Jump to content

czello

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by czello

  1. τι κανεις όταν δν μπορείς να έχεις πρόσβαση στο άλλο υπολογιστή???αυτό ειναι το θέμα....δεν μπορώ να δω τι πόρτα χρησιμοποιεί ο άλλος στο torrent.
  2. χρησιμοποιούμε κ οι δύο torrent......πως θα το κάνω να κόβει το δικό του κ όχι το δικό μου όμως?Όταν ανοίγει το torrent αυτός δεν μπορώ να μπω ούτε στο google....τα νεύρα μου Επίσης το nellimiter καποια στιγμή το είχα κατεβάσει αλλά μάλλον όχi free έκδοση και μάλλον κατι δεν γινόταν καλά.΄...περισσότερες λεπτομέρεις κ για αυτό το πρόγραμμα δεκτές...αν υπάρχει κάποιο link κ γίνεται ας μου το δώσεις για free....αλλά...να τονίσω....ότι θέλω να κάνω τι διαχείριση από το δικό μου Pc,δεν μπορώ δλδ να πάω στο pc το άλλο κ να εγκαταστήσω κάτι,οκ? ευχαριστώ πολύ.....
  3. έχω QoS στο router μου αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να με καλύψει....εγώ θελω να περιορίζω υπολογιστές....δεν ξέρω πως να κάνω αυτό που λες με τα πρωτόκολλα....σου στέλνω ενα scrrenshot toy router Μου μήπως μπορέσεις κ με βοηθήσεις περισσότερο... http://img364.imageshack.us/img364/2276/50071070yv6.th.png
  4. εχω την εντύπωση ότι το δικό μου δνε το κάνει.Linksys δεν θυμάμαι μοντέλο......αλλά λ΄γο που το είχα ψάξει..κάνένα προγραμματάκι παίζει?
  5. Καλησπέρα σε όλους... έχω σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο μου....συγκεκριμένα,έχω σε δίκτυο 3 υπολογιστές,πάνω σε ένα linksys router με ταχύτητα 1Mbs....Όταν ένας από αυτούς μπαίνει στο ιντερνετ και κατεβάζει εγώ κόβομαι εντελώς....πως μπορώ να κάνω κάτι έτσι ώστε να το αποφύγουμε αυτό?με το bandwidth ισως???Να λέω εγώ πόσο θα ταχύτητα θα παίρνει ο κάθε ένας Υπολογιστής του δικτύου.... Ευχαριστώ....
  6. Αν ειχε κ ποιοτητα θα ηταν κορυφαια! Ψηφιζω το κινητο μου (W850, για να μην πεσει κ με πλακωσει!!!), τις σοκολατες της LG, τα Moto V8/V9 κ το U700. A, και το επομενο μου κινητο, το W980!!!
  7. Οι εταιριες μιλανε για 6ωρη - 8ωρη φορτιση, 1η κ 2η φορα. Πρακτικα, αυτο δεν υπαρχει, αφου με μια πληρη φορτιση στν αρχη, ολα ειναι οκ! 2 σημεια πρεπει να προσεχουμε παντως. Να μην αφηνουμε για πολυ καιρο αδουλευτη τη μπαταρια κ να της κανουμε πολλες κ μικρες φορτισεις!
  8. Ειμαι πανευτυχης κατοχος w850 απο τοτε που πρωτοβγηκε και επικροτω! Απ'τα καλυτερα ποιοτικως SE κ με αποδειξεις (εχω ΓΕΡΜΑΝΟ και τα βλεπω)!!! Κ αν θελει μπαταρια, μ'ενα 40αρι εισαι κομπλε!
×
×
  • Create New...