Jump to content

georgefr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgefr

  1. Και κατι ακομα βρε παιδια οποιος ξερει...Τι παιχνιδια αναγνωριζει το κινητο μας??Και απλα τα περναμε μεσα στον φακελο παιχνιδια και εφαρμογες και παιζουν??Γιατι περναω πολλα και ενω τα βαζω μεσα στον φακελο μετα αυτα δν υπαρχουν!
  2. Αλλο προβλημα που εχω τωρα και δεν μπορω να βρω λυση!Σε ξεκλειδωτα δικτυα μπαινω μεσα ανετα!Σε κελιδωμενο που ξερω τον κωδικο(δικο μου ειναι γι αυτο και τον ξερω) δν μπορω να μπω!Μου λεει αποτυχια συνδεσης...Και ο κωδικος ειναι σωστος γιατι τον δοκιμασα και μπηκα με το laptop μου!Τι να φταιει και δεν μπορω να μπω αραγε??
  3. Σ ευχαριστω ρε φιλε!Ειχα αγχωθει υπερβολικα μηπως ειναι παλι χαλασμενο και τρεχω!
  4. Mια απορια ρε παιδια γιατι μου ακουγετε λιγο κουλο αυτο που μου συμβαινει!Οταν τραβατε βιντεακι με αργη κινηση σας το τραβαει με το νορμαλ χρωματισμο??Εγω οταν τραβαω σε αργη κινηση μου βγαζει τα χρωματα πιο ξεθωριασμενα απο οτι με κανονικη η με γρηγορη ληψη!Μου τα βγαζει σχεδον ασπρομαυρα ενω σε ολα τα αλλα βιντεακια και τις φωτογραφιες ειναι τελεια τα χρωματα!Σε εσας ειτε τραβατε σε αργη κινηση ειτε σε γρηγορη ειναι τα ιδια τα χρωματα οταν βλεπετε μετα το βιντεακι??Ρωταω για να δω αν ειναι φυσιολογικο η εχει προβλημα παλι το κινητο!
  5. Τελικα το κινητο οπως ειχα πει ειχε προβλημα,το πηγα στο πλαισιο και μολις πριν μια ωρα μου εδωσαν καινουργια συσκευη!Την εχω βαλει για φορτιση!Ελπιζω να μην μου συμβει κατι αναλογο και σ αυτην!Η 1 φορτιση πρεπει να γινει μεχρι να γεμισει η μπαταρια οπως λεει το βιβλιο οδηγιων η ειναι καλυτερο να το αφησω 8 με 10 ωρες περιπου?
  6. Δυστυχως το κινητο ποτε δεν ανοιξε και ολο κολλουσε στο λογοτυπο οποτε το πηγα πισω να μου το αλλαξουν...Το θεμα ειναι οτι λεει θα το κοιταξουνε και μπορει να μην προλαβουν να το δουνε σημερα!Τους εξηγω να το ανοιξουν απλα να δουν οτι κολλαει και να μου το αλλαξουν οπως θα γινει τελικα και αυτοι για 2 λεπτα υποθεση μου το κρατησαν και θα το εξετασουν με τη σειρα του οποτε μενω χωρις κινητο και ταλαιπωρουμε αδικα!:(:(
  7. Ρε παιδια τι γκαντεμια ειναι αυτη??4 ημερων κινητο και μου χαλασε!Αυτο το προβλημα καπου νομιζω το ειχα διαβασει εδω μεσα...Κλεινω το κινητο,το ανοιγω και κολλαει στο λογοτυπο της LG!το κλεινω το ανοιγω παλι και το ιδιο...Κολλαει εκει και δεν προχωραει!Παω αυριο να το δωσω να μου το αλλαξουνε εκτος και αν κατι κανω εγω στραβα!Οσοι το εχετε παθει σας αλλαξαν συσκευη η διορθοθηκε?? Εντωμεταξυ το εκλεισα και το ανοιξα παλι το κινητο γιατι νωριτερα μου εκανε αλλο κουφο!Εκει που ειχα μια φωτο μου για φοντο που ειχα περασει νωριτερα απο τον υπολογιστη χανετε ως δια μαγειας και για φοντο μπαινει η εικονα που ειχε οταν το ειχα αγορασει!!Μπαινω στο μενου και οι εικονες μου πουθενα που ειχα περασει!Προσπαθω με το usb καλωδιο να τις περασω ξανα αλλα ματαια!Μου λεει κατι για κατεστραμενο δισκο του κινητου και οτι δεν μπορω να τις περασω...Ουτε αυτες αλλα ουτε και αλλες φωτο που προσπαθησα!Το περιεργο ειναι οτι ηχους και βιντεο περναει κανονικα και φωτο που τραβαω απο το κινητο τις αποθηκευει παλι κανονικα...!!Λετε να εχει σχεση με το μετεπειτα προβλημα η συμπτωση??Παντως και αυτο το προβλημα απο το πουθενα!Και μαλιστα γι αυτο το λογο το εκλεισα!Να βγαλω την καρτα μνημης να την ξαναβαλω μηπως εφταιγε αυτη αφου εκει αποθηκευα τα παντα!Τι λετε εσεις?? Υ.Γ. Xιλια συγγνωμη για το μεγαλο post αλλα στεναχωρηθηκα πολυ και δεν μπορω να εξηγησω τι φταιει αλλα και την γκαντεμια μου!:(:(:(:(
  8. Eιναι καλη η V10i gr που εχω σαν εκδοση??Το πηρα τωρα το κινητο και δεν εχω ιδεα!Και κατι ακομα!Πως γραφω νεα επαφη στα ελληνικα??Μονο αγγλικους χαρακτηρες μου βγαζει!Και οσο και αν προσπαθησα τη ληψη με το χαμογελο τραβαει αν και οποτε του ερθει και οχι μονο με το που χαμογελασει καποιος!:(
  9. ΚΚ Καλα τα λες για το πως ενσωματωνουμε υποτιτλους σε ταινιες!Αν ομως το κανω αυτο που λες εκτος απο την ενσωματωση τη μετατρεπω σε ταινια dvd!Οποτε δεν θα παιζει στο κινητο!!Εκτος και αν κανω λάθος...Η εκτος και αν υπαρχει αλλη λυση για να δουμε ταινια με υποτιτλους στο κινητο!
