Jump to content

Patsaman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Patsaman

  1. θεωρησα οτι απο την ωρα που εγκατασταθηκε μπορουσα να αφαιρεσω την σδ αλλα μαλλον εκανα λαθος :p πως περανω δεδομενα στο κιν τωρα? μονο με bluetooth? αν θελω να ξαναγυρισω σε λιμο χρησιμοποιω το λινκ που παρεθεσε καποιος πιο πριν (800 mhz)με τον ιδιο τροπο που εβαλα android η ακολουθω διαφορετικη διαδικασια?
  2. θενξ και παλι! αφοτου περασα android εβγαλα την καρτουλα για να περασω μουσικη και τωρα δεν ανοιγει καν! το android τρεχει απο την memmory card? δεν γινεται να τρεξει απο την μνημη της συσκευης?
  3. καλησπερα θεουλη το βιντεακι σου ηταν κλρυφη αλλα εχω μια απορια αν και ολα λειτουργουν ρολοι με το που ανοιγει τo κινητο με android δεν με αφηνε ι να παρω τηλεφωνο καπου διαβασα κατι για pin αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω για την ακριβεια μου γραφει mobile network not available !! sorry αν σπαμαρω αλλα απο που κατεβαζω προγραμματα για android? κανει οποιοδηποτε προγραμμα που κανει για android η επειδη ειναι σπασμενο θελει συγκεκριμενα κριτηρια?
  4. μηπως ειναι ευκολο να ποσταρει καποιος link για το samsung new pc studio γιατι στο γοογλε βρισκω μονο απλο pc studio εκτος και ειναι το ιδιο!:wacko:
  5. ευχαριστω :) Α να ρωτησω και κατι ακομα, πως μπορω να κανω backup στα τηλεφωνα γιατι αν κατσω να τα γραψω ενα ενα σωθηκαμε :p
  6. Καλησπέρα, γινεται να κανω εγκασταση android χωρις καρτα μνημης? αν ναι πως? και αν οχι , τι καρτουλα χρειαζεται?
×
×
  • Create New...