Jump to content

opcego

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by opcego

  1. καλημερα και απο μενα,θα ηθελα τις γνωσεις σας σε θεμα αγορας βιντεοκαμερας sony dcr-sx30e λογω οπτικου zoom 60,μικρο μεγεθος και καθαρα βιντεοκαμερα,η να παρω panasonic tz7 λογω καλης φωτο και ληψη βιντεο HD?τραβαω 70% φωτο και 30% βιντεο,απλα επειδη με ενδιαφερει και η φωρητοτητα εχω παντα μαζι μου μια pentax m60[η οποια δεν τραβαει καλο βιντεο] και απο βιντεοκαμερα μια jvc dv 100l[mini dv] για τα βιντεο ,απλα λογω φωρητοτητας δεν την εχω μαζι...περιμενω τις αποψεις σας.ευχαριστο προκαταβολικα.
  2. μπορεις να βοηθησεις λιγο γιατι δεν μου γινετε,μολις βαλω το ν80 στον υπολογιστη τρεχει το pc suite,μηπως πρεπει να κατεβασω αλλη εκδοση του outlook;
  3. γεια σας και απο μενα,θα ηθελα να μου πει καποιος μια λυση για το εξης προβλημα.ειχα το nokia το ν80 και εχω μεσα στη συσκευη 623 τηλεφωνα,τωρα αγορασα το touch το p3450 και προσπαθω να βρω ενα συντομο τροπο να περασω τα τηλεφωνα.το νοκια το συνδεω με τον υπολογιστη με το nokia pc suite ενω το htc με outlook,θα ηθελα τις γνωσεις σας,ευχαριστω:)
×
×
  • Create New...