Jump to content

gianis73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by gianis73

  1. Οκ φίλε σε ευχαριστώ και περιμένω το μαιλ.Όσο για την απαλλαγή είμαι στα 300 ευρώ.Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι για τους αερόσακκους.....δηλ.στο τρακαρισμα που θα ανοίξουν όλοι η εταιρία θα μου πληρώσει μόνο την υπόλοιπη ζημιά και τους αερόσακκους θα τους πληρώσω απο την τσέπη μου? γιατί αν είναι ετσι αλλάζει το θέμα και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει τον κόπο μια μικτή ασφάλεια!!!

    ευχαριστώ

    Μιχάλης.

    Θα σου απαντησω.Να ξερεις οτι οι αεροσακοι επειδη μου ετυχε εμενα πριν 10 ημερες ειναι πολυ μανικι αν σου ανοιξουν,

    Αν ανοιξει του συνοδηγου πας για ταμπλο του οδηγου για τιμονι οι πλευρικοι για καθισματα και οι αεροκουρτινες για ουρανο.

    Αυτα μου ειπε η αντιπροσωπεια τουλαχιστον για κτι που ετυχε σε εναν γνωστο μου.

  2. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση,

    ειναι το HONDA CIVIC 1.8 με αγορά τον 11/07.Τιμή αγοράς 22990 ευρώ.Είναι χωρίς οδική γιατί με καλύπτει η εταιρία.Είναι αγρατζούνιστο με 14000κμ,είμαι 39 χρονών με δίπλωμα απο τα 18.Bonus malus είμαι στο 2(ευρωπαική πίστη).Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ποτέ μου δήλωση για ατύχημα.Κ.τ.λ εννοώ θραύση κρυστάλων,νομική προστασία και κάτι τέτοια μικρά.Επίσης αν γνωρίζεις αν καλύπτει τους αερόσακκους,γιατί διαπίστωσα ότι σε αυτήν που έχω δεν καλύπτονται εκτός και εάν κάνεις μια εξτρα χρέωση με κωδικό 044 αν δεν κάνω λάθος, με 13 ευρώ το εξάμηνο πού καλύπτει και την παλαιότητα του αυτοκινήτου για 6 χρόνια.

     

    Για να μην υπάρξει παρεξήγηση το περιστατικό με τον ασφαλιστή αφορά περίπτωση πριν 7-8 χρόνια στην Πάτρα και μου έφαγε τα χρήματα απο αυτοκίνητο και σκούτερ.Δυστηχώς δεν θύμάμαι ποια εταιρία ήταν........η οποία όταν απευθυνθηκα μού είπε ότι γνωριζε το περιστατικό,γιατί το είχε κάνει και σε άλλους αλλά αρνήθηκε να με καλύψει χωρίς να πληρώσω δεύτερη φορα!!!

    θα σου απαντησω την δευτερα γιατι τωρα δεν ειμαι σε θεση.

    Για μικτη οπως μου ειπες και εδρα λευκαδα.

    Θα σου πω για την εθνικη και για την συναιτεριστικη δεν ξερω αν εχεις υπ οψιν.

    Εχει πολυ καλη απαλλαγη απο τις αλλες.

    interamerican εχει μεγαλη απαλλαγη οποτε δεν θα σε ενδιαφερει θα σου πω για αυτες τις δυο.

    να ξερεις οτι θραυση κρυσταλλων και νομικη καλυψη αν τα χρησιμοποιησης δεν ανεβαινει το bonus malus αν δεν υπαρχει προστασια.Ανεβαινει μονο σε τρακαρισμα και φυσικα φαινομενα.

    Τωρα οσο αφορα για τους αεροσακους που ειπες θα σου πω κατι.

    Μην μπαινεις σε τετοιες λεπτομερειες με τις ασφαλιστικες θα το κοιταξω ομως απλα σου λεω αεροσακους , ραδιωφωνο και κατι τετοια μην τα λαμβανεις σοβαρα.

    Αν κοιταξεις οι σοβαρες εταιρειες δεν τα καλυπτουν.

    Αυτες που τα καλυπτουν στο πληρωνουν κατω απο προυποθεσεις (να εχεις καλεσει την αστυνομια να εχει αποδειχτει οτι χτυπησε ο συναγερμος κ..λ.π. (οσο αφορα το ραδιωφωνο).Λοιπον να περιμενεις την δευτερα θα σου στειλω σε email αυτα που σου ειπα.

