Jump to content

MPOYMPOYKOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MPOYMPOYKOS

  1. Φίλε akismei, το ίδιο έγινε και στο δικό μας ,3/07 μοντέλο TSI 140 HP ,με το έτσι θέλω ,στην KΑRENTA της ΑΘΗΝΑΣ. Χωρίς να μας το πούν, η να μας ειδοπιοίση ,η ''ΜΑΜΑ'' COSMOCAR, πήγαμε για έλενχο στο clima ( λόγο απόλειας ) και ξαφνικά και χωρίς να μας το πούν βρέθηκε το αυτοκίνητο στο ΕΓΚΕΦΑΛΟ για αναβάθμηση sofwooer του ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ μας '' ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΜΑΣ '' έτσι μας απάντησε ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ. Τι να πούμε!!! Πιστεύω το τραγουδάκι του ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΛΙΩΚΑ΄'' Για το καλλό μου '' να το ξέρετε για να το τραγουδίσουμε όλοι μαζί :lol::lol::lol:
  2. :lol::lol::lol:OΠΩΣ ΤΟΥ ΤSI (140HP ) ΜΕ ΤΟ GT (170HP )
  3. Εγώ τον αγόρασα και τον τοποθέτησα χωρίς να τον μετρίσω με τον ''μαμάδικο''.Δεν ειχα αμάξι στις 2 αντιπροσωπίες που πήγα χτές. Οσο για της διαστάσεις του after της αναφέρει στην παραγγελία του.
  4. Δεν υπάρχει θέμα ΕΓΓΥΗΣΗΣ διότι δεν παρεμβένει ούτε ηλεκτρομηχανικά ούτε σε κανένα κύκλωμα που να επειρεάζει τον εγκέφαλο .Και η τοποθέτηση ειναι πολύ εύκολη.
  5. :cry::cry::cry::cry:http://www.saveltrade.gr
  6. Kαι εγώ έβαλα μόλις σήμερα και άκου και διάβασε προσεχτικά!!! Ογνήσιος έχει 230ευρώπουλα αγορά +έξοδα τοποθέτησης( ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗΝ VW):mad::mad::mad:Σου ανεβάζω την ιστιοσελίδα που τον αγόρασα εγώ http://www.saveltrade.gr/index.php κοστίζει 70 ευρώ με φ.π.α αγορά απο το μαγαζί τους και το τοποθέτησα μόνος μου.
  7. :worry::worry::worry:Θέλω να τοποθετήσω μπροστινό τεμπέλη στο Hailaine του Πατέρα μου.Θέλω να μου πείτε πόσο κοστίζει η αγορά και τοποθέτηση του εργοστασιακού και πόσο after market. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ τον προτέρω!!!
  8. Θα το αναφέρει η αδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που θα παραλάβεις. Να κρατήσεις το δελτίο παραγγελίας υπογεγραμένο και με σφαγίδα αντιπροσωπίας ( για πάσα νόμιμη χρήση ).ΟΛΑ τα αλλα ειναι ψύλλοι στα άχυρα!!!:cool:
  9. Καλημερίζω όλους,και όλες στο forum μας.Καταρχήν θέλω να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους μας.Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα κάποιες τοποθετήσεις σας σε ενα πρόβλημα που αντιμετόπησα στο εξουσιοδοτιμένο κατάστημα που πήγα για το αυτοκίνητο του ΠΑΤΕΡΑ μου για το καθηερομένο 1ο service ( 15.000 χιλ ) Το αυτοκίνητο μας είναι το Vw golf tsi Highline 1.4 Ζήτησα να μου τοποθετήσουν τα προβολεάκια και μου ζήτησαν το εξωφρενικό ποσό των 450 ευρώ και 25 ευρώ η τοποθέτηση. Τούς ρώτησα γιατί τόσο ακριβά; και μου απάντησαν οτι πρέπει να τοποθετήσουν και μια πλακέτα στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου για να τα δεχτή ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου και να μη δείχνει στο καντράν αλοπρόσαλα ''πράγματα''. Αυτή η πλακέτα είχε 220 ευρώ και χωρίς αυτήν δεν μου τοποθέτησαν τα προβολεάκια. Εχει τοποθετήση κάποιος; Σε ποιό κατάστημα; Και με τι κοστολόγιο. Είμαι απο ΑΘΗΝΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
×
×
  • Create New...