  10. Aφου παιζει τις ταινιες ολα καλα!Το θεμα ομως ειναι πως θα αναγνωρισει τους υποτιτλους!Το player του κινητου αναγνωριζει τους υποτιτλους??Απλα βαζω μαζι σε ενα φακελο την ταινια με τους υποτιτλους και την ανοιγω και παιζει κανονικα με τους υποτιτλους μαζι?
  11. Καλησπερα σας παιδια!Ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του κινητου αυτου αλλα εχω μια απορια!ΟΙ ταινιες που κατεβαζουμε απο διαφορα sites (μεσω rapidshare ας πουμε) σε τι μορφη κατεβαινουν??Και αν δεν κατεβαινουν σε μορφη divx πως μπορουμε να τις μετατρεψουμε σε αυτη τη μορφη ετσι ωστε να τις περασουμε στο κινητο και να τις δουμε??
  12. Mια απορια!!Οταν εχω τα hands free ενω παιζει κανονικα το ραδιο δεν μου παιζει τα τραγουδια που εχω περασει!!Με το που βγαλω τα hands free παιζει κανονικα απο τα μεγαφωνα!Ειναι φυσιολογικο αυτο!?Και 2ον πως μπορουμε να ακουσουμε ραδιο βαζοντασ μεν τα hands free αλλα απο το μεγαφωνο του κινητου??
  13. Ρε παιδια hard reset γινετε με το να πατησεις την γραφιδα οπως στο soft reset και το power συχρονως και μονο αυτο η να πατησεις αυτα που προανεφερα και μετα το κουμπι του κλεισιματος τηλεφωνου???Εχω μπερδευτει τελειως!
  14. Eλα ομως που φοβαμαι να κανω hard reset γιατι δεν ξερω και φοβαμαι μηπως κανω καμια βλακεια!Ασε που γενικα δεν θελω να χαθουν ολα οσα εχω αποθηκευσει!
  15. Aκριβως οπως τα λες φιλε hellas...Ειναι σαν να κανω soft reset!Mου βγαζει την πορτοκαλι εικονα με το glofish
  16. Φιλε εμενα το ραδιο παιζει μια χαρουλα!Το μονο που με προβληματιζει και ειναι σοβαρο ειναι το οτι σβηνει το τηλεφωνο χωρις λογο και οποτε του ερθει...Κατα τ αλλα ολα τελεια....
  17. Σας χαιρετω και εγω ως ενας νεος και χαρουμενος κατοχος ενος Χ600...Πολυ καλο το κινητο απο τις 3 μερες που το εχω αν και εχω ενα προβλημα και ενα μικρο παραπονο!Το παραπονο ειναι οτι ειναι παρααα πολυ αργο σε οτι και να κανεις!Συγκεκριμενα οτι και να ανοιξω αργει παραα πολυ να μου το ανοιξει σε σχεση με αλλα παρομοια κινητα-pda και ας εχω ολα τα προγραμματα κλειστα!Σε αυτο βεβαια μπορει να φταιει και το οτι εχω φορτωσει πολυ και την καρτα μνημης αλλα και του κινητου... Αυτο ομως ειναι μικρο μπροστα στο προβλημα που αντιμετωπιζω!Συγκεκριμενα οποτε του ερθει και χωρις λογο κλεινει σαν να εχω βγαλει την μπαταρια και να την εχω ξαναβαλει!Απενεργοποιω την οθονη μονο και μετα οταν παω να την ανοιξω μου ανοιγει απο την αρχη το τηλεφωνο!!Μου το εχει κανει σε 3 μερες 4 φορες...Βεβαια απο χθες το μεσημερι δν μου το εχει κανει ευτυχως!Μηπως ξερετε καμια λυση η τι να κανω??Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
×
×
  • Create New...