  3. Καλό είναι να δίνεται μια μικρή προκαταβολή με το προσωρινό σήμα και τα υπόλοιπα με την παραλαβή του συμβολαιου.Εγώ την έχω πατήσει ετσι και είχα 4 μηνες ανασφάλιστο όχημα και ο ασφαλιστής ήταν άφαντος!!!

     

     

    Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει στην Εθνική μικτή ασφάλεια για 1800 κυβικά,13 ίππους,23000 ευρώ αξία αυτοκινήτου,πυρός-κλοπής,μερική-ολική κ.τ.λ.Το έχω στην ευρωπαϊκή πίστη με 467 ευρώ το εξάμηνο(περιοχή Λευκάδα),αλλά θα το προτιμούσα στην εθνική.

    φιλε μου αυτο ισχυει που λες.Με το προσωρινο σημα δινεις καποια προκαταβολη ετσι τουλαχιστον δουλευω μεχρι σημερα.Δεν γινεται παντως σε ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες.

    Θα σου ελεγα ποσο κοστιζει αυτο που ζητας αλλα θα θελα καποια στοιχεια οπως το ετος κατασκευης του αυτοκινητου,συγκεκριμενο μοντελο,ηλικια οδηγου,bonus malus και επειδη αριθμο απο εδω δεν θα θες να δωσεις ελπιζω να μην εχει ζημιες το ιχ σου.

    Να ξερεις απλα οτι η συγκεκριμενη ασφαλιστικη θελει το παλιο συμβολαιο σου για να συνεργαστεις και επειδη δεν το αναλυεις εκει που λες κ.τ.λ. εννοεις και οδικη?Και εχω πει και σε προηγουμενο μυνημα σε αντιπαραθεση που ειχα ερθει με εναν φιλο απο εδω μεσα πρωτα διαλεγεις ασφαλιστη και μετα ασφαλιστικη (αυτο το λεω επειδη γραφεις οτι ο ασφαλιστης σου ηταν αφαντος).

  4. Αυτο που λες φιλε μου δυστυχως δεν γινεται.

    Ολα τα λεφτα πρεπει να δωθουν προκαταβολικα.

    Αν εσυ τρακαρεις χτυπα ξυλο η σε τρακαρουν και αυτοι δεν θα σε πληρωσουν με δοσεις?

    Δεν μπορει να ισχυσει η καλυψη αλλιως.

    Ενας τροπος ειναι αυτος που σου προαναφερε ενας αλλος φιλος.

  5. Εκει που σπουδαζω δεν νοικιαζω ουτε σπιτι ουτε εχω κατι στο ονομα μου.Πως θα με καταλαβουν?Η μονιμη κατοικια μου ειναι στην επαρχια οποτε δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα.Και ετσι κι αλλιως δεν θα το πολυκυκλοφορω θεσσαλονικη.Απλα ρωτησα αν γινεται να παω σε μια ασφαλιστικη στη θεσσαλονικη και να το γραψω στην επαρχια.Γιατι απο θεσσαλονικη θα το παρω το αμαξι αλλα δεν μπορω να το παω ανασφαλιστο μεχρι τα Γιαννιτσα και να το ασφαλισω εκει γι αυτο και ρωτησα αν πρεπει να δουν και το αυτοκινητο.

    μπορεις να το ασφαλισεις και απο θεσσαλονικη και απο οπου θες και δεν χρειαζεται να το δουν

  6. Οσον αφορα την πολη μενω σε επαρχια αλλα σπουδαζω στη Θεσσαλονικη.Λογικα θα το γραψω στην επαρχια,υπαρχει καποιο προβλημα????Το αυτοκινητο πρεπει να το δουν η παω με την αδεια και το ασφαλιζω???

     

     

     

     

    Τι εννοεις???Δεν θα μπορεσω να βαλω καλυψη για κλοπη η για οτιδηποτε αλλο???

    Μπορεις να βαλεις αλλα βαζεις την αξια του αυτοκινητου και οχι οτι ποσο θελεις εσυ.Οσο κανει το αυτοκινητο σου στην συγκεκριμενη στιγμη.Δηλαδη η αντικειμενικη αξια του.

    Καθεχρονο το αυτοκινητο πεφτει στην τιμη 10& περιπου.

     

    Οσον αφορα την πολη μενω σε επαρχια αλλα σπουδαζω στη Θεσσαλονικη.Λογικα θα το γραψω στην επαρχια,υπαρχει καποιο προβλημα????Το αυτοκινητο πρεπει να το δουν η παω με την αδεια και το ασφαλιζω???

     

     

     

     

    Τι εννοεις???Δεν θα μπορεσω να βαλω καλυψη για κλοπη η για οτιδηποτε αλλο???

