Jump to content

leonhonda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by leonhonda

  1. Στην alpha bank, για το πρόγραμμα alpha Μισθοδοσία http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=8078 πρέπει απευθείας ο εργοδότης να καταθέτει τη μισθοδοσία στην alpha ή αν κατατείθεται σε άλλη τράπεζα μπορούμε να τα μεταφέρουμε εμείς κάθε φορά;

     

    Ο εργοδότης σου θα πρέπει να καταθέτει την μισθοδοσία σου στην τράπεζα που θα επιλέξεις και όχι να τα μεταφέρεις εσυ αλλα δεν τον υποχρεώνει κανείς για κατι τέτοιο οπότε θα πρέπει να δείς πρώτα αν γίνεται.

  2. Η Proton Bank έχει το Proton Best, το οποίο έχει το υψηλότερο επιτόκιο 4,80%, και για μεγαλύτερα ποσά παίζει και διαπραγμάτευση, και όλα αυτά με μηνιαία καταβολή τόκων, χωρίς ποινή εξόδου κάθε μήνα.

     

    Εγώ εξυπηρετήθηκα από τον σύμβουλο του καταστήματος της Γλυφάδας. :)

     

    Πολύ καλό αλλά έχει χαμηλότερο όριο τα 25000€:(

  3. Και ποια ειναι αξιοπιστη σημερα?Μην το πολυψαχνεις γιατι θα τρελλαθεις.Βρε μια που να προσφερει ενα καλο επιτοκιο και οτι ειναι να γινει θα γινει...Αμα αρχισει να κυλαει το ποταμι θα τις παρασυρει ολες.
  4. Εχω το storm αλλα ευχαριστως θα το αλλαζα με το iphone 3gs.Internet σαφως πιο γρηγορο,κολληματα-restart και baterry pull ποτέ και εφαρμογες απειρες για τα παντα.Εδω ενα βιντεακι στο ytube δεν μπορουμε να δουμε αν ειναι δυνατον...
  5. Δεύτερη μπαταρία καμένη σε ένα 3μηνο μέσα είναι δυνατόν:mad: Και όχι δεν φταίει το ρέυμα έχω σταθεροποιητή τάσης και φορτίζονται δέν ξερω κιεγώ πόσα κινητά μέσα στο σπίτι χώρις να καεί ποτέ καμία μπαταρία απο τα άλλα.
  6. Κιεγώ έχω πρόβλημα με την 173 στα sms, μου στέλνουν και ενώ μου δείχνει οτι έχω αδιάβαστα sms όταν μπαίνω δεν φαίνονται πουθενά και πρέπει να βγάλλω μπαταρία για να τα δώ:(
  7. Τότε απλά κάνε upgrade την συσκευή σου και επέλεξε το maps. Απλά συνδέεις την συσκευή με τον υπολογιστη ανοίγεις το loader που βρίσκεται c://program files/common files/research in motion/app loader και τρέχεις το exe. Εκεί διαλέγεις ποιά applications θέλεις να περάσεις.

     

    Εναλλακτικά τρέξε απο το desktop manager το application loader και επέλεξε τα maps απο εκεί.

     

    Εγώ συστήνω να κάνεις το πρώτο

     

    :respect:Φίλε μου όλα κάλα.Σε ευχαριστώ θερμά!!

×
×
  • Create New...