Jump to content

ektorinox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ektorinox

  1. τωρα δεν χτυπαει καθολου..!! τα ηχεια εχουν νεκρωθει τελειως.. υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα software, ή δεν το γλυτωνω το service?? (by the way, μπορω να το παω και αλλου εκτος vodafone αν ειναι στην εγγυηση?)
  2. το τελευταιο διαστημα η συσκευη μου κατα περιεργο τρόπο εχει χασει την ενταση το ηχειου, και ενω το εχω στην δυνατοτερο επιπεδο, χτυπαει πολυ σιγα.. σε σημειο που να χανω πολλες κλησεις γιατι δεν το ακουω. Εκανα αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση 511, αλλα το προβλημα συνεχιζει.. Ξερει κανεις γιατι?
  3. Απο την αρχη που πηρα το bold ειχα το εξης προβλημα: στα email που μου ερχονται μεσω της ΒΒ υπηρεσιας δεν μπορω να διαβασω τους ελληνικους χαρακτηρες, και αναγκαζομαι να μπω μεσα απο το browser στο gmail για να τα διαβασω. Ξερει κανεις γιατι? Ειναι καμία ρυθμιση?
  4. τι ειναι αυτο και πως το σβηνεις?
  5. Να ρωτησω κατι, επειδη ειμαι ολιγον ασχετος.. στο επισημο site για την vodafone GR εχει ως τελευταια αναβαθμιση το application 4.6.0.162 (πλατφορμα 4.6.0.155), που απ'οτι ειδα ειναι και αυτη που εχει ηδη το κινητο μου. Αυτη η 247 που αναφερετε ειδα οτι υπαρχει στο *****berries. Απο εκει την κατεβαζουμε? Και αν ναι, αντικαθιστα τo μενου της vodafone? Δεν υπαρχει προβλημα με τις υπηρεσιες εδω?
  6. Ναι με ολα τα email που ειναι γραμμενα στα ελληνικα, αρα δεν ειναι θεμα αποστολεα. Κατι με την δικη μου συσκευη ή την υπηρεσια...
  7. Δεν γνωριζει κανεις ρε παιδια..???
  8. εχω ενα προβλημα με email που λαμβανω και ειναι γραμμενα στα ελληνικα, οπου δεν μου εμφανιζει καθολου τους ελληνικους χαρακτηρες και χαλαει ολη την δομη του email.. στα αγγλικα δεν εχω κανενα προβλημα. Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?
  9. Βοηθεια!! εχω το bold εδω και μια εβδομαδα και παρουσιασε το εξης προβλημα: μερικες φορες δεν λειτουργει το μικροφωνο (ουτε απο το handsfree) με αποτελεσμα να μην με ακουνε, και ταυτοχρονα αν πλησιασεις το χερι στο ηχειο μικροφωνιζει!! εχει συμβει σε κανεναν? υπαρχει περιπτωση να εχω κανει εγω μ...ια? δεν ξερω τι να κανω.. να το παω πισω?
  10. τελικα βρηκα τη λυση!!! :D κατεβασα την τελευταια εκδοση του pc suite και εκανε κανονικα συγχρονισμο με ολες τις επαφες που ειχα στο τηλεφωνο. Η αντιγραφη στο ΒΒ ηταν μετα παιχνιδακι... (πολυ καλη εφαρμογη sync!) Πρεπει να πω παντως οτι η τηλεφωνικη υποστηριξη της Sony ηταν απαράδεκτη!! :mad: Στην αρχη μου ειπαν να κανω κατι ρυθμισεις που δεν ειχαν καμια επιτυχια, και μετα που ξαναπηρα, ενας αλλος μου οτι επειδη εχω XP SP3 δεν μπορει να λειτουργησει ο συγχρονισμος(!!!), ακομα και αν κατεβασω την τελευταια εκδοση του suite και οτι δεν υπαρχει καμια λυση.. μονο εαν βρω εναν υπολογιστη με SP2. Απο πεισμα και μονο, ειπα να την κατεβασω μπας και.... ευτυχως που δεν τον ακουσα!!
  11. ψιλοχαθηκα σε αυτο το site... :( μπορεις να στειλεις ενα λινκ για τη σελιδα που αφορα την συγκεκριμενη λυση? ή τι ακριβως πρεπει να κατεβασω?
  12. Δοκιμασα να περασω τις επαφες απο το sony στο outlook μεσω του Sony suite αλλα περναει μονο το πρωτο τηλεφωνο των επαφων.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι... μαλλον πρεπει να ψαξω στο αντιστοιχο θεμα για το Sony μηπως κανω κατι λαθος εγω..
  13. Γεια χαρα! Ειμαι κατοχος του bold απο χτες και θελω να περασω ολες τις επαφες και μηνυματα απο το sony ericsson P1. προσπαθησα μεσω bluetooth αλλα παρολο που ειχε γινει το pairing κανονικα, μου βγαζει μηνυμα σφαλματος. Ειναι λογω ασυμβατοτητας εκδοσης bluetooth? Ξερει κανεις καποιον τροπο να γινει αυτο? - εκτος απο την αντιγραφη μεσω sim γιατι θα χαθουν ολες οι εξτρα πληροφοριες σε καθε επαφη...
  14. Ειμαι πλεον και εγω ενας χρηστης του P1... Μια πρωτη ερωτηση για τα SMS: απενεργοποιωντας το Τ9, μπορουμε να στειλουμε περισσοτερους απο 160 χαρακτηρες, και αν ναι ποσους?
  15. Εκτος απο το visto μπορεις να προσθεσεις καποια αλλη υπηρεσια απο μονος σου? Οι λογαριασμοί που μπορεις να βαλεις ειναι μονο webmail (gmail, κτλ.) ή μπορεις να βαλεις και εταιρικο λογαριασμο?
  16. γεια χαρα.. ειμαι ετοιμος να παρω ενα Ρ1 αφου πρωτα σκεφτηκα τα: HTC 730, Blackberry 8310, Nokia E51. Το βασικο κριτηριο αγορας ειναι να χρησιμοποιησω την υπηρεσια Push email για να μου ερχονται ολα τα email αυτοματα στο κινητο και να μπορω γενικα να μπαινω στο internet με ευκολια και ταχυτητα. Για το blackberry βεβαια αυτα ειναι παιχνιδακι αλλα σαν τηλεφωνο ειναι λιγο περιεργο. Το HTC το απερριψα λογω καμερας (απαραδεκτο το 2008 ενα τετοιο τηλεφωνο να εχει τοσο απαισια καμερα), και το Ε51 για την μικρη οθονη και την αδυναμια χειρισμου word, excel, pdf. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν εχει χρησιμποιησει κανενας τις υπηρεσιες αυτες στο Ρ1 και κατα ποσο ειναι ευχρηστο για αυτες? Δεν μιλαω για Wifi, γιατι εκει ειναι απλα τα πραγματα..
×
×
  • Create New...