    Θα το γραψεις οπου κυκλοφορει το αυτοκινητο.Θα πας με αδεια και με εναν λογαριασμο αν θυμαμαι καλα γιοα να δουν μονιμη κατοικια.

    Τωρα αν σπουδαζεις αλλου απο κει που μενεις θα τους πας παλι καποιο στοιχειο που να εξακριβωνει που μενεις.

    Προσεχε σε αυτο.Για να σε προστατεψω στο λεω.

    Το αυτοκινητο το δηλωνουμε εκει που κυκλοφορουμε καταλαβες.

    Εγω μενω αθηνα δεν μπορω να δηλωσω το χωριο του πατερα μου για να πληρωνω λιγα γιατι αν με πιασουν ξερεις τι θα με κανουν μην στο πω εδω.

    Δεν σε καλυπτουν τρεχεις και δεν φτανεις γιατι εδωσες ψευδη στοιχεια.

    Αν σε παισουνε με λιγα λογια να δηλωνεις αλλου για να πληρωνεις λιγα ασφαλιστρα ακυρωνεταοι τι συμβολαιο με υπαιτιοτητα σου και δεν καλυπτσαι.

  7. Επειδη σε λιγο καιρο θα πρεπει να κανω ασφαλεια αυτοκινητου θελω να ρωτησω καποια πραγματα.

    Ποια θεωρητε καλη ασφαλιστικη με σχετικα χαμηλο κοστος.(εγω λεω για εθνικη η ιντερσαλονικα αλλα απο τιμες δεν ξερω)

    Ποιο καλα ειναι 6μηνο η 12μηνο συμβολαιο???

    Το αυτοκινητο θα πρεπει να το δουν???(μεταχειρισμενο θα ειναι αν παιζει καποιο ρολο)

    Μπορω να κανω το συμβολαιο σε μια πολη και να το δηλωσω σε αλλη(στη μονιμη κατοικια μου δηλαδη)

    Θα πρεπει να δωσω το ποσο της ασφαλισης τη στιγμη που θα κανω το συμβολαιο η οταν θα ληξει???

    Η εθνικη που σου ειπε καποιος αλλος ειναι μια καλη επιλογη οπως και η ineramerican αλλα ειναι λιγο τσιμπημενες.

    Η interamerican ειναι καλυτερη σε τιμες σε καινουργια αυτοκινητα και μετα την 10ετια και εχει περισσοτερες καλυψεις.

    Επειδη απο οτι καταλαβα εισαι επαρχια μια καλη λυση ειναι και η διεθνης ενωση και η συνεταιριστικη (ειναι καλη στην μικτη).

    Φιλε μου οσο αφορα 6μηνο ή 12μηνο εξαρταται απο το πορτοφολι σου.

    Το συμβολαιο το προπληρωνεις.

    Καλο είναι αν θες με ακουσεις βεβαια να δηλωσεις την εδρα που ανηκεις και κυκλοφορεις.

    Οτιδηποτε αλλο σου προτεινουν δηλαδη να μενεις αλλου και να κυκλοφορεις αλλου κοροιδευεις την ασφαλιστικη και αυτο εχει επικυνδινες συνεπειες αν σε τσακωσουν.

    ΟΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!

    Οσο για καποια αλλη ασφαλιστικη που αναφερεις δεν στο συνιστω γιατι δεν εχει φιλικο διακανονισμο.

    Οσο αφορα το κοστος του αυτοκινητου δεν βαζεις οτι θελεις εσυ.Αναφερομαι σε περιπτωση κλοπης πυρκαιας που πρεπει να υπαρχει καποιο κεφαλαιο σε περιπτωση αποζημιωσης.

    Βαζει η ασφαλιστικη την τρεχον αξια του αυτοκινητου η οποια μειωνεται 10% καθε χρονο περιπου.

    Η εθνικη και η interamerican εχουν χαλαζι (οταν λεμε χαλαζι εννοουμαι χαλαζι και οχι χαλαζι με εξαιρεσεις) καθως και πληθος καλυψεων που δεν εχουν αλλες.

    Επισης μειωνουν την αξια του αυτοκινητου σου καθε χρονο αυτοματα ωστε να πληρωνεις αυτο που πρεπει.

    Αυτα εχω να σου πω αν ταχ βεβαια ελπιζω να σε καλυψα.

  8. Καταρχην δεν δυσφημω καμμια ασφαλιστικη εταιρεια γιατι δεν συνεργαζομαι μονο με την ineramerican.Τα συμβολαια της interamerican σε καποιες περιπτωσεις ειναι ακριβα γιατι ετσι μονο μπορει να σε καλυψει.Αυτη ειναι η πραγματικη τιμολογηση.

