Jump to content

Helldiver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Helldiver

  1. Για πες δλδ για να καταλαβω. Το θεμα βασικα δεν ειναι τα ζωα η ποσα ειναι αλλα η καθαριοτητα. Τι προβληματα λες να εχω? :blink: Μιλαμε δλδ για απιστευτη βρωμα ειτε απο τις ακαθαρσιες αλλα και απο τις τριχες παντου καθως και δυσοσμια λογω και του αριθμου τους!
  2. Υγειονομικο λες για να γινει ελεγχος στο σπιτι και στους χωρους δλδ? Να ξεκινησω απο το δημο η τη νομαρχια καλυτερα?
  3. Καλημερα φιλε μου και ευχαριστω για την απαντηση σου. Ναι τον εχς διαβασει τον νομο αλλα δεν ειχα καταλαβει αυτο... αν δλδ χρειαζεται κατασταστικο/κανονισμος πολυκατοκιας η ισχυει γενικα. Αρα σε μενα που πληρουνται οι προυποθεσεις τον χρειαζομαστε. Οσον αφορα ομως το τσιπαρισμα τους και βιβλιαριο υγειας των ζωων αλλα και στο θεμα της καθαριοτητας που αναφερω στην περιπτωση μου εκει φανταζομαι πως δεν χρειαζεται και πως με αστυνομια και υγειονομικο μπορει να γινει κινηση!( ; ) Πιστεψε με δεν εχω κανενα θεμα με τα ζωα γενικα οποτε καταλαβαινεις για να ζηταω τετοια συμβουλη δεν ειναι παραξενια αλλα η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο!
  4. Καλησπερα παιδιά! Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις αν μπορει καποιος να με διαφωτησει! Ειμαι σε πολυκατοικια και δεν εχουμε καποιο κατασταστικο η κανονισμο λειτουργιας. 1. Για διαταξεις που διαβαζω σχετικα με τον μεγιστο αριθμο κατοικιδιων, για να υπαρχει εφαρμογη χρειαζεται κατασταστικο/κανονισμος η ισχυει οπως και να'χει? 2. Σχετικα με την καθαριοτητα του κοινοχρηστου χωρου της πολυκατοικιας (εχουμε πιλοτη/κηπο) ο ενοικιαστης αφηνει τα σκυλια του και χεζουν κυριολεκτικα παντου. Για να βγεις εκει δλδ πρεπει να προσεχεις που πατας και οπως καταλαβαινετε καθαριζει υπερβολικα σπανια. Τι μπορω να κανω γι'αυτο? Απο λογια κλπ δεν παιρνει... Να φωναξω αστυνομια, υγειονομικο? Τι μπορει να εχει το μεγιστο αποτελεσμα? Προστιμα κλπ δλδ? 3. Για τα κατικοιδια που ειπα πριν, μιλαμε για 3-4 μεγαλα σκυλια και δε ξερω ποσες γάτες. Ευχαριστω και θα με βοηθησετε πολυ με τις συμβουλες σας!
  5. Παιδια εμενα εγινε κατι μαλλον παραξενο. Ειχα αναβαθμισει σε 7.8 με το γνωστο τροπο που εχετε ολοι δει στο forum (κλεινοντας το ιντερνετ στον υπολογιστη μετα απο καποια δευτερολεπτα), επειδη ειχα unbranded και δεν ειχε προλαβει να παρει την επισημη αναβαθμιση πριν την μπλοκαρει η Microsoft. Σημερα μου ηρθαν 2 καινουργιες και η τελευταια που κοταξα τον αριθμο της ηταν αυτη που το site της Microsoft αναφερει ως "γνωστη και ως windows phone 7.8"... Μου περασε δλδ απο πανω παλι την 7.8...
  6. Ουτε με WiFi ουτε καθολου? ουτε internet explorer λειτουργει, ουτε εφαρμογες-marketplace, τπτ????
  7. Λοιπον επειδη βαρεθηκα να περιμενω πανω απο μηνα τωρα για την αναβαθμιση (Lumia 800 White ελληνικο unbranded), εκανα και γω force update. Δοκιμασα το κλασσικο κολπο με το να κλεισεις το internet 1-2 δευτερολεπτα πριν σου βγαλει οτι δεν εχεις update. Μετρας απλά 2-3 φορες ποσα δευτερολεπτα θελει και το κανεις. Εκανε 2 μικρες αναβαθμισεις, την μεγαλη σε 7,8 και μια της Nokia (συνολο 4). Με εξαιρεση τη δευτερη που την βρηκε με τη δευτερη φορα τις αλλες τις πηρε με την πρωτη. Πολυ απλο. Μας επριξες στο περιμενε ρε Nokia τοσες μερες... ημαρτον!!!
