Jump to content

michailbm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by michailbm

  1. Τι να σου πω φιλε μου ... αν εχεις δηλώσει πορτ 2 ταχύτητα 38400 δεν υπαρχει λογος να μην κλειδώνει δορυφόρους ... ανοιξε το destinator.ini και κανε τις αλλαγες για το πορτ και την ταχυτητα εκει .... αν δεν ξερεις πως να το κανεις κατεβασε το αρχειο που εχω ανεβασει σε παλαιοτερο ποστ μου για το dest6 και αντικαταστησε με αυτο το destinator.ini που εχει στο δικο σου dest7 ... αν ειναι θεμα προγραμματος και το κανεις αυτο θα βρει δορυφορους ... αν δεν βρει κι ετσι τοτε ειναι θεμα χαρντγουεαρ !!!!
  2. Παμε γι' αλλα ... ποιο αλλο μπορουμε να βαλουμε ... το TomTom ισως???? Ακουω προτασεις!!!!:shifty:
  3. Οσον αφορα το iGo8 εκανα την εξης αλλαγη στο system.ini που βρισκεται στην θεση ...\iGO8\save\ στο αρχικό αρχείο ειχε με αποσιωπητικά την ταχύτητα και το πορτ : [gps] baud="38400" port="2" εγώ λοιπόν έσβησα τα αποσιωπητικά και ετσι βρίσκει αμέσως την αντένα GPS , το εκανα δλδ ετσι : [gps] baud=38400 port=2 Το εχω κανει αυτο εδω και 3 μερες και δεν εχει ουτε μια φορα χασει την αντένα οσο κι αν "μπαινοβγαίνω" απο το πρόγραμμα ... ας το κανει και καποιος αλλος να μας πει κι αυτος!
  4. Θα συμφωνήσω με τον φιλο xroupista !
  5. Μαλλον δεν εχεις δωση την διαδρομη σωστα ... δες πρασεκτικα σε ποια ακριβως θεση βρισκεται το destinator.exe και βαλτην εδω: Command = \My Flash Disk\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe
  6. To dest 7 λειτουργει απροβληματιστα και στο δικο μου.
  7. Κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ... όταν κάνω "Soft reset" και ξανά εκκινώ το iGO8 βρίσκει την αντένα GPS ... βέβαια έχω πάει στην "χειροκίνητη διαμόρφωση GPS " και έχω δηλώσει port 2 και ταχ.μεταδ. 38400 τσεκαρωντας και το κουτακι απο πανω μετα που βαζω τις παραπανω τιμες! Αν εχεις λυση καλυτερη πες μας! Οσον αφορα το destinator6 το έκανα να παίζει μπάλα και να λοκαρει δορυφόρους αμέσως ... το έκανα αλλάζοντας κάποια πράγματα στο destinator.ini... όποιος ενδιαφέρετε ας το κατεβάσει και να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον με αυτό! Download link : http://rapidshare.com/files/152437383/Destinator.ini
  8. ένταξη με το dest7... με το 6 κατάφερε να πιάσει κανείς δορυφόρους ?????
  9. Τελικα καταφερε κανεις να δει δορυφορους με το dest 6??????
  10. Ευχαριστώ πολύ για την Βοήθεια που βρήκα μεσα απο τα ποστ σας!!! Μηπως μπορει κάποιος να μου πει πως θα βγάλω εικονίδιο στην επιφανεια εργασίας για το Destinator... Ευχαριστώ!!!
  11. Εχω στο λαπτοπ Windows Vista και του εχω εγκαταστήσει το κεντρο συσκευων "windows mobile" v6.0.6783 .... δεν μπορει να συνδεθει με το v m 300 ... το περιεργο βεβαια ειναι οτι στο "Υπολογιστης" το βρισκει σαν Windows CE αλλα απο εκει δεν με αφηνει να κανω αλλαγες στη μνημη του ... γνωριζετε κατι για το πως μπορω να κανω αλλαγες εκτός απο το να βαλω XP sto laptop????
  12. Για σας κι απο εμένα! Είμαι αρχάριος στα μηχανάκια αυτα και μου εχει σπασει τα νευρα που δεν μπορω να το "ξεκλειδώσω" με τίποτα ... δεν με αφηνει να τροποποιήσω τιποτα στη μνήμη του ... τιποτα :mad: ... Μήπως μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει διοτι διαβάζω διαβάζω κάνω οτι διαβαζω και τίποτα δεν κάνω :O ... !!!! Λοιπων το ξεκλειδωσα αλλα δεν τρεχει το dest ... i???? :O Λοιπων παιδες το "μηχανακι" δουλευει τέλεια:D:D:D ... ειναι αλλο εντελώς με το Destinator 7:rolleyes: !!!! Ειμαι εντυπωσιασμένος με την ανταπόκριση που βρηκα μεσα απο το φόρουμ αν και καινουρος ... Φιλε xristosc2 δεν γνωριζόμαστε προσωπικα αλλά σου ειμαι υπόχρεος , χωρις την βοήθεια σου δεν θα τα κατάφερνα ... αν ποτέ σε βγαλει ο δρόμος προς την Αγιά Λάρισας κερνάω οπωσδήποτε !
×
×
  • Create New...