    Το οτι δεν δινει b.m. το σταματησε τα τελευταια χροναι.Εδινε μεχρι 3 τρακαρισματα το χρονο αν θυμαμαι καλα ή δυο.

    Χρεωνει τις ζημιες του αυτοκινητου και οχι του ιδιοκτητη.

    Δεν σου χρεωνει καμμια ζημια αναιτια σε αντιθεση με καποιες αλλες.

    Σου χρεωνει την ζημια που πρεπει να χρεωθει.

    Δεν προσπαθω να βρω πελατες.εχω ηδη πελατες προσπαθω να σε κανω να δεις καποια πραγματα αλλα ματαια προσπαθω γιατι εχεις κολησει με με κατι αλλο.

    Σου το ειπα και παραπανω κανε οτι νομιζεις.

    Το οτι νοικιαζει αυτοκινητο και μου αρεσει οτι γελας και ειρωνικα κιολας δεν σημαινει οτι πρεπει να σου νοικιαζει εφ ορου ζωης.

    Εστω και για μια μερα κατι ειναι.

    Οι αλλες δεν σου δινουν ουτε για μια ωρα.

    Σου νοικιαζει συγκεκριμενο αυτοκινητο να κανεις την δουλεια σου.

    Τι ηθελες δηλαδη να σου νοικιασει ferrari?

    Οσο για τα ασφαλιστρα σου που πληρωνεις παραπανω πρεπει να δω το συμβολαιο σου απλα πραγματα.Δεν σου χρεωνει κανεις τιποτα παραπανω απο αυτο που πρεπει.

    Οσο για την οδικη βοηθεια που παλι ειρωνευσαι (εγω απλα προσπαθω να σε ξεστραβωσω να στο πω ετσι να το καταλαβεις,δεν ειμαι ουτε μεγας ασφαλιστης ουτε το παιζω καποιος εδω μεσα)η καλυτερες ειναι η express και η interamercan αυτο λενε τα στοιχεια.

    Εγω για το αυτοκινητο μου την υγεια μου το σπιτι μου και οτιδηποτε αλλο θελω και εχω το καλυτερο.

    Για αυτο σου ειπα να συζητησουμε.

    Δεν μπηκα εδω μεσα ουτε να ειρωνευτω ουτε να βρισω ουτε να ερθω σε καποια κοντρα.

    Αυτα ειχα να σου πω το σταματαμε εδω αφου θες ετσι και αλλιως απο αυριο δεν προλαβαινω ουτε την μυτη μου να ξυσω γιατι ειναι πολυ δυσκολη μερα.

    Χρονια πολλα και παλι φιλε μου.

  9. φιλε μου διαβασε καλυτερα τι γραφω γιατι λες πραγματα που δεν εγραψα ποτε.Δεν ενδιαφερομαι για σενα απλα μιλαω με σενα.δικαιωμα σου ειναι να εισαι σε οτι ασφαλεια θελεις εσυ αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι η καλυετρη το αντιθετο μα΄λιστα.

    Βρες μου μια ασφαλιστικη λοιπον που να εχει αφαιρεση αυτογνομων κλεπτου και ενοικιαση αυτοκινητου σε περιπτωση κλοπης και θα την παραδεκτω.

    Βρες μου μια ασφαλιστικη που να εχει ιδιοκτητο στολο οχοηματων οδικης βοηθειας ισο με την express servise.

    Βρες μου μια που να εχει ιδιοκτητο στολο ασθενοφωρων να μεταφερουν τους πελατες της.

    Και τελος βρες μου μια που να εχει δικες της κλινικες και νοσοκομεια (ιδιοκτητα).

    Αν αυτα που ειπα δεν μετραν για σενα τι να πω φιλε μου.

    Μονο σε παρακαλω διαβασε καλυτερα τι γραφω και μετα απαντα.Δεν εγραψα ποτε φερεγγυες.

  10. φιλε μου αμαρτωλε η μεγαλυτερη ασφαλιστικη εταιρεια στον κσμο ειναι η allianz και η ing.

    Αυτο δεν εχει καμμια σημασια γιατι εμεις ζουμε εδω και οχι στον κοσμο.Εδω δεν εχει πιασει καμμια απο αυτες και για αυτο ειναι αφερρεγγυες.Το ιδιο και η δικια σου λοιπον.Μπορει στην αγγλια να ειναι top αλλα εδω ειναι ελλαδα.Παρε λοιπον ενα συμβολαιο της interamerican το autoextra και παρε ενα αντιστοιχο της aig και συγκρινε τα.Eiναι η μερα με την νυχτα.Εδω στην ελλαδα τωρα αν σε ενδιαφερει το εξωτερικο παω πασο.

