Jump to content

sakis_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakis_

  1. Φίλε k_giannis, όσων αφορά την μπαταρία, εσύ το κινητό το χρησιμοποιείς με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας ή όχι? Γιατί εγώ το έχω περίπου ένα μήνα, το χρησιμοποιώ χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας και (κάνοντας όλα αυτά που ανέφερες, δηλ. κανένα τηλέφωνο, καμιά φωτογραφία, λίγο multimedia κ.τ.λ.) το φορτίζω κάθε μέρα.:mad::mad::mad:
  2. Αυτό ακριβώς που είπε και ο k_giannis. Κατά καιρούς διαβάζω ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα στην αναζήτηση... Ποιό πρόβλημα??? Αντικειμενικά το κινητό είναι απ' τα καλύτερα της αγοράς σε θέματα ευχρηστίας. Προτείνω ΑΓΟΡΑ.:D:D:D
  3. Thank you!!! Να 'σαι καλά...:D
  4. Παίδες δύο ερωτήσεις. 1)Το τηλ. της cosmote(για what's up) για εξυπηρέτηση πελατών είναι 1313? Κι αν ναι, σ' αυτό παίρνουμε για να μας δώσουν οδηγίες για ενεργοποίηση internet? και 2)Ένα αρχείο EXCEL όταν το περνάμε στο κινητό, σε ποιόν ακριβώς φάκελο το περνάμε? Στα Documents ή στα FlashContents?:wacko: (το μέγεθός του είναι 267 ΚΒ. υπάρχει περίπτωση να μην το ανοίγει?)
  5. Το ξέρω φίλε gilardino για τις χρεώσεις ότι καίνε:lol:. Έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ και πολύ το internet στο κινητό, αλλά θέλω απλά να το ενεργοποιήσω.;)
  6. Εγώ θα ήθελα τι βοήθειά σας για κάτι αλλό...:( Θέλω να ενεργοποιήσω το internet στο κινητό και απ' ότι ξέρω πρέπει να πάρεις τηλ. στην cosmote (έχω κάρτα what's up) και σου δίνουν αυτοί τις οδηγίες. Αν ισχύει αυτό, θα ήθελα το τηλ. στο οποίο πρέπει να πάρω. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω μόνος μου (π.χ. αν έχει κάποιος τις οδηγίες για what's up...)
  7. Φίλος, αρχικά δεν αντέχει και πολύ (κι εγώ νέος χρήστης είμαι), όμως απ' ότι έχω διαβάσει παραπάνω, μετά από μερικές φορές που θα το φορτίσεις τα πράγματα καλυτερεύουν. Από ήχο προσωπικά είμαι ευχαριστιμένος. Κάποιοι λένε ότι το αδύναμο σημείο του στις fotos είναι το σκοτάδι... Προσωπικά και πάλι ευχαριστιμένος μένω. Όσον αφορά τον όγκο του, είναι από τα πιό όμορφα κινητά . Ελπίζω να βοήθησα.:)
  8. Από αυτή τη σελίδα βλέπω ότι η 10c είναι τις Orange, δηλαδή branded. Μου προτείνετε να βάλω αυτήν ή μήπως να βάλω την 10e η οποία είναι unbranded (επειδή ο φίλος flik μου είπε ότι είναι καλύτερο να βάλω unbranded). Μπορεί κάποιος να μου πει αν η 10c υπάρχει unbranded κι αν ναι, που μπορώ να τη βρω και να την κατεβάσω? Το μόνο που θέλω είναι να έχει ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  9. Kατ' αρχήν σ' ευχαριστώ και πάλι που ασχολείσαι μαζί μου. Τώρα, απ' ότι μου λες καταλαβαίνω ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου. Θα περιμένω μήπως απαντήσει και κανένας άλλος και βλέπουμε.
