Jump to content

anakha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anakha

  1. Ξαναέκανα format και αυτή τη φορά έβγαλα την κάρτα μνήμης απ'τη συσκευή και όλα δουλεψαν μια χαρά :) οταν όμως ξαναέβαλα την κάρτα άρχισε να μου κάνει πάλι τα ίδια.Θα δοκιμάσω να κάνω format και στην κάρτα μνήμης μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα λύθηκε.Έκανα format την κάρτα μνήμης και τώρα όλα δουλεύουν άψογα.Ευχαριστώ για την βοήθεια.:)
  2. Δοκίμασα ότι μου είπες.Πήγα στη σελίδα του nokia beta labs και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές όμως χωρίς αποτέλεσμα.Έκανα update και πάλι τίποτα... Δεν νομίζω να είναι θέμα εφαρμογών πάντως γιατί τις εφαρμογές αυτές τις είχα περασμένες και πρίν το format. Μάλλον θα πρέπει να το πάω για service.
  3. Γεία σε όλους.Έχω ενα πρόβλημα με το Ν85 μου.Έκανα ενα hard format (*#7370#) και μετά όταν πήγα να ξαναπεράσω κάποια παιχνίδια και εφαρμογές ο nokia application installer μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "The application installer on the Nokia device doesn't support the file format of the application that was tried to be installed". Μου βγάζει αυτο το μήνυμα και με jar και με sis αρχεία.Μήπως παρέλειψα να κάνω κάτι μετά το format?
×
×
  • Create New...