  11. δεν ηταν για σενα η απαντηση φιλε μου.Τωρα σου ειπα δεν θα κατσω να σου πω για ολες τις ασφαλιστικες μια μια ξεχωριστα απο εδω μεσα.Οσο αφορα την ασφαλιση του αυτοκινητου οπως εγραψε και ενα αλλο παιδι πιο πανω οτι πληρωνεις παιρνεις και την αναλογη εξυπηρετηση.Η interamerican εχει καποιες καλυψεις που ολες οι αλλες μαζι δεν τις εχουν και οτιδηποτε αλλο σου πουν ειναι ψεματα.Η διεθνης ειναι αρκετα καλη και οικονομικη σε μερικα ειδη οχηματων οχι σε ολα καθως και σε αλλους ασφαλιστικους κλαδους.Η συνεταιριστηκη ειναι πολυ καλη στα μηχανακια.Καθε ασφαλιστικη εχει μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα απλα διαλεγουμε αναλογα με το τι θελουμε.Για αυτο σου ειπα οτι αλλο να μιλαμε απο εδω μεσα και αλλο απο Live.
  12. φιλε μου με μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωνω οτι εχουν ψιφησει αρκετοι εδω μεσα την intersallonica.Δεν εχει φιλικο διακανονισμο και αυτο ειναι μειονεκτημα μεγαλο.Εταιρεια με μεγαλα παραπονα απο ορισμενους και εταιρεια που εχει μπει 3 φορες σε οικονομικη επιτιρηση.

    Η επιλογη δικη σου βεβαια ετσι εννοειται.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

  13. αφορα αυτα που ειπες αλλα να ειναι σε θεση η ασφαλιστικη σου να σε καλυψει.Μπορει το συμβολαιο σου να τα αναφερει αλλα μπορει να σου τα δωσει?Μπορει να σε βγαλει απο μια δυσκολη θεση οταν εσυ π.χ. εμπλακεις σε ενα δυστηχημα και φταις?(το απευχομαι βεβαια και μερες που ειναι).Εχω πρακτορειο και συνεργαζομαι με καποιες εταιρειες.Δεν υποστηριζω καμμια παρα μονο αυτες που μπορουν.Δεν ειμαι ιδιοκτητης ουτε της interamerican ουτε καμμιας αλλης για να τις εξιψωνω.Ουτε προσπαθω να πιασω πελατες και να τους φωρτωνω με ενα καρο αιδιες που κανουν πολλοι εδω μεσα.Το ξερεις οτι υπαρχει μια εταιρεια που αυτα που δινει δεν τα δινει καμμια αλλη?Δεν θα πω το ονομα της.Το τηλ μου το εχεις παρε με να μιλησουμε αν θες και απο καποιο σταθερο.Δεν θα σε ασφαλισω αν με παρεις μην φοβασαι.(αστειευομαι ετσι)Αν δεν μιλησουμαι παντως καλη ανασταση σε ολους υγεια και να γυρισεται ολοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  14. γενικα μιλαω.σε λιγο καιρο θα καταλαβεις τι εννοω οταν θα μεινουν 14 ασφαλιστικες εταιρειες.Δεν φταινε παντα οι ασφαλιστικες φιλε μου για να μην σου πω καθολου,Οι ασφαλιστες ευθυνοντυαι για πολλα πραγματα.Γιατι για να σε κανουν πελατη σε τρελαινουν με οτιδηποτε και μετα σε αφηνουν να τραβιεσαι εσυ με την ασφαλιστικη εταιρεια αντι να σε συμβουλευσουν.
  15. φιλε μου ενα λαθος που κανουν οι περισσοτεροι ελληνες ειναι το να κοιτανε σε ποια τελειωμενη εταιρεια θα πανε για να πληρωσουν τα λιγοτερα χωρις ομως να ξερουν τι λαθος κανουν.Επειδη ειναι η δουλεια μου τετοια θα σου δωσω μια συμβουλη.Να προσεχεις τι εταιρειες διαλεγεις και ποιος ειναι ο ασφαλιστης σου.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.

    Μπορω να σε βοηθησω σε οτι εχει σχεση με τις ασφαλειες των αυτοκινητων αλλα το σημαντικοτερο ειναι να μαθαινουμε απο τους σωστους ανθρωπους και οχι οταν θα κανουμε καποιο λαθος και θα ειναι αργα.

×
×
  • Create New...