  10. Την αλλαγή firmware(επειδή το κινητό δεν ξεκλειδώνει καν) γίνεται να την κάνω μόνος μου? Γιατί έχω απελπιστεί τόσο πολύ που σκέφτομαι αύριο να το πάω στο ΓΕΡΜΑΝΟ.
  11. Το κατέβασα, το στέλνω και πριν ολοκληρωθεί μου λέει error και δεν το περνάει. Επίσης, στο φάκελο swf έχω περασμένα μόνο τα widget2.swf και widget4.swf. Μήπως θά 'πρεπε να υπάρχει και κάτι άλλο? ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιον έχει κάποια λύση να απαντήσει...Όλο το βράδυ θα είμαι μέσα στο forum. Έχω πανικοβληθεί.....
  12. Μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο, μπορώ να χρησημοποιήσω την κάμερα ως φωτογραφική και ως βιντεοκάμερα, αλλά τίποτα παραπάνω. Αν δεν καταφέρω να κάνω τίποτα σήμερα, αύριο θα το πάω στο ΓΕΡΜΑΝΟ. Την Παρασκευή το πήρα...ΈΛΕΟΣ. Μήπως έσβησα κάτι που δεν έπρεπε? Κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω τώρα?
  13. ΕΠΙΓΏΝΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. Φίλε flik σ' ευχαριστώ πολύ. Όμως τώρα θέλω τη βοήθειά σου γιατί θα τρελαθώ... Πριν δω το μήνυμά σου, πρωσπάθησα να το εγκαταστήσω μόνος μου και έκανα αυτά ακριβώς που λες στο μήνυμά σου. Όμως στην οθόνη εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έλεγε "Error...και να δω αν έχω εγκαταστήσει σωστά το Thememanager". Όσο για το c το πατούσα 2 φορές αλλά τίποτα. Και είπα να το απεγκαταστήσω...και σβήνω τα πάντα από τους φακέλους themes και swf. Το τηλέφωνο πλέον δεν ξεκλειδώνει
  14. Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας... έχω κατεβάσει το theme manager 3.2 και δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω στο κινητό:cry: (τελείως άσχετος με τον υπολογιστή). Ενοείται ότι έχω και το EFS Media Builder. Οι οδηγίες που έχω είναι: Installing to Phone Memory: 1) Before installing anything open up "ThemeList.txt" located in the Themes folder and modify all the locations from 0 to 1. 2) Using EFS Media Builder navigate to "LGAPP/Media/swf/". 3) Drag and Drop "widget2.swf", "widget4.swf" and any custom NYX files to this location. 4) Now with EFS navigate to "LGAPP/Media/swf/theme". 5) Drag and Drop "theme_bg2.swf" and the "Themes" folder to this location. 6) Click Disconnect and press YES at the pop-up Once the Viewty reboots perform the following. 7) Navigate through the handset options and activate the Silver theme (2nd from top). 8) Navigate though the handset options and activate the Dual Clock. Once theme_bg2.swf is installed there is no need to use EFS ever again (assuming you have a memory card). All future releases and updates of Theme Manager will be loaded in automatically. Δεν έχω ακόμα εξωτερική μνήμη κι έτσι η μόνη λύση είναι να το περάσω στη μνήμη του τηλεφώνου... αλλά ΠΩΣ? Από το βήμα 2) κι έπειτα δεν καταλαβαίνω Χριστό. Θερμή Παράκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.
  15. Γειά σας κι απο μένα!!! Σε λίγες μέρες θα είμαι άλλος ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός Viewty:D. Προς το παρόν δεν έχω καμία απορία όσον αφορά τη συσκευή, αφού όλοι όσοι είστε κάτοχοί της έχετε προσφέρει τα ΜΕΓΙΣΤΑ και μπράβο σας για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια!!! Τώρα αν υπάρξει καμία απορία/προβληματισμός απο τη στιγμή που θα το έχω στα χέρια μου, εδώ θα είμαστε ελπίζω να τα λέμε....:):):)
×
×
  • Create New...