Jump to content

marios_09

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by marios_09

  1. Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω κατι που με απασχολει..

    2-3 μερες τωρα παω αν μπω σε δορυφορους για τουσ χαρτεσ και απο το nokia map αλλα και μεσο Garmin και δεν μπορει να lockαρει δορυφορο με τιποτα..

    γνωριζει κανεις κατι σχετικα με αυτο?!

    ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..

    μαριος:X

  2. αχ,θα τρελαθω...

    δεν γινεται τιποτα..:ninja:

    παω να πατησω "ΓΙΑ ΠΟΥ" μετα η' διευθυνσεισ η' οικια για να βαλω διευθυνση και μου λεει "για την χρηση τησ συγκεκριμενησ λειτουργιασ απαιτουνται λεπτομεριακοι χαρτεσ. επισκεφτειτε την τοποθεσια http://www.garmin.com για περισσοτερεσ πληροφοριεσ"..

    δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο?!

    γνωριζει καποιοσ!?

    επισησ ξεχασα να ρωτησω πωσ σβηνω τα POI γατι μαζευτηκαν πολλα και αρχιζει και κολλαει!

    ευχαριστω προκαταβολικα!:blink:

  3. :!: καλησπερα σασ, θα ηθελα να σασ κανω μια ερωτηση σχετικα με την διαδικασια πλοηγησησ του garmin εχω την καινουργια εκδοση ολα καλα διαβαζει εχω περασμενο μεσα τον auto drive hellas 1.3 αλλα οταν παω να δωσω οδο η κατι αλλο μου λεει μη λεπτομερειακοσ χαρτησ,δοκιμασα να αλλαξω ονομα,πηγα και στισ εφαρμογεσ και επελεξα ναι στην εμφανιση λεπτομερειακων χαρτων αλλα τιποτα μηπωσ γνωριζει καποιοσ γιατι γινεται αυτο!?

    ευχαριστω πολυ :rolleyes:

  4. :!:Καλησπερα σασ, παρακολουθω τισ συζητησεισ σασ εδω και καιρο αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω,αντιμετοπιζωντασ και εγω ενα προβλημα(μικρο η' μεγαλο δεν ξερω).. εχω διαβασει σχετικα με την αλλαγη του product code τα παντα, εχω κανει οτι εχει αναφερθει, το παλιο pc suite κτλ αλλα τιποτα γι'αυτο και εφτασα στο σημειο να γραψω..

    τι πρεπει να κανω για να αλλαξω το pr. code?! στο νεμεσισ δεν μου αναγνωριζει την συσκευη ουτε καν την γραφει πατω να γραψει τον νεο κωδικο για τα ελληνικα αλλα δεν κανει τιποτα λεει στην αρχη write values..error , το ξαναπαταω και μετα περιμενω και δεν κανει τιποτα,ουτε εχει αλλαξει κατι στο κινητο και μετα απο restart,χιλια συγνωμη για το κατεβατο και αμα σασ κουρασα αλλα καθε απαντηση θα ηταν ευπροσδεκτη! ευχαριστω πολυ:O

×
×
  • Create New...