Jump to content

batistapao13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by batistapao13

  1. ρε παιδια βοηθεια.εκανα update και κοπηκε το ρευμα ενω η διαδικασια ηταν στην μεση..τωρα δεν ανοιγει και δεν κανει τιποτα απολυτως..καμια βοηθεια???
  2. μπορει να μου δωσει καποιος ενα product key γιαν να κανω το μενου ελληνικο?? ειναι το κοκκινο και εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου .
  3. καλημερα παιδια. σημερα αγορασα το psp slim&lite.εχω κατεβασει παιχνιδια απο το ιντερνετ .ξερει κανεις με ποιον τροπο μπορω να τα παιξω στο psp??δεν με ενδιαφερει αν χασω την εγγυηση ουτε αν χαλασει.νομιζω οτι αξιζει η προσπαθεια THANKS:cool::cool::cool::cool:
  4. τελικα κανεις δεν ξερει?? w810 cid49 colour brown to colour red
  5. εχω ενα w810i με erom brown kai cid 49.οποιος ξερει ας ανeβασει αναλυτικες οδηγιες καθως flash files για να το κανω red.2ον η καμερα δεν δουλευει . ανοιγει και υστερα απο λιγο κλεινει μονη της.οποιος ξερει ας απαντησει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
  6. ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ :!::!:ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.:hypno::hypno: ΕΧΩ ΕΝΑ W810I ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ SEUS. ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ FLASHARO ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝ.ΕΙΝΑΙ CID49 ΜΕ COLOUR BROWN. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ COLOUR ΑΠΟ BROWN ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ RED .ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ FLASH KAI PATCHES ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ .:lol: VODAFONE LIVE ,I MODE, WIND:rocket::rocket:
  7. Στα brown κινητά δεν μπορείς να περάσεις μοντιές ούτε flasharisma. είναι κλειδωμένο. Γι αυτό προσπάθησα να αλλάξω το χρώμα του και να το κάνω red. Αλλά με λάθος υπολογισμό τώρα το κινητό ούτε που ανοίγει. Ξέρει κανείς πως γίνεται η αλλαγή αυτή; :wacko::wacko: Αν ξέρει κάποιος ας ανεβάσει αναλυτικές οδηγίες και τα αρχεία για flasharisma. Ευχαριστώ.:O:O:O:O:O:O:O:O
  8. Τέτοιο κινητό δεν μπορώ να βρω. Στη σελίδα http://www.se-nse.com γράφει τρόπο, πως μπορώ να το επαναφέρω και να του κάνω flash καθώς και αλλαγή firmware σε se w810i με color brown. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και να ανεβάσει τα αρχεία εδώ γιατί δεν είναι τόσο προχωρημένα τα αγγλικά μου.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
  9. οποιος εχει τα flash files και οτιδηποτε αλλα patches η αρχεια για se w810i με colour brown και cid 2010 αμα θελει ας τα ανεβασει γιατι εκανα μ@λ@κι@ . το εδωσα σε φιλο να του κανει flash και του φωρτοσε λογισμικο του k800i και τωρα δεν ανοιγει καν:mad:.υ:hypno:παρχει τροπος να το διορθωσω?:hypno:
  10. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:lol::lol:. ¨Οποιος θυμάται την ιδιαιτερότητα των κινητών που έχουν firmware brown παρακαλώ...βοήθεια!!!:!::wacko::wacko:
  11. καλησπερα. εχω το w810 με χρωμα brown που το γραφει στο xs++ . δεν μπορω να βαλω patch ουτε να κανω flash . μπορει να γινει τιποτα??/:worry::worry:
  12. γιατι ομως:cry:? το μονο που εχω αλλαξει ειναι να κανω αναβαθμιση λογισμικου.ουτε patch μπορω να βαλω? τελοςυπαρχει τροπος να αλλαξω το χρωμα απο brown σε red
  13. εμενα στο colour Μου γραφει drown γινεται να κανω flash tfa??
×
×
  • Create New...