Jump to content

petrosant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petrosant

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

petrosant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η οθόνη ανταποκρίνεται κανονικά όταν πιέζω στη γραμμή, και όχι δεν το άφησα στον ήλιο. Οταν πιέζω την οθόνη δεν φαίνεται καμία διαφορά στη γραμμή, συνεχίζει να είναι εκει
  2. Καλησπέρα, Το Χ600 μου πριν 4 μέρες παρουσίασε καμία 20ρια κόκκινα pixels σε μία μίκρη περιοχή. Είχα τρομοκρατηθεί από αυτό γιατί δεν μου είχε πέσει εκείνες τις μέρες. Μέχρι το βράδυ όμως, τα Pixel είχαν εξαφανιστεί και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Την επόμενη μέρα, παρουσιάστηκε μία κόκκινη γραμμή στα 2/3 της οθόνης, η οποία και αυτή είχε εξαφανιστεί μέχρι το βράδυ. Τώρα πάλι έχει εμφανιστεί. Είχε κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει τι μπορεί να φταίει?
  3. Παιδια στο Χ600 μου ανάβει το άσπρο led 2 φορές συνεχόμενες, μετά πάυση και μετά πάλι 2 συνεχόμενες. Τι σημαίνει αυτό? Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω?
  4. Υπάρχει δυνατότητα στο Destinator να εισάγω συντεταγμένες και να μου δείξει που βρίσκεται αυτό το σημείο?
  5. Έχω παραγγείλει απο το ebay προστατευτικά για την οθόνη του Χ600, αλλα απο λάθος δικό μου έχω πάρει 9 προστατευτικα!!! http://cgi.ebay.com/LCD-Film-Screen-Protector-for-Eten-E-ten-Glofiish-X600_W0QQitemZ140224382296QQihZ004QQcategoryZ58540QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Στο κουτάκι υπάρχει και lint-free cloth για να μην γδέρνεται η οθόνη. Αν υπάρχει κανέις που ενδιαφέρεται, να μου πει να του στείλω με τιμή όσο τα έχω πάρει. Αύριο μεσημέρι φεύγω από ελλάδα, άρα ή τα στέλνω αύριο το πρωί, η μετά το πάσχα. Στείλτε μου pm αν ενδιαφέρεστε
  6. ευχαριστώ αλλά τελικά φαίνεται ότι έχει έρθει με εγκατεστημένη την τελεύταια έκδοσυ :)
  7. Σήμερα έχω πάρει και εγώ το δικό μου Χ600. Βάζω τα CD που έρχεται μαζί και ο υπολογιστής μου αρνείται να το διαβάσει (μου βγάζει error). Υπάρχει τιποτα σημαντικό επάνω εκτός από το ActiveSync που να μου χρειάζεται? Μπορώ να κάνω manual installation απλά το autorun δεν δουλέυει. Από τον φάκελο setup τίποτα δεν μπορώ να τρέξω. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα από άλλο υπολογιστή. Χάνω κάτι σημαντικό?
  8. Ξέρει κανένασ καμία καλή εφαρμογή διαχειρησης χρημάτων? π.χ. να παρακολοθω που ξοδευω χρήματα, πιο είναι το υπολοιπο μου κτλ και να είναι δωρεάν?
  9. Γειά και χαρά σε όλους. Αύριο ελπίζω να είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Χ600 :D Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεται κανένα προγραμματάκι που να φυλάει έξοδα που κάνω. Είναι το πρώτο μου PDA και πρέπει να οργανωθώ λιγάκι. Επίσης, υπάρχουν μπαταρίες με μεγαλύτερη χωρητικότητα? έχω βρει μία στο ebay που είναι 1730mah σε σχέση με την 1530 που έρχεται. Αξίζει η μικρή αυτη διαφορά ή δεν θα την καταλάβω?
×
×
  • Create New...