/3g/4g και κάρτα 2 2g.. αυτό μάλλον δεν σημαίνει ότι στην δεύτερη δεν έχει 3g/4g?

     

    btw η οθόνη μαζεύει απίστευτες δαχτυλιές ή είναι ιδέα μου;

     

    Για το 4G ετσι οπως το λες θα πας στις ρυθμίσεις - Διαχείριση Διπλής Κάρτας και επιλεγείς σε ποια κάρτα θέλεις να ενεργοποιήσεις το 4G.

  12. Σημερα παρατηρησα οτι οταν εχω συνδεδεμενο το ακουστικο bluetooth

    (Plantronics ML20), στην οθονη δειχνει τη σταθμη της μπαταριας του ακουστικου και χαρηκα παρα πολυ. Στο προηγουμενο τηλεφωνο δεν το ειχαι, εκει ειχα το Android 4.2.

  13. Eίναι τόσο γρήγορο και βελούδινο που ούτε για μιά στιγμή δεν σκέφτηκα να βάλω εναλλακτικό launcher. Είναι τόσο σύγχρονος ο δικός του και πολύ όμορφος που είναι από τις ελάχιστες φορές που κρατάω τον εργοστασιακό.

    Συμφωνω μαζι σου haki, και γενικα το κινητο ειναι σκετη απόλαυση!:happy:

  14. Καλησπέρα και απο εμένα,ειναι στα υπόψην μου η συσκευή αλλα θελω να ρωτήσω κάτι. Στο one sim ,η μια θύρα ειναι για micro sim και η άλλη για κάρτα μνήμης,που μεσω μια αναβάθμισης μπορεί η δεύτερη θύρα να γίνει και αυτή για sim card;

    Η τα λέω λαθος;

    Σωστα τα λες, η δευτερη γινετε nano sim.

  15. μπορει τοτε να εξηγησει καποιος πως θα φτιαξουμε το one sim να εχει και την επιλογη dual management.Haki ή οποιος αλλο;ς ξερει να περιγραψει με περισσοτερη λεπτομερια την διαδικασιας απο 1 sim ->2 sim γιατι καποιοι δεν ξερουνε (οπως εγω ) ευχαριστω

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Μου προτεινης να το παραγγειλω μεσω skroutz (θελω το φθηνοτερο ) και το μαγαζι αυτο ειναι πολυ μακρια ...1)ποια προβληματα μπορει να γινουν κατα την ονλινε πραγγελια ; 2) Αν θελω να το δωσω για ενα προβλημα που παρουσηασε (και εχ εγγυηση ) πως θα το δωσω ;;

    Παρακλω πληροφορηστε με

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Και κατι αλλο ξερει κανεις αν αγοραστυν μαζι 2 ιδια κινητα ισως γινει καποια καλυτερη τιμη ;

     

    Αν σου παρουσιάσει προβλημα τη πρωτη βδομαδα θα το πας εκει που αγορασες, περαν των 7 ημερων θα το πας στην αντιπροσωπεία.

  16. Με γειά! :clap: Από ποιάν έκδοση σε ποιάν αναβάθμισες;

     

    Ευχαριστω haki. Αναβαθμιση εγινε οτι έκανες και εσυ, απο 046 σε 052.

×
×
  • Create New...