  8. Το φλασαρα με την ROM που ηταν για τα ελληνικα Vodafone και ενω εγκατασταθηκε ΟΚ μου το βγαζει κλειδωμενο και λεει να επικοινωνησω με τον παροχο. Καμμια ιδεα????? Παιρνει το pin κανονικα αλλα μετα πεταει αυτο το μηνυμα...
  9. Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Και ομως να που εχει συμβει. Πρεπει να ειναι η υπερσπανια περιπτωση.... θα εχω δουλεια για το βραδυ μεχρι να τα βρω!!!! και παλι ευχαριστω!
  10. Καλησπερα! Εχω ενα Motorola RazR2 V9 το οποιο αν και ηταν σφραγισμενο ελληνικο ειχε πανω At&t ROM απο λαθος του εργοστασιου. Ξερει κανεις απο που μπορω να βρω να κατεβασω την ελληνικη ROM και ισως ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για flashing? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με Motorola και επειδη ειναι καπως παλιο τα links κλπ εχουν πεθανει στα περισσοτερα sites...
  11. Αντε αυτη τη φορα ελπιζω να κερδισω!!!!!!!!!
  12. Δοκιμασες να κανεις και παλι εγκατασταση τη ROM? Εμενα, οταν εβαλα την πρωτη 10.1, ή εκλεινε ή δεν λειτουργουσε το πληκτρολογιο απ'οτι θυμαμαι και απλα εκανα και παλι εγκατασταση απο boot με clockwork και ολα ΟΚ!
  13. Ναι της cosmote εχουν παρει ηδη την αναβαθμιση.... Ισχυει εχουν παρα πολλα να διορθωσουν. Και η πολιτικη της μη αναβαθμισης σε 8 ειναι τραγικη... εδω το 3GS εχει IOS 6 εστω και lite εκδοση... Ολα τα λειτουργικα (android, ios και symbian, meego κλπ...) τρεχουν σε κινητα και κατω απο 1GHz και τα WP8 στο 800 κ 900 κλπ με 1.4GHz και δε γινεται???
  14. Ποιο πηρες??? Χρωμα?? εγω εχω το 800 ασπρο απο πλαισιο εδω και 3 βδομαδες και ειναι 7.5
  15. Αντε καλη αναβαθμιση!!!!!!!!! Το μενου ειναι πολυ πιο ομαλο τωρα!!! Παιζει και τα χρωματα να ειναι λιγο καλυτερα!!
  16. Ναι οτι ναναι. Οταν βγηκε η PR1.3 αυτο πηρε την 1.2 φαντασου. Το θετικο ειναι οτι εκει που ελεγα οτι δεν προκειται να την παρει ποτε και το flashing δεν λειτουργουσε με τιποτα... ηρθε.
  17. Το θελω!!!!!!!!! Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!!!!!!
  18. Καλησπερα, ειπα να βαλω αλλη εκδοση γιατι για το δικο μου δε μου βγαζει ΟΤΑ αναβαθμιση σε 1.2... επισης δεν μου αναγνωριζει να αγορασω εφαρμογη μεσω νοκια στορ παρα μονο με καρτα ενω πχ στο Ν8 αγοραζα και μεσω λογαριασμου κινητης και ειπα μην φταιει αυτο. Οσο για την μπαταρια εχω mail for exchange οποτε το αυτοματο μαλλον απορριπτεται (αρα και η ελπιδα για καλυτερη διαρκεια μαλλον) αν και δε το εχω δει και στις ρυθμισεις. Το Ν8 παντως με ιδια χρηση την ειχε τη μερα χωρις συζητηση και εμπαινα και σε δευτερη...
  19. Καλησπερα... σχετικα καινουργιος στο Ν9 και το meego (λιγοτερο απο μηνα). Πρωτη εντυπωση γλυκοπικρη. Πολυ πρωτοποριακο και με τρελες δυνατοτητες, ευκολο και γρηγορο UI που τα σπαει... παρατημενο και χωρις εφαρμογες απο την αλλη... Επειδη το πηρα παραεισαγωγη καθως ηθελα γαλαζιο... εχω καποια θεματα. Θελω να το φλασαρω για αρχη καθως παιζει και τρελο battery drain (ή εχει τραγικη μπαταρια, δεν ξερω). Ειναι πολωνικο σε pr 1.1. Θελω να το κανω ταυτοχρονα και pr 1.2. ποια εκδοση να διαλεξω? ελληνικη δεν ειδα, οποτε balkan ή τη γενικη γενικη? (ανα εχετε και τα ονοματα αυτων που προτινετε θα το εκτιμουσα :lol:) Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...